Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonka będzie przyrost zobaczysz, trzymam kciuki.
Karolkowa super wynik, rozumiem że nie potrzebujesz już wizyty u pasnika?Robak lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Zocha85 wrote:Lonka będzie przyrost zobaczysz, trzymam kciuki.
Karolkowa super wynik, rozumiem że nie potrzebujesz już wizyty u pasnika?Wszystko zależy jak będzie się sprawa rozwijała, a mam nadzieję że dobrze
oby
Zocha85 lubi tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
nick nieaktualny
-
abvonc wrote:Dziewczyny ja dopiero 2 dzień po transferze A rano zawroty głowy, mdłości, głową ćmi..moze to od leków.. do wczoraj było ok A od rana poradzić sobie nie mogę.
Miałyscie podobnie ?abvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to zawsze po transferze biore l4 2.tyg ale tez dla tego ze na co dzień pracuje z chemią i jakbym się źle czuła to te zapachy by mnie jeszcze dobiły. Nawet jak beta za pierwszym transferem mi wyszła pozytywna a potem co 48 h robilam powtórki a już kończyło mi się l4 to telefon do pc i mi przedłużal. Teraz mam zwolnienie do środy i chciałabym juz do tego czasu wiedzieć czy coś tam drga!
Dziś odczuwam mega zamulenie jakby na żołądku i szybko się męczę..ehh
Stanie kilka minut w kuchni przy zlewie sprawia mi mega trud że muszę usiąść więc nie widze nawet siebie w pracy 8h od 6h na nogach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 13:38
abvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak powtarzam... Chodz nie wiem czy to juz nie leki i obecna sytuacja wprowadza mnie w ten stan.
Najbardziej jestem ciekawa co pc wymysli bo powiedzial ze ma na mnie plan jak to nie będzie to.... Ehh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 16:56
-
Makas wrote:Dziewczyny we wtorek mam transfer. Nie spytałam czy rano mam zapodać luteine. Napiszczcie proszę jak się przygotować? co mogę A czego nie. Napewno nie perfumować się...co jeszcze?
fajnie
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Luteina tez po..pełny pecherz też dobrze. Ja nie używałam perfum... Ale lekko pomalowana byłam.
jak wizyta u lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 19:34