LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki fajnie ze zaczynacie nowy cykl;) ja jestem na pół metku jutro ide na kolejny monitoring do szpitala na 12 to zobaczymy co tam sie stało z tym pechęrzykiem mam na nadzieje ze sie nie wchłonał tak jak któregos cyklu tylko ze w którymś cyklu miałam 17mm i to bylo w 17dc a teraz w 12 mam 16,3mm. Ten cały organizm kobiety jest taki porypany ze tak powiem ze szok. Żeby mi tylko chciała dać zastrzyk jak bedzie duży pęcherzyk powiem jej ze ja juz niechce czekać na kolejny cykl. tylko sie obawiam ze sie wchłonął bo nic a nic mnie nie boli dziś a wczoraj to mnie czasem zakuł jajnik.
-
ailatan wrote:A jak Twoja dzidzia po usg? Ktory tydzien w koncu ?
Dzisiaj idę na wizytę do ginekologa! Zobaczymy co mi powie.. Podejrzewam, że na USG nie będzie jeszcze nic widać, bo wg mnie to piąty tydzień. Trzymajcie kciuki! Odezwę się po wizycie
Powodzenia dziewczyny!! Trzymam za Was kciuki i przesyłam wirsukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:18
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Dzisiaj idę na wizytę do ginekologa! Zobaczymy co mi powie.. Podejrzewam, że na USG nie będzie jeszcze nic widać, bo wg mnie to piąty tydzień. Trzymajcie kciuki! Odezwę się po wizycie
Powodzenia dziewczyny!! Trzymam za Was kciuki i przesyłam wirsuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Daj znac jak wrocisz:) Na tym etapie powinien być widoczny pecherzyk przynajmniej
No i pierwsza wizyta ciążowa za mną! Na USG widać pęcherzyk, który ma ciałko żółte i UWAGA- ZARODEK!!! juuuupi!! Wg USG jestem w 4 tygodniu i 3 dniu ciąży, a wg daty ostatniej miesiączki (która była 08.04.2015) jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciąży!!! Wstępny termin porodu tj. między 13, a 15 styczniem 2016ailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:Jezus co on robi że na 4:30 musi iśc do pracy. Nie dałabym rady, podziwiam go możesz mu przekazać Dla mnie ludzie wstający w nocy są bohaterami. Ja jak mam wstać o 5:40 to dostaję bólów :D wszystko mnie boli jakbym wróciła z pracy w kopalni
-
nick nieaktualny