Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry !!!
Sylwia dziś ten dzień !!!!
Przeżywam razem z Tobą
Ja MZWiA juz troche znam bo mi tam tez robili hsg no i jak po punkcji żle sie czulam to tam byłam u PC
ja tez narkoze znosze dobrze więc tego sie nie obawiam tylko myśle czy nie uszkodzili mi przy łyżeczkowaniu śluzówki
no ale jutro też mój dzień więc pozytywnie sie nastawiam
mroźno słonecznie oby było tak cały dzieńsylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, Mikuska! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte! I wszelakie zwieracze również
♡
sylwia211987 lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Mnie po orgalutranie piecze brzuch, zaczerwienilo się wokół wklucia, pewnie reakcja skóry. Trudno. Nie będę czytała działań niepożądanych, bo padne
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
sylwia211987 wrote:Ja już jestem po....PC zadowolony jak zwykle...ja też no taki śmiech mnie ogarnia....nie wiem czemug...ech ale to dobrze...teraz do apteki i leżeć!!!!
Sylwia byłam ciekawa Czy któraś z dziewczyn z forum jest w klinice w tym samym czasie co ja. Opóźnienie było, bo dopiero ruszyli 9 30.
Pozdrawiam i trzymam kciuki 😀sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Makas wrote:Ja już w dwupaku hehehe zarodek pięknie się rozmroził i niech gości się do rozwiązania😁
Tak tak ja byłam ....Na ciemno ubrana blond włosy w kitke..siedziałam po prawej stronie od wejścia;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 11:44
Makas lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Mikuśka wrote:szkoda ze mi PC nie bedzie robił ehhh no ale obiecał ze EB zrobi pieknie
jakos mi ona nie podchodzi
czy po transferze sie leży jak po IUI???
A tak poważnie....boję się...ale co ma być to będzie!!!mikuska szykuj się na jutro!
Sylwia211987 -
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki!
Będzie dobrze!
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Wiesz co proluteks za każdym razem źle znosze...tzn ja w ogóle mam chyba jakaś twarda skórę....nie mogę przebić...nie raz takiego siniaka zrobię...ze lepiej nie mówić...ale to tylko chwila ..A tak ogólnie idzie wytrzymać
Teraz czekam na wynik progesteronuSylwia211987