Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka dziś jest chyba jakaś spora awaria bo była moja siora i koleżanka z dzieckiem to mówiły że do 2h opóźnienia.... Masakra nigdy tak dlugo nie siedziałam. Dobrze że już teraz zostały mi tylko Police z ktg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 21:43
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
A ja narzekam jak u P. B. czekam 20 minut. A mój mąż to by chyba zwariował jakby miał tyle czekać. Kciuki zacisniete!
Lońka lubi tę wiadomość
9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Mikuska daj znac jak juz bedziesz po, bo ja jak sie budzę to pierwsze co robię to zaglądam na forum co tam u was wszystkich słychaćIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się trochę, ale jestem na bieżąco. Sylwia, Mikuska i Abvonc bardzo wam kibicuję i wierzę, że będzie dobrze. Mała Mi bardzo mi przykro, doskonale wiem co czujesz bo sama miałam taką samą sytuację myślałam, że pęknie mi wtedy serce. Zaczynam się zastanawiać o co w tym wszystkim chodzi. Jesteśmy tu na forum 4 od W.G. i mamy bardzo podobne sytuacje... Wszystko idzie dobrze do momentu punkcji. Zastanawiam się czy stymulacja jest odpowiednia. Co do przeczuc odnośnie dzieci to chyba coś jest w tej naszej kobiecej intuicji bo ja wiele lat temu także czułam podskornie, że będę miała w tej kwestii problem. I wyszło na to, że niestety tak jest.
Mała_Mi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
To teraz na spokojnie moge napisać
Mamy serduszko 140 uderzeń na min powiedzial doktor ze idealnie powiedzial ze spory jest zarodek i mówił że to rokuje dobrze
Nie widzi krwiaków odklejanie sie kosmówki ani nic innego jajnik czyste zeszły wszystkie cholerstwa co tam byly
Zlecił sporo badań progesteron estradiol tsh i inne i dzis mam z nim wszystkie wyniki omówić telefonicznie
A kazal wlaczyc z powrotem acard i dał w prezencie lutinus mam wypróbować jak nie to ten żel na C mam wykupic
W zależności od wyników zobaczymy co z prolutexem
No to chyba na tyle
W domu bylam o 00:30 zanim się ogarnęłam byla 1:30 A rano juz na nogach bo trzeba na krew potem mam pogrzeb i musze sie ogarniać
Doktor bardzo pozytywne wrażenie na mnie wywarł konkretny rzeczowy miły mimo że ta godzina Hehhe no myślę że będę z niego zadowolona
Dobra lecę buziakiKulta, Kemi, Mała_Mi, Zocha85, abvonc, Lońka, Iwkaaa, inka2707, jusy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny? A jak to jest z refundowanymi lekami do stymulacji? PC jest w stanie wypisać leki na refundację? Czy jak się takie sprawy załatwia? Rozumiem, ze roznica między refundowanymi a nierefundowanymi jest spora?- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Kulta jak kwalifikujesz się na refundację to normalnie lekarz Ci przepisze z refundacją. Ja wszystkie recepty od EB miałam z refundacją, tam gdzie refundacja była (Prolutex np. nie jest refundowany).
Kulta lubi tę wiadomość
-
Ja dziś beta...ale nie wiem czy już nie spadała...jakoś tak się czuje inaczej tzn normalnie😊 a no i piersi przestały boleć bo do tej pory normalnie to była tragedia z nimi..., dziś się wszystko okaże...później pisze do pc i paśnika....
Stiffi, karolkowa, Iwkaaa lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Super Mikuśka! I jaka godzina :o nieźle :p Ciekawa jestem jak będzie Ci służył ten lutinus daj znać czy lepszy niż luteina.09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Harper88 wrote:Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się trochę, ale jestem na bieżąco. Sylwia, Mikuska i Abvonc bardzo wam kibicuję i wierzę, że będzie dobrze. Mała Mi bardzo mi przykro, doskonale wiem co czujesz bo sama miałam taką samą sytuację myślałam, że pęknie mi wtedy serce. Zaczynam się zastanawiać o co w tym wszystkim chodzi. Jesteśmy tu na forum 4 od W.G. i mamy bardzo podobne sytuacje... Wszystko idzie dobrze do momentu punkcji. Zastanawiam się czy stymulacja jest odpowiednia. Co do przeczuc odnośnie dzieci to chyba coś jest w tej naszej kobiecej intuicji bo ja wiele lat temu także czułam podskornie, że będę miała w tej kwestii problem. I wyszło na to, że niestety tak jest.
-
nick nieaktualny