LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtory dzis masz dzien po owulacji? to dobrze, ja tez robilam jakos chyba w 5 dniu po woulacji i wyszla druga krecha, potem byla tylko jedna i 10 dni czy 9 nie pamietam teraz po owulacji wyszla druga blada i beta 15sylka0102 wrote:hej dziś z ciekawości zrobiłam test czy Pregnyl dalej jest w organizmie ale jedna kreska jest więc pewnie nie. Nie nakręcam się na zobaczenie II kresek ale sutki dalej bolą mniej niż wczesniej ale przy dotykaniu bolą

-
7 dzień po owulacji bedzie ale jak była gdzieś piątek to 6 dzień po owulacji ale teraz jak tak patrze na ten test to jet po światło taka ledwo widoczna krecha to niewiem co mysleć pewnie pregnyl hmmm to kiedy zrobić drugi???ailatan wrote:Ktory dzis masz dzien po owulacji? to dobrze, ja tez robilam jakos chyba w 5 dniu po woulacji i wyszla druga krecha, potem byla tylko jedna i 10 dni czy 9 nie pamietam teraz po owulacji wyszla druga blada i beta 15

-
10 9 wypada niedziela lub poniedziałek hmmmmsylka0102 wrote:7 dzień po owulacji bedzie ale jak była gdzieś piątek to 6 dzień po owulacji ale teraz jak tak patrze na ten test to jet po światło taka ledwo widoczna krecha to niewiem co mysleć pewnie pregnyl hmmm to kiedy zrobić drugi???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to superplimka_bum wrote:no ja już po monitoringu 11dc , pęcherzyk ma 20mm, mam wziąć pregnyl w niedzielę. I tu jest problem !!!!!!! nie będzie miał kto mi go podać
kurcze nie znam żadnej pielęgniarki
idz gdzies do szpitala ze skierowaniem na podanie zastrzyku- mam nadzieje ze lekarz takie Ci wystawil. A jak nie masz skierowania to jakis prytwany szpital.. zaplacisz ale Ci podadza
i poowdzenia :0
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zawsze podawali mi w tyłek. Ale sama to raczej nie zrobię he
właśnie w tym szkopuł że nie dostałam skierowania
no ale mama mi załatwiła jakąś "ciotkę" 70 letnią która podobno pracowała w przychodni ;)tylko nie wiem jaką igłę kupić i strzykawkę.
Ola pomóż
Edyta
-
nick nieaktualnyhehehe a to dobrze ze gdzies idziesz bo w tylek to nie tak prosto chociaz ja sobie sama robie hehe ;p
no ja mysle ze w niedziele do poludnia bedzie okey
)
Ja we wtorek musze tez poprosic o pregnyl bo wydaje mi sie ze z prawego jajnika w ogole mi noe pekaja pecherzyki i sie torbiel robi ;( i boli cholernie.. ;/
)