Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI tak to jest Sylwia , nie zawsze dobrze się trafi , ja jakoś mam szczęście odkąd do vitro trafiłam, każda operacja , zabieg jest dobrze zorganizowana .
W ogóle w małych miejscowościach ciężko o dobrych specjalistów , wszędzie trzeba jeździć. Do Świderskiego mam termin na 20:30 , a 1,5 h do Szczecina jadę.
Ty jesteś na miejscu ??sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
abvonc wrote:I tak to jest Sylwia , nie zawsze dobrze się trafi , ja jakoś mam szczęście odkąd do vitro trafiłam, każda operacja , zabieg jest dobrze zorganizowana .
W ogóle w małych miejscowościach ciężko o dobrych specjalistów , wszędzie trzeba jeździć. Do Świderskiego mam termin na 20:30 , a 1,5 h do Szczecina jadę.
Ty jesteś na miejscu ??abvonc lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Ej dziewczyny a jak z tymi sprawami😏...damsko-meskimi???? Można czy nie można się przytulać😊.... No bo tak się zastanawiałam...czy czasam nie wywoła się niepotrzebnych skurczy itp..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 16:59
Sylwia211987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My ze względu na krwiaka mieliśmy zakaz przytulanek. Ale jak krwiak się wchlonal, chyba w 14 tc to lekarz mówił, że nie ma przeciwskazan. Powiem Wam, że ja tak się stresuje, że coś się stanie, że nie jest to dla mnie przyjemne9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualny
-
Tak przeglądam kartę z poprzedniej ciazy i w 5 tyg bylo juz u nas serduszko A od 6 tyg byly plemienia kurcze teraz tez te plemienia oby tylko nie było tak jak wtedy
Chyba pójdę w poniedziałek na usg tu u mnie niech zobaczy czy już coś widac i chyba zwolnienie wezmę bo ciezko mi w pracy wysiedziec tak.mnie kregoslup boli -
Ja jak jutro będzie okej to w poniedziałek też idę przedłużyć zwolnienie...oczywiście w pracy nic nie mówiłam na temat zwolnienia...powiedziałam że nie wiem kiedy wrócę do pracy....jak będzie wszystko okej to pociągne myślę tak 2miesiące na takich zwolnieniach i później jak będzie ok dam od ginekologa....Mikuśka nie ma co żadna praca nie jest tego warta....jeśli masz taką możliwość to pewnie uciekaj na zwolnienie...tzn to jest tylko moje zdanie
abvonc lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
abvonc wrote:Jula A przy tym krwiaku miałaś wrażenie jakby macica się rozciagała? Mnie cały czas te podbrzusze i ledzwia ciągną..pomimo , że nie krwawie od wczoraj to brzuch tak pobolewal jak na @
abvonc lubi tę wiadomość
9.05.2018 I ICSI
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Jutro chyba się wybierzemy z mężem do szczecina na tagi do bobolandu, może coś dla Małego kupimy:)9.05.2018 I ICSI
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Zocha:) miło, że pytasz,
Czuję się dobrze , czekam aż pobiorą krew na betę, wszystko się okaże, boję się cholernie , mam nadzieję, że rośnie...
Lekarz na obchodzie mówił, że w dniu przyjęcia była 11 tyś. Coś tam ..i później dopytałam pielęgniarki, że nie zrozumiałam, a chciałabym przekazać swojemu lekarzowi i sprawdziła i niby było 14100
Nie wiem co oni gadają..
Nic..pozostaje mi czekać..
Na szczęście nie krwawie , nie plamie.
Byle tylko rosła.. -
abvonc tylko pamietaj ze przy takich wartosciach beta rosnie z reguly wolniej, 100 % co ok. 96 h (albo nawet wolniej), takze przypadkiem nie wrzucaj tych wartosci w jakis kalkulator internetowy, bo one tego nie uwzgledniaja. Jesli lekarz powie, ze OK, to znaczy, ze OK
Trzymam kciuki!abvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja to taka złajestem...jakaś inna zołza dzisiaj była w laboratorium i ona mi krwi nie pobierze....musiałam specjalnie do szczecina jechać....no wiecie co...mówię do niej że rozmawiałam z paniami w tygodniu i mówiły że nie będzie problemu a ona z takim uśmiechem do mnie ze JEST PROBLEM no aż myślałam że żartuje taki uśmiech pytam ja ale żartud pani??a ona ze nie ...A ja mówię że będę musiała specjalnie do szczecina jechać a ona to proszę jechać.....no wiecie co...ale normalnie ogarnę kto jest jej przełożonym zadzwonię i powiem jak się zachowała...może nic nie wskóram bo laboratorium nie czynne jest...tylko dla szpitala...ale samo toSylwia211987
-
nick nieaktualnySylwia zdarzają się wszędzie takie "uprzejme" ..
Ja miałam też tak wczoraj na dyżurze, wyniki nie poda ..proszę rozmawiać z lekarzem ...
A zastrzyku to sobie Pani sama nie robi?? Nie zabrałam strzykawek itd. , mam zlecenie od lekarza to musi zrobić, i zrobila , krwiak jest i boli.
Na szczęście reszta miła.. i profesjonalna. Nie którzy to za karę, a w Twoim przypadku to jjeszcze z uśmiechem i satysfakcją, że odmówiła..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:50