Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia nic nie zwalnia, masz prawie 100% przyrost, umawiaj się na usg
Karolkowa cholernie mi przykro, wiem co czujesz niestety. Ja po poronieniu chciałabym wszystko szybko załatwić, ale napisałam meila do Paśnika i on kazał czekać, bo te badania trzeba zrobić w normalnym cyklu już nie od razu. Ja poroniłam koniec sierpnia, jakoś połowa października i dopiero wizyta i badania. Ogolnie miałam już dwa transfery na jego zaleceniach i beta 0, nic nie ruszyło.
-
nick nieaktualnyNajbezpieczniej będzie mi jechać do RK , on ma dobry sprzęt i Może coś zobaczy ... .
Jestem prawie pewna, że ma to związek z macica po operacji
Biorę masę leków, zarodek niby wysoko się trzyma , beta pięknie rośnie no to o co chodzi...
A ból jak na @ -
Sylwia jak tak szukałam w necie to wychodzi dobra to beta tzn w granicach normy także wierzę że będzie dobrze
A co do twojego wcześniejszego postu co pisałaś że potem to już tylko morfo Ci zostanie to u mnie dr na każdą wizytę coś kazał robić. Morfo mocz to na każdą tsh na co drugą i potem zawsze jakieś inne jak nie hiv kiła albo różyczki to zaraz było toxo albo glukoza zaraz okresowe i tak co wizytę coś
Co do wyliczeń ciąży to mi też pokazuje wszędzie inaczej w apce mam dziś 36 tydz na forum 35+6 a karcie 35+7 także nie wiadomo już jak to liczyćIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Iwkaaa wrote:Sylwia jak tak szukałam w necie to wychodzi dobra to beta tzn w granicach normy także wierzę że będzie dobrze
A co do twojego wcześniejszego postu co pisałaś że potem to już tylko morfo Ci zostanie to u mnie dr na każdą wizytę coś kazał robić. Morfo mocz to na każdą tsh na co drugą i potem zawsze jakieś inne jak nie hiv kiła albo różyczki to zaraz było toxo albo glukoza zaraz okresowe i tak co wizytę coś
Co do wyliczeń ciąży to mi też pokazuje wszędzie inaczej w apce mam dziś 36 tydz na forum 35+6 a karcie 35+7 także nie wiadomo już jak to liczyćSylwia211987 -
Aha w tym sensie dobra nie zatrybiłam hehe
sylwia211987 lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2024-powrót do gry
10.2024 2 transfer 👎
Ale masakra w kolejce siedzi taka patologia ludzie kobita jedna przyszła z chłopakiem Boszsz on taki pijany opowiadają jak to policja ich wczoraj ścigała i kminią kto ich podkablował ...
Kolejna dziewczyna mowi ze ma 18 lat i wcale się nie stresuje ciaza bo już ma dzieci w domu to nie jej pierwsze hehhehe -
Mikuśka wrote:Ale masakra w kolejce siedzi taka patologia ludzie kobita jedna przyszła z chłopakiem Boszsz on taki pijany opowiadają jak to policja ich wczoraj ścigała i kminią kto ich podkablował ...
Kolejna dziewczyna mowi ze ma 18 lat i wcale się nie stresuje ciaza bo już ma dzieci w domu to nie jej pierwsze hehheheSylwia211987 -
Misia88z wrote:Sylwia nic nie zwalnia, masz prawie 100% przyrost, umawiaj się na usg
Karolkowa cholernie mi przykro, wiem co czujesz niestety. Ja po poronieniu chciałabym wszystko szybko załatwić, ale napisałam meila do Paśnika i on kazał czekać, bo te badania trzeba zrobić w normalnym cyklu już nie od razu. Ja poroniłam koniec sierpnia, jakoś połowa października i dopiero wizyta i badania. Ogolnie miałam już dwa transfery na jego zaleceniach i beta 0, nic nie ruszyło.09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Karolkowa zależy co ci zaleci za badania...najlepij było by jak najszybciej umówić się do lekarza ale znowu jeździć dwa razy...no ale może coś się wyjaśni... Bo pewnie będęa takie badania lab piszesz ze do określonego czasu po... A i pewnie takie które będą mogły być zrobione jak organizm wróci na własny torSylwia211987
-
nick nieaktualnyKarolkowa kurcze może napisz meila do Paśnika i powiedz co i jak. Ogólnie u Nas niektórych badań nie zrobisz wcale, albo są cholernie drogie..
Ja dzisiaj 10 dpt dwóch 3 dniowców, beta 0,398... Odstawiam leki i czekam na potop po punkcji i nie udanym transferze..
4 transfer, 5 zarodek, masakra, to się nigdy w życiu nie uda -
nick nieaktualnyNie wychodzę dziś, dopiero jutro ..
Zrobił mi badanie na fotelu i usg I niby wszystko dobrze, ale że mogą się pojawić plemienia po tym i dla spokoju do jutra zostajemy ... I tak śluz jest brudny ...nie wiem czy to z świeżej krwi czy jeszcze się oczyszcza , a to już 5 dni .... -
no ja po
pęcherzyk jest ale serduszka jeszcze nie widać mówi ze za wcześniej
hmm nie wiem nie znam sie ...
czekamy nic innego nie zostało
krwiaków nic nie widział
dal skierownia na krew mocz
karte ciąży założył hmmmmsylwia211987, Iwkaaa, Kemi lubią tę wiadomość
-
Misia przykro mi
Razem się starałysmy robiliśmy badania a Wy dalej walczycie
Chciałbym Wam jakoś pomóc żeby Wam się udało
Abvonc lez lez odpoczywaj. Myślę że lepiej że jesteś pod okiem lekarzy zawsze to bezpieczniej tak mi się wydaję
Najważniejsze że jest dobrze
Mikuśka to super dobry znak skoro jest pęcherzyk ja też miałam takie usg że pęcherzyk był ale bez serduszka. Karta założona więc ciąża potwierdzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 12:28
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2024-powrót do gry
10.2024 2 transfer 👎
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Misia przykro mi
Razem się starałysmy robiliśmy badania a Wy dalej walczycie
Chciałbym Wam jakoś pomóc żeby Wam się udało
Dzięki kochana, ale chyba lekarz nawet nie ma na Nas pomysłu Zawsze słyszę jak to wszystko perfekcyjnie wygląda, a z 4 transferów 3 były nie udane, gdzie nic nie drgnęło naprawdę już jesteśmy załamani i nie wierzymy, że kiedyś się uda.. nie wiem jakim cudem dalej to wszystko robię
Sylwia, jak ja mogę sobie załatwić taką histeroskopię ze scratchingiem na nfz? Miałam histero 2 lata temu, ale chyba powtórzę -
Abvonc lepiej jeden dzień dłużej niż godzinę za krótko. Wrócisz do domu, to będziesz chciała coś zrobić, bo ile można leżeć przynajmniej ja tak miałam, a później tylko ból brzucha i stres. Mikuska jak pójdziesz za tydzień lub dwa to już wszystko będzie, zobaczysz. My jutro jedziemy na ostatnie prenatalne, trochę się zaczęłam denerwować, ale mam nadzieję, że z Małym wszystko dobrze.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:Wiesz co nie mam pojęcia bo ja jak poszłam do pc to mówię że może ta histeroskopie zrobimy a on mówi że tak że tym razem zrobimy....i tak wyszło to.
A długo czeka się na termin w MSWiA? Chciałabym histero w kwietniu a ten ostatni transfer w maju. I w które dni jest PC tam? Masz nr na rejestrację? -
Numeru nie mam ale jak zadzwonisz do szpitala to podadzą ci na ginekologie..z terminami raczej nie ma tragedi ja dzwoniłam w styczniu a 20stego lutego już miałam, ale o dla tego tak późno bo brałam antykoncepcje, podobno przed tym się bierze no i mi zabieg wypadł 20dc .Sylwia211987