Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ile można nosp max brać? Trochę robię samowolke, ale chcę pobrać 3-4 pierwsze transferowe dni, po poprzednim transferze "stawiał " mi się brzuch, może stresowo. Chciałabym uniknąć- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
Został jeden mrozak 4.2.2. -
Mikuśka wrote:Appap to paracetamol 😊
Haha no coś Ty ? Nawet nie sprawdzałam ale mi kilku.lekarzy o tym mówiło, chyba ze ja coś pokrecilam
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi wrote:Haha no coś Ty ? Nawet nie sprawdzałam ale mi kilku.lekarzy o tym mówiło, chyba ze ja coś pokrecilam
Apap to na bank paracetamol. Wzielam dwusetke, ale dalej boli. Chyba z nerwów już.
Kulta, 3x1, potwierdzam.Kulta lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:Apap to na bank paracetamol. Wzielam dwusetke, ale dalej boli. Chyba z nerwów już.
Kulta, 3x1, potwierdzam.
Polubiłam za odpowiedź na moje pytanie,nie za to,ze dalej boli:-/
Kiedy idziesz na wizytę? Na razie za wcześnie, co?- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
Został jeden mrozak 4.2.2. -
Apap to paracetamol a Nurofen czy Ibuprom to ibuprofen i jego nie wolno. Nie wolno też pyralginy chociaż z tego co wiem to dopiero w późniejszych tygodniach ciąży. Może jakieś kompresy na brzuch, melisa do picia?Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Nie wiem, boję się, że będzie dupa. Od samego poczatku miałam takie bóle, silniejsze niż w poprzedniej ciąży. Ale się tak nie przejmowałam, natomiast to plamienie mnie przestraszyło. Ale melisę wypiję.
Na wizytę umówiłam się za tydzień we wtorek do EB, bo RS wciąż na urlopie. Jutro powtarzam betę. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Gratuluje wszystkim pozytywnych bet i trzymam kciuki za resztę ✊🏼❤️ Śledzę wszystkich losy po ciuchutku!
Mam inseminacje w czwartek! Zastanwiam się kto będzie ją wykonywał,wraz z Kulta obstawiamy RS ale widzę ze jest jeszcze na urlopie.Jak sądzicie?
Kulta, Kemi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamisia wrote:Kulta, trzymam kciuki!!!
Stiffi, suuuper!
Misia, a Ty u jakiego doktora jesteś?
Ja jestem u WG i na stymulację na pewno u Niego zostanę, bo ostatnio porządnie mnie przygotował, 12 pobranych, 12 dojrzałych. bez hiperki. Obyśmy powtórzyli wynik -
Hejka 15 dpt beta 604 ✊
Kolejny etap stresowy za mną hehe...
Stiffi, karolkowa, kamisia, Kulta, szatanka, wombi, Kemi, Lisek1985, Julka19, Asia28 lubią tę wiadomość
-
Lońka wrote:Hejka 15 dpt beta 604 ✊
Kolejny etap stresowy za mną hehe...
Pięknie 👍😍😍 ale super gratulacje . Dobra passa jest 🤗🤗Kulta lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Może to te nowe miejsce po remoncie dobrą passę przyniosło hheeh
Kulta, Lońka lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Lońka, super, cieszę się, że beta pięknie rośnie.
Moja też nie najgorsza, wynik z dzisiaj, 9dpt, to 166! Tylko że wciąż plamię, dzisiaj to już nawet na różowo i czerwono. Zadzwoniłam do RS, a on powiedział mi, że mam bezwzględnie brać prolutex, skoro na nim miałam wynik powyżej 12, a bez niego 7,7. Wg niego powinien być powyżej 9. Jechałam więc na sygnale do apteki, żeby mi wydali prolutex bez recepty i żebym sobie zrobiła zastrzyk, napakowałam też nadprogramowego besinsa i czekam.
Tymczasem EB wczoraj mi powiedziała, że mam się tymi plamieniami nie przejmować, a progesteronu nawet już nie oznaczać. Tak że tego. Uwielbiam tę klinikęStiffi, kamisia, Julka19, Kemi, Kulta lubią tę wiadomość
-
Jula86 wrote:Julka a właśnie miałam dzisiaj pisać, że coś się nie odzywasz to pewnie juz:) serdecznie Ci gratuluję, nabieraj sił i napisz jak tam wrażenia z cc no i jak maleńka! Całuję
Samo cc przebiega bardzo szybko i sprawnie.
Ja miałam już kiedyś znieczulenie w kręgosłup więc wiedziałam czego się spodziewać. To co mnie zszokowało to że czuje się szarpnięcia jak wyjmują dziecko a przynajmniej ja czułam
Generalnie wszystko do przeżycia, teraz dochodzę do siebie i muszę przyznać że nie jest najgorzej.
Mała cudna, oboje z mezem strasznie jesteśmy zakochani.szatanka lubi tę wiadomość
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
Stiffi wrote:Szatanka piekny wynik na 9dpt. Gratulacje ❤👍👍
Dzięki, oby tylko macica wytrzymała. Mówiłam jej od początku, że mam mało progesteronu, a ona swoje, że go nie widać w badaniu i takie tam.
A jak tam u Ciebie Stiffi, coś się uspokoiło?