Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia u mnie akurat często ból głowy w ciąży także to nie znak hehe
Jeżeli chodzi o transfer to przy stymulacji nie raz już wiadomo że nie będzie bo np za wysoki progesteron albo inne złe wyniki
Dużo też zależy od zarodków jakie są i czy będą trzymać do 3 czy do 5 doby także trzeba czekać na tel z laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 15:26
sylwia211987 lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Iwkaaa wrote:
Jeżeli chodzi o transfer to przy stymulacji nie raz już wiadomo że nie będzie bo np za wysoki progesteron albo inne złe wyniki
Dużo też zależy od zarodków jakie są i czy będą trzymać do 3 czy do 5 doby także trzeba czekać na tel z laboratorium -
Dzień dobry dziewczyny, piękny dzień się zapowiada, szkoda tylko, że taki zimny. Ja wlasnie jem śniadanie i zaraz wyruszam do w drogę do Pasnika, ciekawe co mi powie.
Abvonc wczoraj nie pisała, ciekawe co u niej. Sylwia a ty kiedy teraz masz usg?
Mała Mi trzymam kciuki za transfer, to dzisiaj?IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
heloo z rana
Witaj Zocha to szerokiej drogi i dawaj znać co tam docent powiedział
ja od rana zle sie czuje jakby żółtawe upławy boje sie ze jakies zapalenie mnie dopało oby to tylko to nic innego
jak tu przetrwac cały dzien ????
ide sniadanko zrobić bo ssie mnie nieziemsko
miłego dnia -
nick nieaktualnyHej Sylwia, chciałam numer do PC ale już Wombi mnie poratowała
Mikuśka, ja wiem, że dzisiaj usłyszysz serduszko, oby dzień Ci szybko zleciał, mogę się tylko domyślać tego stresu.
Mała Mi kciuki za transfer.
Zocha pogoń tam Paśnika, żeby mi odpisał
A mnie dopada czarnowidztwo Za miesiąc 5 transfer... 6 zarodek, ostatni, przecież to się nigdy nie uda
Mam wrażenie, że dziewczynom od WG wcale się nie udaje -
Mała Mi przykro nam kochana
Tulę mocnoMała_Mi lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Misia88z wrote:Hej Sylwia, chciałam numer do PC ale już Wombi mnie poratowała
Mikuśka, ja wiem, że dzisiaj usłyszysz serduszko, oby dzień Ci szybko zleciał, mogę się tylko domyślać tego stresu.
Mała Mi kciuki za transfer.
Zocha pogoń tam Paśnika, żeby mi odpisał
A mnie dopada czarnowidztwo Za miesiąc 5 transfer... 6 zarodek, ostatni, przecież to się nigdy nie uda
Mam wrażenie, że dziewczynom od WG wcale się nie udajeSylwia211987 -
Zocha85 wrote:Dzień dobry dziewczyny, piękny dzień się zapowiada, szkoda tylko, że taki zimny. Ja wlasnie jem śniadanie i zaraz wyruszam do w drogę do Pasnika, ciekawe co mi powie.
Abvonc wczoraj nie pisała, ciekawe co u niej. Sylwia a ty kiedy teraz masz usg?
Mała Mi trzymam kciuki za transfer, to dzisiaj?
Ooo to już dziś śmigacie na łódź daj znać koniecznie po wizycie
Ja usg???dobre pytanie😊. Nie no tak poważnie to w poniedziałek ale plan B lest taki że pc kazał jeszcze zrobic betę...nie powiedział kiedy...ja pomyślałam że zrobię betę w piątek bo w piątek mam jeszcze wziąć ten accofil...to żebym wiedziała czy brać. Jeśli wyjdzie coś nie tak to będę pisać do pc. W ogóle to wolałabym w piątek to usg i wrazie czego żeby dał mi skierowanie do szpitala na poniedziałek bo wtedy on będzie i w szpitalu następne usg i decyzja zabieg czy nie. A ja w poniedziałek mam do niego po jego dyżurze także lipa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:59
Sylwia211987 -
MalaMi współczuję co teraz? Będziecie pogłębiać badania? U nas nic się nie zaplodnilo, żadna z 6 komórek nawet nie drgnela. Być może pod koniec kwietnia zacznę stymulacje, później spróbujemy stworzyć zarodki - będzie imsi. Jeśli się uda, to mrożenie, później następny cykl histero z usunięciem polipa i scratchingiem. A później ewentualny transfer. Nie wiem, zobaczymy . Ech. Nie wiem, co gorsze, to, że w ogóle nie zaczęły się rozwijać, czy to, że - jak u Ciebie -zaczęły i przestały:-( ech. Bardzo współczuję. Ja to oswoilam się z myślą, że ciąży może nie być po transferze, ale ze nie będzie zarodków?! W życiu.- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ! 💜
Nie pisałam bo miałam doła, ale jest lepiej troszkę...
Mikuśka dziękuję za zaproszenie, chyba mieszkamy gdzieś blisko siebie tak myślę..
Wizyta o 20 jestem dobrej myśli 😘
Sylwia trzymam kciuki cały czas i wierzę, że na usg zobaczysz zarodeczka, czytałam trochę o tych betach i wzrostach, wszystko jest możliwe..
Mała Mi strasznie mi przykro , kto nie próbuje ten nie wygrywa, walcz !
Ja nadal z brudną luteiną, ale jest poprawa , coraz mniej krwi starej , może faktycznie się oczyszcza macica . Rozmawiałam z kimś kto miał operację zmniejszania macicy i ciążę z podobnymi objawami po . Krwiaki i plamienia. Jestem pełna nadziei.
Włosy mi lecą jak glupie, i chyba po prolutexie..też tak macie ? Zaparcia to już norma . . W niedzielę jadę na usg kontrolne do szpitala , założą mi w końcu książeczkę ciąży, w środę spotkanie z WG ...
Może na sprzęcie z VL będzie więcej widać..
Dzwonił Prof. I jestem mega zaskoczona zainteresowaniem i zaangażowaniem. Naprawdę widać, że nie podchodzą do tego fabrykowo i bez uczuć. Wielki plus za pomoc .