X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    Hej dziewczyny miałyście może przeziębienie przed laparoskopia? Ja idę w czwartek do szpitala a teraz walczę z przeziębieniem
    Ja mialam okropny kaszel ale się nie przyznalam bo wiedzialam ze mi odwolaja zabieg ;))

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Ja tez się nie przyznam bo nie chce przestawiać terminu

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzis dziewczyny bola mnie sutki przy dotykaniu i czasem za kluje w jajnikach.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka no ja na szczęście nie mam i nie miałam endometriozy więc mnie to nie dotyczyło. U mnie była robiona jedynie kauteryzacja i hsg.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Hej dzis dziewczyny bola mnie sutki przy dotykaniu i czasem za kluje w jajnikach.
    To efekt działania pregnylu.. po prosty hornon krazy po Twoim organizmie.. tez tak mialam, potem przestalam miec i powrocilo jak juz test ciazowy zrobilam..

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no właśnie tak myślałam że to to.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Aha no właśnie tak myślałam że to to.
    ale to dobrze:) znaczy ze dziala:) teraz sie modl zeby objawy nie ucichly za bardzo tylko sie poglebialy :) bo na objawy ciazowe moja droga jeszcze za wczesnie :) objawy sie moga pojawic najwczesniej 2 dni po implementacji.. wtedy zaczyna sie burza hormonalna :) ale u kazdje inaczej wiesz.. u mnie byl tylko bol sutkow i piersi i zylki na piersiach i to tyle.. potem mialam ostre skurcze na macicy.. takie kilkusekundowe przez kilka dni kilka razy dziennie.. ale to bylo okolo 13 do 18 dnia po owulacji.. a potem dlugo dlugo nic.. oprcz zmeczniea ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no ja wiem ze za wcześnie. Testujemy dopiero 28 maja.Najlepiej by bylo nie myśleć o tym teraz i się skapnąć dopiero przed samym okresem ale jak tu nie myśleć...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trzymam kciuki :) ale pamietaj zeby za bardzo sie nie nakrecac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po debacie... nie lubie Komora, ale Dudy nie nawidze!!!!!!

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja głosujac wybieram mniejsze zło i wybieram Komorowskiego :/ Duda jest moim zdaniem tylko pacynką w ręku J. Kaczyńskiego

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta dokładnie tak jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebralam wyniczki z krwi i moczu :) wszytsko ok:) tylko uwaga o dziwo mam za duzo żelaza :P

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    odebralam wyniczki z krwi i moczu :) wszytsko ok:) tylko uwaga o dziwo mam za duzo żelaza :P
    to źle czy dobrze? mnie dziś jeszcze bardziej bolą sutki lezeć na brzuchu nie długo mogą ale się rozeszedł ten pregnyl...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie lepiej niz za malo.. ale nie wiem jaki ma wplyw nadiar zelaza :) jutro mam wizyte to sie dowiem..
    no ja tez cierpialam po pregnylu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka tu cisza sza...

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba używać pogody puki jest

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja jej dzis tak pouzywalam ze jak wrocilam to padlam jak kawka:D Boze gdzie jest moja energia... :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziecko Ci wszystko zabiera. A potem musi Ci dać jak przyjdzie na świat.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie u lekarki, wszytsko ok.. tylko mam poki co lozysko przodujace wiec zero seksu i tym razem calkiem serio :( za 4 tygodnie zobaczymy czy sie raczy lozysko przesunac.. poza tym mam znowu infekcje pochwy.. i nowe leki.. supersanie... :(

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ