Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
wombi wrote:Całe szczęście wyniki histopatologii są okej. Niestety immunologia leży. .. od przyszłego cyklu steryd i niestety restrykcyjne dieta i zobaczymy czy to gówno coś się unormuje. Jak nie to chyba będziemy musieli się zdecydować na szczepienia i kolejne ivf
-
Magda3232 wrote:Miałam przepisane 9 zaszcz. Od 4 dnia cyklu 150 czyli dwa zaszczyki a potem po jednym i na pęknięcie ovitralle jeden.tylko ze tych zaszczykow wszystkich nie wybrałam bo lekarz mowil żeby wziac na pęknięcie.jestem po pierwszej insem.ale czuje ze nic piersi mnie bola
-
To byla moja pierwsza ins. Siedzac na poczekalni czekając 3 h na swoja kolej bo lekarz sie spoznil patrząc sie na wszystkie kobiety to kazda z nas w stresie a tu wchodzisz do gabinetu a tu niezadowolenie lekarza i takie teksty to cos nie tak my tam przeciez dla zabicia czasu nie idziemymagda
-
Magda3232 wrote:To byla moja pierwsza ins. Siedzac na poczekalni czekając 3 h na swoja kolej bo lekarz sie spoznil patrząc sie na wszystkie kobiety to kazda z nas w stresie a tu wchodzisz do gabinetu a tu niezadowolenie lekarza i takie teksty to cos nie tak my tam przeciez dla zabicia czasu nie idziemy
-
Magda3232 wrote:Jak teraz się nie uda to mam jechac do doktora PC o poradę na moje pęcherzyki zeby bylo ich wiecej i potem mam przyjsc do doktora ginekologa to mi wypisze receptę na zniżkę.mialam juz wykupione z recepty PC wiec nie skorzystalam