X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tylko nadzieję że wzięłaś do babci clo ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wziełam clo :)) przemyślałam to przed samym wyjazdem hehe :))
    a brzuch mnie tak boli ze plakac mi sie z bolu chce :((

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki fajnie ze zaczynacie nowy cykl;) ja jestem na pół metku jutro ide na kolejny monitoring do szpitala na 12 to zobaczymy co tam sie stało z tym pechęrzykiem mam na nadzieje ze sie nie wchłonał tak jak któregos cyklu tylko ze w którymś cyklu miałam 17mm i to bylo w 17dc a teraz w 12 mam 16,3mm. Ten cały organizm kobiety jest taki porypany ze tak powiem ze szok. Żeby mi tylko chciała dać zastrzyk jak bedzie duży pęcherzyk powiem jej ze ja juz niechce czekać na kolejny cykl. tylko sie obawiam ze sie wchłonął bo nic a nic mnie nie boli dziś a wczoraj to mnie czasem zakuł jajnik.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee jak na 12 dc cyklu to bardzo ładny pęcherzyk

Edyta
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    A jak Twoja dzidzia po usg? Ktory tydzien w koncu ?:)

Dzisiaj idę na wizytę do ginekologa! Zobaczymy co mi powie.. Podejrzewam, że na USG nie będzie jeszcze nic widać, bo wg mnie to piąty tydzień. Trzymajcie kciuki! Odezwę się po wizycie ;)

Powodzenia dziewczyny!! Trzymam za Was kciuki i przesyłam wirsuki <3 590935ankbyj1xx4.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:18

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse wrote:
    Dzisiaj idę na wizytę do ginekologa! Zobaczymy co mi powie.. Podejrzewam, że na USG nie będzie jeszcze nic widać, bo wg mnie to piąty tydzień. Trzymajcie kciuki! Odezwę się po wizycie ;)

Powodzenia dziewczyny!! Trzymam za Was kciuki i przesyłam wirsuki <3 590935ankbyj1xx4.gif
    Daj znac jak wrocisz:) Na tym etapie powinien być widoczny pecherzyk przynajmniej :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem po mam pęcherzyk 24mm i dostałam pregnyl

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to teraz Sylka 4-5 dni seksu dzien i wieczork :) i duzo luzu :)) powodzenia :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    no to teraz Sylka 4-5 dni seksu dzien i wieczork :) i duzo luzu :)) powodzenia :)
    nie za duzy ten pęcherzyk? co ile mnie wiecej si kochać co drugi dzień czy za mało??

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co dzien :) wieczor i ranek :) optymalnie :) mysle ze to juz jego max wielkosc :) bedzie dobrze:)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    co dzien :) wieczor i ranek :) optymalnie :) mysle ze to juz jego max wielkosc :) bedzie dobrze:)
    Rano mój M idzie jutro do pracy na 4:30 więc jutro rano odpada... jedynie w sobote :)

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dzis wieczo i jutro wieczo/popoludnie/ potem rano.. moze szybko peknac bo duzy juz jest..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus co on robi że na 4:30 musi iśc do pracy. Nie dałabym rady, podziwiam go możesz mu przekazać ;) Dla mnie ludzie wstający w nocy są bohaterami. Ja jak mam wstać o 5:40 to dostaję bólów :D:D wszystko mnie boli jakbym wróciła z pracy w kopalni ;);)

Edyta
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Daj znac jak wrocisz:) Na tym etapie powinien być widoczny pecherzyk przynajmniej :)

No i pierwsza wizyta ciążowa za mną! Na USG widać pęcherzyk, który ma ciałko żółte i UWAGA- ZARODEK!!! :D juuuupi!! Wg USG jestem w 4 tygodniu i 3 dniu ciąży, a wg daty ostatniej miesiączki (która była 08.04.2015) jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciąży!!! Wstępny termin porodu tj. między 13, a 15 styczniem 2016 :D

ailatan lubi tę wiadomość

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suuuuper mini mouse :)))

Mini Mouse lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to sa screeny z badania genetycznego :)

http://zapodaj.net/77c85aec6a9e3.png.html
    http://zapodaj.net/1b67b6ab9d369.png.html

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Jezus co on robi że na 4:30 musi iśc do pracy. Nie dałabym rady, podziwiam go możesz mu przekazać ;) Dla mnie ludzie wstający w nocy są bohaterami. Ja jak mam wstać o 5:40 to dostaję bólów :D:D wszystko mnie boli jakbym wróciła z pracy w kopalni ;);)
    Pracuje w hurtowni musi wydać towar na sklepy;/ na 4:30 pracuje tylko w piątki tak to na 6 ale i tak wstaje 4:45 bo zanim zje dojedzie to troche zejdzie:) ale dzis wieczorem mu nie po puszcze jak ma sie udać to za tym razem.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    to dzis wieczo i jutro wieczo/popoludnie/ potem rano.. moze szybko peknac bo duzy juz jest..
    tak co chwile to plemniki się nie muszą z regenerować??

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze zapomniałam wam napisać ze pęcherzyk który mam doktorka powiedziała ze nie zbyt okrągły to przeszkadza w czymś??

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    tak co chwile to plemniki się nie muszą z regenerować??
    Nie spoko, plemniki powstaja przez okolo 3 miesiace :)
    a co do drugiego pytania to nie wiem, takie pytania musisz zadawac od razu lekarzowi :)

‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ