X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    Dzięki za odp. Przyjęli mnie dziś do szpitala ale laparoskopia dopiero po weekendzie będzie, kapa tyle tu będę leżeć :(
    darmowe wakacje :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    hej dziś z ciekawości zrobiłam test czy Pregnyl dalej jest w organizmie ale jedna kreska jest więc pewnie nie. Nie nakręcam się na zobaczenie II kresek ale sutki dalej bolą mniej niż wczesniej ale przy dotykaniu bolą:)
    Ktory dzis masz dzien po owulacji? to dobrze, ja tez robilam jakos chyba w 5 dniu po woulacji i wyszla druga krecha, potem byla tylko jedna i 10 dni czy 9 nie pamietam teraz po owulacji wyszla druga blada i beta 15 :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ktory dzis masz dzien po owulacji? to dobrze, ja tez robilam jakos chyba w 5 dniu po woulacji i wyszla druga krecha, potem byla tylko jedna i 10 dni czy 9 nie pamietam teraz po owulacji wyszla druga blada i beta 15 :)
    7 dzień po owulacji bedzie ale jak była gdzieś piątek to 6 dzień po owulacji ale teraz jak tak patrze na ten test to jet po światło taka ledwo widoczna krecha to niewiem co mysleć pewnie pregnyl hmmm to kiedy zrobić drugi???

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    7 dzień po owulacji bedzie ale jak była gdzieś piątek to 6 dzień po owulacji ale teraz jak tak patrze na ten test to jet po światło taka ledwo widoczna krecha to niewiem co mysleć pewnie pregnyl hmmm to kiedy zrobić drugi???
    10 9 wypada niedziela lub poniedziałek hmmmm

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob w niedziele :) najwczesniej :) tak to moze byc jeszcze pregnyl.. pregnyl utrzymuje sie do 10 dni po podaniu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/d233c7d81ea8a.jpg.html a ja rosne :P

sylka0102 lubi tę wiadomość

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu tak wczas, myślałam że laparoskopia będzie jutro a tu zonk

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    http://zapodaj.net/d233c7d81ea8a.jpg.html a ja rosne :P
    o matko ale już widać aż się napatrzeć nie mogę co tam w środku jest hehe ;) ślicznie Ci

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z boku widac :) z przodu jeszcze srednio :) ja nie wymiotowalam i raczje jadlam od poczatku normalnie wiec rosnie :))) bo nie schudlam ani grama a juz 3 kg na plusie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta daj znać jak po monitoringu :))
    Trzymam mocno kciuki!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy na wiesci.. a Ty co tam OlA?jak samopoczucie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samopoczucie super :)) siedze całymi dniami w domu i się uczę na egzaminy.. :)) nawet się nie skupiam na wtorkowym monitoringu. nie mam czasu na to :p aczkolwiek starania idą pełną parą :))

sylka0102 lubi tę wiadomość

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już po monitoringu 11dc , pęcherzyk ma 20mm, mam wziąć pregnyl w niedzielę. I tu jest problem !!!!!!! nie będzie miał kto mi go podać :( kurcze nie znam żadnej pielęgniarki

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no ja już po monitoringu 11dc , pęcherzyk ma 20mm, mam wziąć pregnyl w niedzielę. I tu jest problem !!!!!!! nie będzie miał kto mi go podać :( kurcze nie znam żadnej pielęgniarki
    no to super :) idz gdzies do szpitala ze skierowaniem na podanie zastrzyku- mam nadzieje ze lekarz takie Ci wystawil. A jak nie masz skierowania to jakis prytwany szpital.. zaplacisz ale Ci podadza :) i poowdzenia :0

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Edyta to bardzo proste!!! :) zrobisz sobie sama ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział Ci gdzie masz sobie podać?? w ktory mięsień??:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze podawali mi w tyłek. Ale sama to raczej nie zrobię he :) właśnie w tym szkopuł że nie dostałam skierowania ;) no ale mama mi załatwiła jakąś "ciotkę" 70 letnią która podobno pracowała w przychodni ;)tylko nie wiem jaką igłę kupić i strzykawkę.
    Ola pomóż :D

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra już znalazłam :) jakaś dobra dusza się zgodziła zrobić bez skierowania. W niedzielę będzie 13dc a pęcherzyk teraz ma 20 mm to chyba najlepiej w niedzielę rano zrobić co myślicie?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe a to dobrze ze gdzies idziesz bo w tylek to nie tak prosto chociaz ja sobie sama robie hehe ;p
    no ja mysle ze w niedziele do poludnia bedzie okey ;))
    Ja we wtorek musze tez poprosic o pregnyl bo wydaje mi sie ze z prawego jajnika w ogole mi noe pekaja pecherzyki i sie torbiel robi ;( i boli cholernie.. ;/ ;))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też cholernie kłują jajniki od ostatnich pęcherzyków, nie wiem czemu. Też myślałam że się zrobiła torbiel ale lekarz nic nie mówił, w sumie ja też nie zapytałam. Zapytam we wtorek bo mam iść zobaczyć czy pęcherzyk pękł.

Edyta
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ