klinika parens
-
WIADOMOŚĆ
-
Serducho wrote:Ale ni4 glupie to jest..moze faktycznie zwieksza szanse. Właśnie o tym przeczytalam.
Trzymam mocno za Was kciuki :-*
Ja dziś ide na wyciągnięcie szwów po laparobi czekam na rozwój sytuacji
Nie wiem kiedy dadza mi sygnal ze moge ruszyc ze stymulacja ?
Sama nie wiem co o tym myśleć. nie znalazłam nikogo kto by z tego skorzystał, a 1000zł więcej to duuuużo z drugie zaś strony czego by się nie zrobiło aby zwiększyć szanse. ale na moje pytanie wlaśnie o jakim % mowa, rozłożył ręce....nawet niewiele mi powiedział o tym tylko odesłał do jego strony www. Czy tak powinien się zachować lekarz?
daj znać Serducho co i jak u CiebieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ehhh tak to już jest z lekarzami
Bylam ostatnio w szpitalu i sie przekonalam, jak za dużo pytalam to ucinali temat.
Próbują coraz to nowych rzeczy i wyniki potem sie tworza jak dochodzi do ciazy. Wydaje mi sie ze to trochę podobne do imsi.
Dzis dam znać co u tego co operowal, on ostatnio mowil o naturalnych jeszcze staraniach bo jestem drozna a moj ma dobre wyniki, ale boje sie zwlekać, wiec pojde chyba juz w inv . W sumie bylabym juz po gdyby nie operacja, ktora teraz namieszala w glowie..do tego ciaza siostry z amh 0.09 ehhh..endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Dzisiaj lekarz w super nastroju. No jak nie on, aż milo chodzić do takiego. Nawet pożartowaliśmy, dasz wiarę?
w piątek kolejny monit. jak bedzie ok to w niedzielę punkcja.
a jak u Ciebie?Serducho lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ciekawa87 wrote:Saramago do kogo chodzisz w parens?
Szefa J.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ciekawa87 wrote:i co zadowolona jesteś?
już pisałam gdzieś o tym, jak on mnie wkurza. ale komuś zaufać muszę. Dzisiaj np jak nie on - człowiek miód. i do żartu i w ogóle. ech...
ale ogólnie dla mnie sprawia wrażenie bardziej biznesmena niż lekarza.
a czy zadowolona będę to powiem jak się udaciekawa87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ciekawa87 wrote:Zerknij na priv
Hihi bo to do mnieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Serducho wrote:Tez bylam dzis, plan dzialania ustalic. Humor miał dobry
Ja bardziej pesymistycznie myślę i mnie opierniczal
Zerknij na priv
Ha! Nie dość że humor miał super to jeszcze jak nigdy weszlam punktualnie o wyznaczonej porze. No jakieś cuda dzisiaj w tym naszym parensie.Serducho lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ciekawa87 wrote:ja ostatnio sparzyłam sie na Paniach w rejestracji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:03
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ciekawa sorki to do Saramango wiadomosc a Ty tez u Janeczko? Jak leczenie u Ciebie?
Generalnie ja jak bylam to ludzi az ciemno i ciezko im ogarnac wszystko i stad moze czasem gorsze nastroje. A Malgosie sa trzy. Do mnie czesto dzwoni Małgosia Gozdzik, fajna takaSaramago lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho wrote:Ciekawa sorki to do Saramango wiadomosc a Ty tez u Janeczko? Jak leczenie u Ciebie?
Generalnie ja jak bylam to ludzi az ciemno i ciezko im ogarnac wszystko i stad moze czasem gorsze nastroje. A Malgosie sa trzy. Do mnie czesto dzwoni Małgosia Gozdzik, fajna taka -
Witajcie.
Możecie coś napisać o klinice ale tej w Krakowie. Dlaczego właśnie ta klinikę wybrałyście,jakie jest podejście lekarza czy są sukcesy -może są tu kobiety którym się udało. I zasadnicze pytanie podchodzi ktoś komercyjnie ciekawią mnie koszty właśnie za tydzień mam wizytę u dr.J. i mam nadzieję ruszyć Pomoże ktoś?
-
Witaj Nika100. Ja wybrałam tę klinikę. Najpierw zasugerowałam się koleżanką, która kiedyś leczyła się u dr J.i była zadowolona. I mąż też mnie jakoś przekonał, że dużo czytał na jego temat i że jest ok.
Po pierwszej i drugiej wizycie byłam nastawiona sceptycznie, nawet chciałam zmienić klinikę, ale w sumie znowu mąż przekonał, że zaczęliśmy to już skończmy.
3 wizyta była bardzo miła, tzn lekarz w końcu miał dobry nastrój. widać w jego przypadku ma to kolosalne znaczenie.
Koszt ICSI to 4500 tyś. chyba nie jest tak najgorzej cenowo.
W niedzielę mam punkcję.
Nadal jednak uważam że J to bardziej biznesmen, ale komuś muszę zaufać. Jak będzie - nie wiem.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nika100 wrote:Witajcie.
Możecie coś napisać o klinice ale tej w Krakowie. Dlaczego właśnie ta klinikę wybrałyście,jakie jest podejście lekarza czy są sukcesy -może są tu kobiety którym się udało. I zasadnicze pytanie podchodzi ktoś komercyjnie ciekawią mnie koszty właśnie za tydzień mam wizytę u dr.J. i mam nadzieję ruszyć Pomoże ktoś?
Ja trafilam, za namowa kolezanki ktora miala to miejsce z polecenia. Jej kolezanki zaszly w ciaze przy dr J.
Jak dla mnie specyficzny, raz mily , raz srednio.. ale ost operowalam sie u takiego profesora, ktorego wszyscy chwala, a jest nie mily i kontakt ciezki z nim jest, do tego mocno haotyczny ale operuje dobrze i to sie liczy.
Tego samego oczekuje od DR J. niech zrobi co trzeba i byle skutecznie.Saramago lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤