klinika Kraków - macierzyństwo - dr szlachcic
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_aa wrote:Dzisiaj słoneczko nie zaświweciło ;( pierwsza IUI nie udana

Tulę mocno kochana :* Bardzo mocno :*
Ja dziś też średnio się czuję
We wszystko już powątpiewam...ehhh
Mam nadzieję, że wizyta w tej Klinice mnie troszkę uspokoi :*Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Z Karolą juz sobie piszemy ale tzymam kciuki za Ciebie Lenka tez:)
tez chodzilam do macierzynstwa... i wlasciwie chodze dalej, i ani mysle zmieniac lekarza:)
dziewczyny jestescie w dobrych rękach:)
droznosc robili mi w 9 dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 19:16
-
hej AG:) do mnie @ przyszła już dzisiajAg... wrote:Z Karolą juz sobie piszemy ale tzymam kciuki za Ciebie Lenka tez:)
tez chodzilam do macierzynstwa... i wlasciwie chodze dalej, i ani mysle zmieniac lekarza:)
dziewczyny jestescie w dobrych rękach:)
droznosc robili mi w 9 dc.
tzn w sumie to nie wiem czy to jeszcze nie samo plamienie nie wiem jak to uznać
ale Umówiłam się na drożność na 13dc. Dopiero ale wcześniej nie dało rady. Mam nadzieję, że za późno nie będzie. Jeszcze w piątek ide na usg czy drugi pęcherzyk się wchłonął.
-
Cześć odswieżam troche wątek, są jakieś dziewczyny które leczą się w Macierzyństwie w KRK? jakie wrażenia?
-
Ja miałam kilka wizyt i nie polecam. Według mnie centralne wyciąganie kasy, pchanie od razu w in vitro i inseminacjePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -