LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:hej dziś z ciekawości zrobiłam test czy Pregnyl dalej jest w organizmie ale jedna kreska jest więc pewnie nie. Nie nakręcam się na zobaczenie II kresek ale sutki dalej bolą mniej niż wczesniej ale przy dotykaniu bolą
-
ailatan wrote:Ktory dzis masz dzien po owulacji? to dobrze, ja tez robilam jakos chyba w 5 dniu po woulacji i wyszla druga krecha, potem byla tylko jedna i 10 dni czy 9 nie pamietam teraz po owulacji wyszla druga blada i beta 15
-
sylka0102 wrote:7 dzień po owulacji bedzie ale jak była gdzieś piątek to 6 dzień po owulacji ale teraz jak tak patrze na ten test to jet po światło taka ledwo widoczna krecha to niewiem co mysleć pewnie pregnyl hmmm to kiedy zrobić drugi???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no ja już po monitoringu 11dc , pęcherzyk ma 20mm, mam wziąć pregnyl w niedzielę. I tu jest problem !!!!!!! nie będzie miał kto mi go podać kurcze nie znam żadnej pielęgniarki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zawsze podawali mi w tyłek. Ale sama to raczej nie zrobię he właśnie w tym szkopuł że nie dostałam skierowania no ale mama mi załatwiła jakąś "ciotkę" 70 letnią która podobno pracowała w przychodni ;)tylko nie wiem jaką igłę kupić i strzykawkę.
Ola pomóżEdyta
-
nick nieaktualnyhehehe a to dobrze ze gdzies idziesz bo w tylek to nie tak prosto chociaz ja sobie sama robie hehe ;p
no ja mysle ze w niedziele do poludnia bedzie okey )
Ja we wtorek musze tez poprosic o pregnyl bo wydaje mi sie ze z prawego jajnika w ogole mi noe pekaja pecherzyki i sie torbiel robi ;( i boli cholernie.. ;/ )