Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia 32 wrote:Asik a jak u Ciebie samopoczucie przed laparo? teraz w czwartek masz o ile dobrze pamiętam?27.07 bliźniaki!!
-
U mnie po laparo cykl się nie zmienił nic a nic, Misia... więc może...? Może...? Nie wiem, jak Ty, ale ja takie sobie mam te blizny, staram się mobilizować je, żeby nie było zrostow.
Kasiu, ja po clo w tych 7 cyklach endometrium super. 12-14 mm... jeden raz bylo słabiej, ale winko i migdały wydzwignely [ ps tez mam na imię Kasia, i też 32 ]- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Temperatura spada. 12dzień po inseminacji. W pon.do Kurzawy, wolałabym już teraz dostać okres, żeby iść do niego już po, może by zagladnal- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
nick nieaktualnyKulta wrote:U mnie po laparo cykl się nie zmienił nic a nic, Misia... więc może...? Może...? Nie wiem, jak Ty, ale ja takie sobie mam te blizny, staram się mobilizować je, żeby nie było zrostow.
Kasiu, ja po clo w tych 7 cyklach endometrium super. 12-14 mm... jeden raz bylo słabiej, ale winko i migdały wydzwignely [ ps tez mam na imię Kasia, i też 32 ]
No własnie raczej bym nie stawiała na ciążę, chociaż cholera wie Ja miałam laparo 3 tygodnie temu i w sumie już normalnie funkcjonuje, tylko nie dźwigam i nie ćwiczę jeszcze i smaruje już blizny żelem.
Widzę, że też masz wizytę u Kurzawy daj znać po, ja mam za tydzień w środę -
nick nieaktualnyAsik86 wrote:No właśnie przesunęli i mam jutro. Boję się, co tu dużo gadać M nie ma, więc będę sama, no ale mam nadzieję, że nie będzie strasznie;)Zadzwoniłam do lekarza, do którego chodziłam wcześniej, dr Bączkowski-też kiedyś pracował w VL. Pogadałam i on będzie przeprowadzał laparo. Cieszę się, bo jest bardzo dokładny.
Asik86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsik86 wrote:No właśnie przesunęli i mam jutro. Boję się, co tu dużo gadać M nie ma, więc będę sama, no ale mam nadzieję, że nie będzie strasznie;)Zadzwoniłam do lekarza, do którego chodziłam wcześniej, dr Bączkowski-też kiedyś pracował w VL. Pogadałam i on będzie przeprowadzał laparo. Cieszę się, bo jest bardzo dokładny.
Stresu nie ominiesz, ale jest do przeżycia jak masz pytania pisz -
nick nieaktualnyKulta wrote:U mnie po laparo cykl się nie zmienił nic a nic, Misia... więc może...? Może...? Nie wiem, jak Ty, ale ja takie sobie mam te blizny, staram się mobilizować je, żeby nie było zrostow.
Kasiu, ja po clo w tych 7 cyklach endometrium super. 12-14 mm... jeden raz bylo słabiej, ale winko i migdały wydzwignely [ ps tez mam na imię Kasia, i też 32 ] -
Niuni wrote:Asik zaszalalas, do Bączka dzwonisz pogadać sobie... Hehe
Pamiętal Cię?[/QUOTE
hehehe a co:P tak, pamiętał, bo miałam dosyć specyficzną sytuację: mój mąż pływa i zawsze jak to mówiłam, to On na wizytach już pamiętał;p teraz też skojarzył. Ba! kazał napisać do siebie smsa jak już mnie przyjmą na Oddział. Miło:)Niuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:Niuni wrote:Asik zaszalalas, do Bączka dzwonisz pogadać sobie... Hehe
Pamiętal Cię?[/QUOTE
hehehe a co:P tak, pamiętał, bo miałam dosyć specyficzną sytuację: mój mąż pływa i zawsze jak to mówiłam, to On na wizytach już pamiętał;p teraz też skojarzył. Ba! kazał napisać do siebie smsa jak już mnie przyjmą na Oddział. Miło:)
To SUPER!
Miło z Jego strony.
Ja zawsze wolę pisać sms niż dzwonić. Nawet do PC, bo nigdy nie wiem czy On ogarnia z kim rozmawia czy nie.. -
Niuni wrote:To SUPER!
Miło z Jego strony.
Ja zawsze wolę pisać sms niż dzwonić. Nawet do PC, bo nigdy nie wiem czy On ogarnia z kim rozmawia czy nie..27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny