Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia211987 wrote:No ja to taka złajestem...jakaś inna zołza dzisiaj była w laboratorium i ona mi krwi nie pobierze....musiałam specjalnie do szczecina jechać....no wiecie co...mówię do niej że rozmawiałam z paniami w tygodniu i mówiły że nie będzie problemu a ona z takim uśmiechem do mnie ze JEST PROBLEM no aż myślałam że żartuje taki uśmiech pytam ja ale żartud pani??a ona ze nie ...A ja mówię że będę musiała specjalnie do szczecina jechać a ona to proszę jechać.....no wiecie co...ale normalnie ogarnę kto jest jej przełożonym zadzwonię i powiem jak się zachowała...może nic nie wskóram bo laboratorium nie czynne jest...tylko dla szpitala...ale samo to
-
U mnie lekkie brązowe plamki jak sie podcieram to takie brązowe czasami
bardziej wieczorem niż w dzien
Ale dzis jest mi strasznie słabo w głowie mi sie kreci okropnie
Oj czasami takie wredne s.ki sie zdarzają kurcze przeciez wie ze ci zależało co za zołza !!!
Abvonc A ty gdzie w szpitalu w szczec???
Sylwia i co jedziesz do szczec ?? -
nick nieaktualny
-
Dzyzia u nas w laboratorium przy szpitalu(Nowogard)....nigdy nie było problemu te pani miłe i w ogóle...nawet kawę im dziś wzięłam w ramach wdzięczności od tak, a tu jakaś zołza wyskoczyła do mnie....ale jestem już na Pomorzanach tu nie ma problemu tylko muszę trochę poczekać.mogłam jechać na unie....ale tam w soboty tyle ludzi więc wyszło by mi czasowo na to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:57
Sylwia211987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzyzia wrote:Sylwia a gdzie Ty jezdzisz na krew (bo jestes chyba skads z Noowgardu, nie?). W Goleniowie w szpitalu lab jest otwarty 7 dni w tygodniu, od 7 rano - tylko nie wiem szczerze jak z wynikami w weekend, bo w tygodniu sa zawsze po 12.Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
nick nieaktualny
-
Kemi wrote:W Goleniowi nie ma problemu W weekend - wyniki zwykle w tygodniu i w weekendy po 15 ale można poprosić, żeby były prędzej. Panie zawsze mile - jakby co to polecam bo zawsze tutaj chodzę
Ale tak mi ciśnienie podniosła że kawy mi nie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 10:29
Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:I myślisz że jutro nie było by problemu z morfologia??ciekawe zadzwonię tam i zapytam zawsze to bliżej jak do szczecina....bo u nas pewnie ja zołza jutro też będzie.
Ale tak mi ciśnienie podniosła że kawy mi nie trzebaPrzęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
sylwia211987 wrote:I myślisz że jutro nie było by problemu z morfologia??ciekawe zadzwonię tam i zapytam zawsze to bliżej jak do szczecina....bo u nas pewnie ja zołza jutro też będzie.
Ale tak mi ciśnienie podniosła że kawy mi nie trzeba
Gratuluje bety! -
nick nieaktualny
-
Patrz co lekarz, to inne podejscie. Mi jak wyszla beta ponad 500 to EB kazala juz nie powtarzac i umowic sie na USG za 2 tygodnie.
-
nick nieaktualny