klinika parens
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago przykro mi.
Może spróbujesz w Rzeszowskim Parensie? Tylko najpierw zadzwoń zapytać, czy wogóle kwalifikują nowe pary, bo z tego, co wiem, dostali mało kasy.
Doktor T też nei jest mistrzem konwersacji, sam niewiele powie, ale jak zapytasz, odpowie na każde pytanie. Też byłam wczoraj i wywypywałam o wszystko, nie dałam się zbyć.
Może dr J. faktycznie miał gorszy dzień... ale ja też pracuję w obsłudze klienta i nie mogę sobie pozwolić na gorszy dzień, klient nasz Pan. -
Serducho wrote:Ja chodze do krakowskiego, ja tez mam ta francowata endomende, rzekomo 15% obniza jeszcze szanse na ciaze przy inv, jakas masakra, Ja mam AMH niskie,a Twoje 9 to moze przez PCOS ? ile mialas operacji ?
miałam jedną laparoskopię. Tak, wysokie amh jest przez pcos. do tego hashimoto. zwariować można. -
lipa wrote:Saramago przykro mi.
Może spróbujesz w Rzeszowskim Parensie? Tylko najpierw zadzwoń zapytać, czy wogóle kwalifikują nowe pary, bo z tego, co wiem, dostali mało kasy.
Doktor T też nei jest mistrzem konwersacji, sam niewiele powie, ale jak zapytasz, odpowie na każde pytanie. Też byłam wczoraj i wywypywałam o wszystko, nie dałam się zbyć.
Może dr J. faktycznie miał gorszy dzień... ale ja też pracuję w obsłudze klienta i nie mogę sobie pozwolić na gorszy dzień, klient nasz Pan.
Ano właśnie, gorszy dzień gorszym dniem ale żeby ktoś taki zachowywał się jak burak to inna kwestia. Spróbuje artvimed albo katowiceLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Serducho wrote:Lipa- w Rzeszowie tez maja taki mlyn ?
Tutaj pacjentek ponad stan umowione, ladnie PIS namieszal, par w poczekalni ciemno.. -
lipa wrote:Może zabraknąć kasy.
wczoraj nam powiedziano w Parensie, że miały być aneksy podpisane ale nie bedzie, bo im kasę cofnięto. Ciekawe czy to kolejna ściema, bo w poniedziałek twierdzili, że nadal nie ma podpisanych aneksówLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny przyłączam się do was. W marcu mamy podchodzić do 1 IUI. Dodam ze jestem już po dwóch poronieniach : puste jajo płodowe i ciąża obumarła. Nie wyobrażam sobie lepszego dr niż dr Magoń. Jest najlepszym gin na podkarpaciu. Zawsze miły, uprzejmy, zawsze odpowie na moje pytania, wszystko wytłumaczy. Jak byłam w szpitalu podczas 2 poronienia pocieszał mnie. naprawde jest godny polecenia.
Teraz niedługo IUI i też bardzo wierze w jego kompetencje!!!! -
Saramago wrote:wczoraj nam powiedziano w Parensie, że miały być aneksy podpisane ale nie bedzie, bo im kasę cofnięto. Ciekawe czy to kolejna ściema, bo w poniedziałek twierdzili, że nadal nie ma podpisanych aneksów
Ja bylam w PARENS i mowili mi ze to co teraz maja przez Ministerstwo to niezly kociol, pracuja bez chwili przerwy.. masakra
A co do aneksow, to wlasnie sie dowiedzialam ze ARTVIMED ktory do niedawna kwalifikowal i zapisywal na wizyty, dzwoni do pacjentek ze nic z tego nie bedzie.. mialam pare znajomch ktore mialy miec wizyty na dnaich, badz w lutym i sa w czarnej d***endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Mnie powiedzieli w Parensie cytuje: "mieliśmy dostać kasę ale nam zabrano, koniec z finansowaniem"
a 18 stycznia byłam na kwalifikacji, której nie mogli zrobić bo jeszcze aneksów nie było. a teraz nie mogą robić bo już są aneksy. Masakra jakaś. Nikt nic nie wieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny, czy którejś udało się w "dogrywce" załapać na program w Parensie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Serducho wrote:Lipa i jak u Ciebie???
no niestety, zostaje nam komercha. do tego próbuje nam "wcisnąć" jakąś nową metodę MACSi o której tylko znajduje informacje na jego stronie i żadna z dziewczyn nie odpisała na mój wątek, co to jak to itp więc chyba odpuszcze sobie. 1000zł wiecej to kosztujeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
lipa wrote:Pierwsze dlysze o tej metodzie macsi, w internecie tez nic nie ma
tylko na stronie Parensa jest:
http://parens.pl/artykul/magnetycznie-aktywowane-sortowanie-plemnikow-do-icsi/
mnie na monitoringu zaproponował, że jest to oferta "skrojona dla nas" ech jak on mnie czasami wkurza. Biznesmen nie lekarzLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ale ni4 glupie to jest..moze faktycznie zwieksza szanse. Właśnie o tym przeczytalam.
Trzymam mocno za Was kciuki :-*
Ja dziś ide na wyciągnięcie szwów po laparobi czekam na rozwój sytuacji
Nie wiem kiedy dadza mi sygnal ze moge ruszyc ze stymulacja ?
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤