Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
A to nie wiem. Ja bym chyba poczekała do ostatniego dnia zwolnienia z wizytą i tyle. Przy takim krótkim zwolnieniu nie powinien chyba problemów robić.
Ewentualnie uprzedź w pracy, że pierwszego dnia po zwolnieniu idziesz do medycyny pracy i w pracy będziesz o późniejszej godzinie, bo teoretycznie na taką wizytę przysługuje Ci wolne z pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:02
-
Hi hi to nie u mnie w pracy, u mnie w pracy umawiają sami na konkretny dzień wizyty...A wolne z tego tytułu to tak jak piszesz, teoretycznie się należy😊
Zobaczymy pójdę powiem jak jest, żeby nie zrobić bałaganu w papierachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:10
Sylwia211987 -
nick nieaktualnyDzyzia wrote:A do tego podobno Duphaston w krwi nie wychodzi, o Luteinie dopochwowej też słyszałam, że w krwi jej nie pokazuje bądź tu człowieku mądry
Dokładnie tak jak piszesz;) i jak tu wiedzieć czy poziom odpowiedni i czy niczemu nie zagraża .
Najlepiej to nie czytać zbyt wiele na forach bo człowiek zwariować może?
Sylwia tak jak piszą dziewczyny . Dopiero po zakończonych zwolnieniach , ja gdy wróciłam po 2 mscach dostałam w pracy od bhpowca skierowanie na badanie do medycyny pracy . Jak jesteś na zwolnieniu nie możesz iść, dopiero po zakończonym . -
Ja to ogólnie dobrze. Po południu mam mdłości, teraz już w zasadzie codziennie, ale na tyle delikatne, że jeszcze nie zdarzyło mi się wymiotować Brzuch czasami pobolewa, ale to wiem, że macica się rozciąga, więc nie panikuję. Jutro mam USG w Vitro, zobaczymy czy bąbel rośnie, jak trzeba. Może też usłyszę serduszko, bo ostatnio to tylko widziałam taki pulsujący punkcik, ale ten gin miał słaby aparat USG, więc posłuchać nie dało rady.
abvonc lubi tę wiadomość
-
Najlepiej będzie jak zadzwoniE do biura i zapytam jak mam to zrobić żeby nie potrzebnie nie jechać.
Ale własnie wydaje mi się że jest tak jak piszecie,
Ja?? hm dziś zero objawów jakichkolwiek , piersi no już nie są takie napompowane ale bolą , mniej niż np 3 dni temu. Mówie wam czuje ze u mnie lipa , nie mogło sie udac;/
Jutro pójde sprawdzę, najgorsze jest to że boje się że beta będzie np 20 ?? i co wtedy ani w tą strone ani w tą, wynik nie pewny i dalej brać ten accofil?? truć się jak może się nie udać... boje sie tego zastrzyku jak cholera. No nic zobaczym co to jutro wyjdzie
Sylwia211987 -
nick nieaktualnyDyzia który to tydzień? I u kogo na tym iść byłaś? Tzn w którym gabinecie .
Sylwia będzie dobrze , zobaczysz , nie martw się na zapas , wynik skonsulrujesz z lekarzem i powie co robić , a trzymam kciuki za wysoką betę )sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Teraz niby kończę 7 tydzień.
Na pierwszym USG byłam u siebie, w Nowogardzie, bo już nie mogłam wytrzymać, bo ciągle miałam w głowie, że pozamaciczna albo puste jajo płodowe. No i lekarz znalazł i zarodek i serduszko, ale że jeszcze był malutki (zmierzył go na 2.2 mm) to niewiele było widać.sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Kemi? Odpowiedział Ci PC? mi nie...wysłałam kolejnego esa dzisiaj- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Sylwia ja tez tak mam piersi dzis juz nie bola tak jak wcześniej i brzuch typowo na okres i jeszcze u mnie jest tak ze przed okresem ogromna ochota na sex i tez włąsnie tak jest więc zapewne dupa z tego no ale co zrobić najgorsze tak jak piszesz ze jak wyjdzie wynik 20 i wtedy człowiek w zawieszeniu musi sie truc lekami
sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
no jest tak jak pisałyście i jak podejrzewałam, do lekarza musze iść po skończonym zwolnieniu , także zaraz się tam jakoś wcisnę gdzieś,,, najwyżej zrobie przerwe w zwolnieniu , podpisze mi papiery a gdy sie okaze ze transfer się udał to uciekne znowu na zwolnienie..Sylwia211987
-
Kulta wrote:Kemi? Odpowiedział Ci PC? mi nie...wysłałam kolejnego esa dzisiaj
Kulta daj znać jak odpisze to ja też wtedy 2 sms wyślęKulta lubi tę wiadomość
Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Mikuśka wrote:Sylwia ja tez tak mam piersi dzis juz nie bola tak jak wcześniej i brzuch typowo na okres i jeszcze u mnie jest tak ze przed okresem ogromna ochota na sex i tez włąsnie tak jest więc zapewne dupa z tego no ale co zrobić najgorsze tak jak piszesz ze jak wyjdzie wynik 20 i wtedy człowiek w zawieszeniu musi sie truc lekami
Chociaż patrząc na wynik Dzyzi.....i początkowe beznadziejne przyrosty........ daje nadzieje nawet początkowo niska beta. Z tych nudów przekopałam internet i własnie zdarzają się takie przypadki ,,, ze beta później wystrzeli ale znowu to kwestia indywidualna, najważniejszy jest przyrost czyli dopiro po drugiej weryfikacji można powiedzieć ze ok.. coś jest na rzeczy.. czyli jutro i tak sie nic specjalnego nie dowiem oprócz tego ze bede miała w sobie zarodek lub nie.......
a Ty kiedy planujesz na bete iść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:10
Sylwia211987 -
tylko nie to..........
chyba zaczynam plamić... poczułam jak wypływa luteina wiec poszłam do toalety a tam wypłyneła luteina ale kolor...... jasny brąz...... także na implantacje raczej za późno , 7 dpt ... chyba wniosek jest jeden......... boże oszaleje do jutraSylwia211987 -
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:tylko nie to..........
chyba zaczynam plamić... poczułam jak wypływa luteina wiec poszłam do toalety a tam wypłyneła luteina ale kolor...... jasny brąz...... także na implantacje raczej za późno , 7 dpt ... chyba wniosek jest jeden......... boże oszaleje do jutra
-
sylwia211987 wrote:tylko nie to..........
chyba zaczynam plamić... poczułam jak wypływa luteina wiec poszłam do toalety a tam wypłyneła luteina ale kolor...... jasny brąz...... także na implantacje raczej za późno , 7 dpt ... chyba wniosek jest jeden......... boże oszaleje do jutra
Sylwia spokojnie PC podczas transferu mówił, że plamienie może być, że jest to normalne i żeby się nie wystarczyć. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Myśl pozytywnie chodź wiem ,że to bardzo trudne . -
Wiem ale wydaje mi się że 7 dpt, 5-dniowego zarodka to troche późno jak na implantacje
nic nie wymyśle
Ile nas wszystkie nerwów to kosztuje........ jutro pójde na bete poproszę o szybki wynik. w ciagu dwóch godzin będzie ......ech i jakoś mi gorąco jest no mowie wszystko jak na pierwszy dzien okresu .. zobaczymy ale wiecie jak to jest,, nadzieja opada,oby do jutra.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:42
Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:tylko nie to..........
chyba zaczynam plamić... poczułam jak wypływa luteina wiec poszłam do toalety a tam wypłyneła luteina ale kolor...... jasny brąz...... także na implantacje raczej za późno , 7 dpt ... chyba wniosek jest jeden......... boże oszaleje do jutrasylwia211987, abvonc lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania