Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakas wrote:Abvonc kontaktowałaś się z lekarzem?
Sylwia jak się czujesz?
Z tą pracą to chyba wszystkie mamy przeboje. Ja narazie jeszcze na urlopie , ale jeśli się uda znikam Odrazu na L4 .
Jak to jest że zwolnieniami, lekarze Odrazu dają na początku ciąży?
Ja mam pracę zmianowa po 12 h i też nocne zmiany, i źle wspomnienia bo po dyżurze właśnie poronienie było. Teraz będę mądrzejsza.Makas lubi tę wiadomość
-
Lońka wrote:Sylwia bo ty chyba byłaś na histeroskopi w MSWiA powoedz mi byłaś szczepiona na wzw, wzw B? Bo ja nie bylam a babka z rejestracji sie o to pytała i teraz nie wiem czy musze się zaszczepić...noo masakra. A nie chce zeby zaraz się to nie przeciagalo w czasie. Wrr..
Makas, Lońka lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Makas wrote:Abvonc kontaktowałaś się z lekarzem?
Sylwia jak się czujesz?
Ogólnie wszystko się dzieje tak samo jak przy poprzednich transferach...czyli ciągnięcie brzucha itp...pobolewanie jajników...wczoraj wzięłam ten nieszczęsny acofil...wszystko było ok...wieczorem tylko troszkę krzyż czułam ale bez tragedii...dziś zrobiłam morfologie moje białe krwinki są na poziomie 35 tysięcy...czekam co mi odpisze paśnik... Rano bolała mnie głowa..nie wiedziałam na ile to jest spowodowane pogoda a na ile wzięciem zastrzyku... Jechałam samochodem i trochę słabo mi się zrobiło tzn tak dziwnie przed oczami...ale na szczęście droga wiejska więc szybko się zatrzymałam....przestraszyłam się nie ma żarty....ale to było chwilę...A teraz czuje kości....krzyż...podobno tak ma być...paśnik o tym mówił że będę się czuła jakby mnie rozkładała grypa... No i nic poza tym....jestem spokojna...jakoś dziwnie...Na betę skocze chyba w środę jak już tutaj po 6dniach widać to 8 dpt też będzie🤣 albo i nie będzie...
A ty jak tam??Makas lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
nick nieaktualnyMakas wrote:Sylwia ja nie czuje kompletnie nic. Brzuch ,jajniki cisza. Piersi bolą, ale bolały przed. Cały czas w głowie uda się czy się nie uda. To czekanie najgorsze.
wiosna !
Brak oznak to też coś znaczy . Ja mam tak samo .
Może poza migrenami, a to i leki i pogoda , która stałe się zmienia .
Masz wolne od pracy?Makas lubi tę wiadomość
-
Ja mam zwolnienie... przy drugim transferze nie wziełam i żałuje... cała przerwa kolacyjna szła mi na przygotowanie zastrzyków zrobienie itp wiecie dezynfekcja i w ogole,, a no i tak żeby nikt nie widział .. porażka, teraz na spokojnie
abvonc lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
abvonc wrote:Makas zobaczysz, że będzie dobrze. Dobra passa tu u nas
wiosna !
Brak oznak to też coś znaczy . Ja mam tak samo .
Może poza migrenami, a to i leki i pogoda , która stałe się zmienia .
Masz wolne od pracy?
Abvonc tak jestem na zwolnieniu, ale mój pracodawca o wszystkim wie. Mam super pracę. EB i PC powiedzieli, żebym szła na zwolnienie i nie ryzykowała. Robię zabiegi, które mają w sobie ultradźwięki, fale radiowe, mokroprądy, które mogą być niebezpieczne dla płodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 15:50
-
nick nieaktualny
-
Zocha85 wrote:U mnie za 3 procedury, z czego czeka mnie jeszcze jeden transfer, wyszło 44000, ale zanim będzie ten transfer to czeka mnie jeszcze przygoda z immunologią. A tak w temacie immunologii czy orientujecie sie jaki jest koszt szczepienia pullowanego?
Wiem ze od meza ok 650zl . Czemu chcesz się szczepic ? Jakie masz allo mrl ? Ja chyba sie zdecyduje na szczepienia tez chodz bardzo się ich bojejestem po 6 nieudanych transferach .
Będę niedługo podchodzić do 7 transferu po leczeniu ureoplasmy i braniu 2 miesiące orgametrilu. Jak się nie uda 7 transfer to zrobię szczepienia- moja ostatnia deska ratunku !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 19:38
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi na razie nic jeszcze nie wiem na temat koniecznosci szczepień, allo mrl nie badalam jeszcze. Mam dopiero zrobiony cytoklin ( tam prawie wszystko ponad lub poniżej normy), ana + i w kirach aa, w środę zrobie IMK i dopiero 11 kwietnia będę u Pasnika i wtedy sie okaże co mi zaleci. O te szczepienia pytam z czystej ciekawości, bo często sie ten temat przewija na forach ale jakoś nigdzie cena mi nie wpadla w oczy. Ostatnio doszłam do wniosku, ze zdecyduje sie na wszystko co zaleci Pasnik, wiem że nie będzie to obojętne dla mojego organizmu ale nie chce za 10 lat żałować że nie spróbowałam.
A moge się zapytać która to twoja procedura?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:17
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Mikuska ja dostałam żel crinone(15 szt 200 zl)fakt cholernie drogi jakby patrzec że bieze się go przez dluzszy czas. Droga impreza.
Ale komfort duzo lepszy niż po luteinie. Jesli chodzi o żel miałam wrażenie ze mniej progesteronu dostarcza..Mnice 1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Kurcze bardzo mnie piecze po tej luteinie dopochwowej boje sie ze zaraz cos zalapie co zamiast tego mozna stosowac czy ktos zostal przerzucony na luteine doustna ??? Tez zel na C cholera drogi
jest jakies inne rozwiazanie ???
-
Hej wszystkim spałam jak zabita, nawet nie wiedziałam,że taka wichura była...Nic nie słyszałam.
Ja ma taką luteine, do której w opakowaniu była dołączona taka ala strzykawka dość długa, powiem szczerze,że nawet nie wypływa i fajnie się nią aplikuje.
Abvonc idziesz na betę? Trzymam kciuki za piękny przyrost 😘abvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tylko ja nie spalam????ja pikole co to za pogoda w ogóle ...prądu brak....wieje patrzyłam tylko kiedy mój pies przeleci mi za oknem razem z buda 🤣🤣🤣 ...ja dziś lepiej ogólnie...paśnik nie odpisuje😤....ech ale wrazie czego zastrzyk drugi wezmę jutro...
Już mnie tak kości nie bolą ....kurcze zobaczyłam że encorton mam tylko do piątku a nie mam recepty muszę jakoś to ogarnąć..
Coś czuję że nic z tego...
Co do luteiny tak ja aplikuje paluszkiem i mocze tabletki..kurcze o niebo lepiej jest ani tak nie wypływa ani nie piecze...
Ten aplikator dla mnie to była porażka....Sylwia211987