Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika VitroLive Szczecin
Odpowiedz

Klinika VitroLive Szczecin

Oceń ten wątek:
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ok narazie brak plamien Chciaz takie schizy mam co 5 min zaglądam w majtki wykoncze sie
    Muli mnie ciągnie brzuch i ten kregoslup Ehhh stara juz jestem :( Hehhe
    Byłam juz na spacerze z psiakiem
    u kuzynki na kawie
    u mamy na plotkach Hehhe nosi mnie :P
    A teraz zrobilam brwi leze pod kocem i zabieram się za nowa ksiazke ...
    Bóle głowy w ciazy to jest masakra w moim przypadku u mnie sie zaczynają tak Ok 8 tyg aż się boję juz zakupiłam paracetamol i amol którym nacieram skronie czasami mi to pomagało...

abvonc, sylwia211987 lubią tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No j oby tak dalej ! Tzn bez plamień i schiz;)
    I u mnie czysto :)

sylwia211987 lubi tę wiadomość

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza ??? My pojechaliśmy na obiad bo mężowi nie chciało się gotować leniuch ale ja sie upadła i tez nie ruszyłam wiec musial nas zaprosić na miasto Heheh
    Stresuje się Bo mam plan jutro podskoczyć na usg i ciagle o tym mysle ... I w ogóle ciagle mi sie ryczec chce z byle powodu juz wyje maz nie tak cos powie juz rycze w telewizji reklama ja juz wyje ludzie ....kochani sama ze soba nie wytrzymuje...hehhe

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka też tak mam , to normalne , ostatnio leciała reklama filmu o Howkingu, chyba Teoria wszystkiego ..czy jakoś tak..jak się skończył zwiastun ja w ryk, a mąż się śmieje i pyta czy na reklamie margaryny też tak będę 😅
    Wszystko hormony , a my jesteśmy tak nafaszerowane, że mamy prawo .

U mnie był mąż z wałówką, nakarmiona, mogę iść spać,
    Byle do jutra 😊

• sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku co to za mróz....😁 no ja juz w laboratorium...jeszcze w środę i koniec latania na tą betę , zostanie tylko morfologia😊

Sylwia211987
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello no strasznie naskrobałam sie z rana samochód ...brrrrr
    no to czekamy na wynik
    ja chciałabym do lekarza ale czy mnie dyro zwolni...coś musze wymyśleć

sylwia211987 lubi tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś wymyślisz😊😊 😂😂 ja jak kiedyś poszłam po wolne do kierownika to powiedział mi że zbyt często wykorzystuje swoją kobiecośc do załatwiania spraw🤣🤣🤣, szczerze nie wiem gdzie on widział ta kobiecośc w stroju roboczym czyli spodnie na szelkach i buty z blachami😂😂. No ale facet ewidentnie ma do mnie słabość🤣🤣🤣

Sylwia211987
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abvonc i jak u ciebie

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na badanie
    Wspominali , że wychodzę
    Pol nocy nie spałam, macica mnie boli, rozciąga się ... jak wkładam luteine to widzę te Stare resztki krwi z masą tabletkowa i mam shize

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez czasami zauważam w śluzie brązowe nitki i tez sie schizuje
    a powiedz mi kiedy ty miałaś transfer ?? blastke miałaś?

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 marca 5 dobową blastkę , już tydzień temu serduszko było widoczne pulsujące .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy te krwawienie nie ma związku z rozciągającą się macicą, 4 msce temu miałam plastykę jamy macicy i teraz te bóle mam podobne jak po laparotomii gdy się goiło wszystko

• karolkowa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abvonc, na prawdę super że Cię tyle trzymają w szpitalu, że dbają by było ok. Ja jestem zła na swój szpital że mnie od razu po pierwszym uspokojonym krwawieniu dali do domu. Gdybym teraz była na tym miejscu to bym się trzymała rękami łóżka i mówiła że nigdzie nie idę. No ale powiedzieli że potrzebują wolne łóżka a mi nic więcej nie mogą pomóc bo mam wszelkie leki. Pewnie i tak by się skończyło jak się skończyło bo to na prawdę było mega wielkie krwawienie ze skrzepami. Ale i tak się myśli co by było gdyby. Jako tako doszłam do siebie i mam plan, to najważniejsze. Czyli Paśnik. Nie wiecie jakie badania należy zrobić już teraz do 6 tygodni po poronieniu?? Bo przeszukałam chyba cały internet i różnie piszą. I czy mogę już teraz jakieś badania robić, gdzie minął tydzień, czy ze względu na brane leki lepiej przeczekać jeszcze np tydzień? Orientuje się któraś z Was???

09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
    07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia <3
    Zaczynamy kolejne starania
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po poronieniu krwawiłam prawie 13 dni , i wizytę miałam dopiero po 2 mscach gdy organizm z leków się oczyścił. Wcześniej miałam genetyka więc tak naprawdę żadnych dodatkowych badań, od razu zlecił operację.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koralkova mnie trzymają, ale tak naprawdę leków żadnych nie dostaje od nich , wszystko swoje biorę . Tyle że fakt usg, szyjke sprawdzą, w razie w ktoś obok jest . A i tak jak pytam o coś to słyszę...nie chce ingerować, proszę konsultować z lekarzem prowadzącym. Pisałam, nie mają doświadczenia w związku z ciążami po ivf i chyba zwyczajnie boją się mieszać. U mnie sprawdzili betę, usg , nie krwawie więc dziś do domu .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 09:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię sobie bazę w sypialni i będę starała się uspokoić. Wezmę od nich receptę , przynajmniej leki będą tańsze. Zadzwonię do prof i zapytam co dalej . Na czwartek mam wizytę u prowadzącego.

• sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde...coś zwalnia....965

Sylwia211987
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo patrze na twój suwak i sie zastanawiam
    bo znalazłam jakis tam kalkulator na necie wpisałam dane i mi wychodzi 6 tydzien ciązy i jakos hmm kminie
    a kiedy miałas ostatnia @ ???
    abvonc powiem ci ze nasi sie nic nie znają tzn moim zdaniem nie chcą sie znać tak im lepiej powiedzieć
    miałam mega krwotoki jak leżałam nigdy nie podali nic na zatrzymanie
    jeden raz jak juz miałam silne bóle brzucha doktor B podał mi kroplówke nawadniająca
    a ten sprzet który maja to jest tak stary i z odzysku ze brak słów u mnie krwiaka zauważyli po 2 miesiącach krwawienia i to naprawdę silnego
    dużo by pisać na ten tamat jedyne co należy im przyznać ze zawsze cię przyjmą na oddział to uspakaja psychicznie a to ważne :)

7b0f9c1e19.png
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia211987 wrote:
    Kurde...coś zwalnia....965
    hmmm pisz do PC zobaczymy co powie

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka mi inaczej wychodzi na suwaki, inaczej na apce moja ciąża i inaczej tu mówią. Miałam @ 19.02 , czyli - 5 i 14.02 jako pierwszy dzień cyklu .
    I raz mi wychodzi 6 , raz 7 A oni mówią o 5

‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ