Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
abvonc wrote:Cześć Dziewczyny
.
Wstaje i zaraz jadę na krew .
Rozmawiałam wieczorem że swoim lekarzem , zobaczymy co dziś wyjdzie i coś wymyślimy.
Ten progesteron faktycznie nie był za wysoki , ale pociesza się , że to już parę dni i może wzrasta.
Napiszcie jak to jest z tym prelotuxem? Ile kosztuje ? Ile razy dziennie bierzecie?
Dziękuję za wsparcie 😘Sylwia211987 -
Pani Loyd wrote:witajcie wieczorową porą
Abvonc nieustająco trzymam kciuki za jutrzejszą betę.
Jula 86 współczuję nastroju po wizycie u teściów- u mnie z kolei moja mama była taka "głupio mądra" i ciągle coś mi doradzała jak byłam w ciąży, mówiła nawet, że nie powinnam do kina chodzić, bo jest za głośno i dziecko się stresuje....
Makas kuruj się
Dziś znowu dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży (naturalnie i dość szybko jej się udało). Dla mnie to takie dziwne i magiczne... niby nie jestem zazdrosna, cieszę się jej szczęściem, ale gdzieś w głębi poczułam lekkie ukłucie, że cholera, też bym chciała stworzyć dziecko z mężem , kochając się i patrząc mu w oczy, a nie na szkiełku...
Jutro dzwonię do kliniki i umawiam termin na maj, rozważam wybór między dr PC, a panią EB. Doradzicie kogoś?Sylwia211987 -
Pani Loyd wrote:witajcie wieczorową porą
Abvonc nieustająco trzymam kciuki za jutrzejszą betę.
Jula 86 współczuję nastroju po wizycie u teściów- u mnie z kolei moja mama była taka "głupio mądra" i ciągle coś mi doradzała jak byłam w ciąży, mówiła nawet, że nie powinnam do kina chodzić, bo jest za głośno i dziecko się stresuje....
Makas kuruj się
Dziś znowu dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży (naturalnie i dość szybko jej się udało). Dla mnie to takie dziwne i magiczne... niby nie jestem zazdrosna, cieszę się jej szczęściem, ale gdzieś w głębi poczułam lekkie ukłucie, że cholera, też bym chciała stworzyć dziecko z mężem , kochając się i patrząc mu w oczy, a nie na szkiełku...
Jutro dzwonię do kliniki i umawiam termin na maj, rozważam wybór między dr PC, a panią EB. Doradzicie kogoś?
Ja też się zastanawiałam nad wyborem lekarza. Bardzo chciałam do PC, ale miał odległe terminy. Dlatego umówiłam się do EB. Nie mam do niej zastrzeżeń. Zrobiła bardzo dobre wrażenie na mnie i na moim mężu. Jak to powiedziała na wizycie, że musimy przygotować się na piątkę z plusem, żeby się udało. Odpowiada na smsy w razie wątpliwości. Szczerze polecam. -
nick nieaktualny
-
abvonc wrote:Krew oddana .
Zobaczymy jak wyjdzie progesteron .
Chyba pójdę spać aby lepiej znieść oczekiwanie na wynik9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualny
-
abvonc wrote:Kochane jesteście!
Beta 327.2 ❤Gratulacje!
abvonc lubi tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
nick nieaktualny
-
Abvonc super wynik.
Pani loyd ja chodzę do WG i dla mnie jest super, opanowany, z poczuciem humoru i bardzo zaangażowany, ale każda ma inne odczucia (tak jak na przykład Kulta), wiec decyzję musisz podjąć sama, a w razie czego zawsze mozesz zmienic lekarza w trakcie. Dla mnie EB jest humorzasta, trafilam pare razy na nia jak byla w super humorze i pare razy tak ze miałam wrażenie, za sama moja obecność ją irytuje.
abvonc lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Bożesz ja idę w środę nie wytrzymam więcej to będzie 8 dpt wiec jeśli coś tam będzie to już na pewno będzie widać na becie... miałam iść później ale wydaje mi się że w środę po południu będę musiała wziąć kolejny accofil,, boje się tego leku.. A tak jak wyjdzie mi beta zerowa albo jakaś 5 czy coś to nie będzie sensu brać zastrzyk.
A w ogóle to ja dziś po tym zastrzyku to nie do życia jestem , męczę się na poczekaniu, brzuch mnie pobolewa tak jakbym miała mieć 1 dc ech no nic czekamy..
ABVONC GRATULACJE;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 13:10
Sylwia211987 -
Dzisiaj WG był super hiper,ze mną punkcje miały dwie dziewczyny od EB. I zachwycone nią, więc nie wiem:-) nie doradze.
7 komórek dojrzałych pobrali, zobaczymy:-) ale chyba niestety transfer będzie odroczony ze względu na polip, zobaczymy.sylwia211987, wombi lubią tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Czuję się okej, ale cmilo trochę, wzięłam kroplowke:-)
Zła jestem na ten polip i to wieczne czekanie:-)- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴