X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    Hej dziewczyny miałyście może przeziębienie przed laparoskopia? Ja idę w czwartek do szpitala a teraz walczę z przeziębieniem
    Ja mialam okropny kaszel ale się nie przyznalam bo wiedzialam ze mi odwolaja zabieg ;))

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Ja tez się nie przyznam bo nie chce przestawiać terminu

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzis dziewczyny bola mnie sutki przy dotykaniu i czasem za kluje w jajnikach.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka no ja na szczęście nie mam i nie miałam endometriozy więc mnie to nie dotyczyło. U mnie była robiona jedynie kauteryzacja i hsg.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Hej dzis dziewczyny bola mnie sutki przy dotykaniu i czasem za kluje w jajnikach.
    To efekt działania pregnylu.. po prosty hornon krazy po Twoim organizmie.. tez tak mialam, potem przestalam miec i powrocilo jak juz test ciazowy zrobilam..

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no właśnie tak myślałam że to to.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Aha no właśnie tak myślałam że to to.
    ale to dobrze:) znaczy ze dziala:) teraz sie modl zeby objawy nie ucichly za bardzo tylko sie poglebialy :) bo na objawy ciazowe moja droga jeszcze za wczesnie :) objawy sie moga pojawic najwczesniej 2 dni po implementacji.. wtedy zaczyna sie burza hormonalna :) ale u kazdje inaczej wiesz.. u mnie byl tylko bol sutkow i piersi i zylki na piersiach i to tyle.. potem mialam ostre skurcze na macicy.. takie kilkusekundowe przez kilka dni kilka razy dziennie.. ale to bylo okolo 13 do 18 dnia po owulacji.. a potem dlugo dlugo nic.. oprcz zmeczniea ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no ja wiem ze za wcześnie. Testujemy dopiero 28 maja.Najlepiej by bylo nie myśleć o tym teraz i się skapnąć dopiero przed samym okresem ale jak tu nie myśleć...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trzymam kciuki :) ale pamietaj zeby za bardzo sie nie nakrecac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po debacie... nie lubie Komora, ale Dudy nie nawidze!!!!!!

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja głosujac wybieram mniejsze zło i wybieram Komorowskiego :/ Duda jest moim zdaniem tylko pacynką w ręku J. Kaczyńskiego

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta dokładnie tak jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebralam wyniczki z krwi i moczu :) wszytsko ok:) tylko uwaga o dziwo mam za duzo żelaza :P

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    odebralam wyniczki z krwi i moczu :) wszytsko ok:) tylko uwaga o dziwo mam za duzo żelaza :P
    to źle czy dobrze? mnie dziś jeszcze bardziej bolą sutki lezeć na brzuchu nie długo mogą ale się rozeszedł ten pregnyl...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie lepiej niz za malo.. ale nie wiem jaki ma wplyw nadiar zelaza :) jutro mam wizyte to sie dowiem..
    no ja tez cierpialam po pregnylu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka tu cisza sza...

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba używać pogody puki jest

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja jej dzis tak pouzywalam ze jak wrocilam to padlam jak kawka:D Boze gdzie jest moja energia... :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziecko Ci wszystko zabiera. A potem musi Ci dać jak przyjdzie na świat.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie u lekarki, wszytsko ok.. tylko mam poki co lozysko przodujace wiec zero seksu i tym razem calkiem serio :( za 4 tygodnie zobaczymy czy sie raczy lozysko przesunac.. poza tym mam znowu infekcje pochwy.. i nowe leki.. supersanie... :(

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ