X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu plamienie takie delikatnie :)) zazdroszcze, że możesz normalnie już cykl zacząć :)) My właśnie dojechaliśmy do babci :)) idziemy się zdrzemnazdrzemnać na jakąś godzinkę bo od 2 na nogach jestem a mój m po pracy 12 godzinnej... :) Miłego dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ola ja rowniez zycze udanego wyjazdu i rozkrecenia okresu :))
    ja jutro ide na prenatalne- trzymajcie kciuki zeby bylo wszytsko ok;)))
    to trzymam mocno kciuki :) daj znać co i jak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam znac dam :) dzis az dospac nie moglam bo mysle o badaniu.. oby bylo dobrze ;)

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanko mam, co wypisują na zwolnieniu ze szpitala, czy wpisują rozpoznanie czy jakieś konkretne info, bo tak się zastanawiam czego się dowiedzą u mnie w pracy :-/

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    dziewczyny pytanko mam, co wypisują na zwolnieniu ze szpitala, czy wpisują rozpoznanie czy jakieś konkretne info, bo tak się zastanawiam czego się dowiedzą u mnie w pracy :-/
    Na L4 wpisuja tylko pobyt szpitalny :) To sa jakies tam ich numerki.. nikt sie nic nie dowie :)

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha dzięki :-)

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 12 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    dam znac dam :) dzis az dospac nie moglam bo mysle o badaniu.. oby bylo dobrze ;)
    Powodzenia trzy mam kciuki będzie na 100% wszystko dobrze

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia02 wrote:
    Powodzenia trzy mam kciuki będzie na 100% wszystko dobrze
    Dzieki dzieki :) chcialabym juz byc po.. jeszczce kilka h oczekiwan..
    widac juz u Ciebie brzuszek?

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jedno, czy trzeba być na czczo przy zgłoszeniu się do szpitala?

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    jeszcze jedno, czy trzeba być na czczo przy zgłoszeniu się do szpitala?
    Tak trzeba byc na czczo.. no chyba ze zleca Ci wczesniej zrobienie wszytskich badan na wlasna reke.. mi robili w szpitalu.. i szykuj sie na 3 dni ostrej glodowki :)

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlaśnie mi wypisał na karteczce jakie badania mam zrobić, część wydębiłam od rodzinnego a za kilka musiałabym dopłacać.. i nie wiem co robić, już zaczynam świrować, 3 dni głodówki mówisz hehe to chyba się nie podniosę po tym ;-)

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    no wlaśnie mi wypisał na karteczce jakie badania mam zrobić, część wydębiłam od rodzinnego a za kilka musiałabym dopłacać.. i nie wiem co robić, już zaczynam świrować, 3 dni głodówki mówisz hehe to chyba się nie podniosę po tym ;-)
    Hm najlepiej zadzwon do spzitala i zapytaj czy masz byc na czczo bo mi robili wszytsko w szpitalu :) no ja jak przyszlam dostalam tylko lekkie snaidanie i na obiad zupe i do konca dnia wode.. potem 2 razy lewatywka.. nastepny dzien operacja i nic... i dzien po operacji dopiero wieczorem pozowlili mi cos zjesc :P czy tam popoludniu :P wiec potem rzucasz sie na cokolowiek a jedzienie szpitalne jest najlepsze na swiecie:D

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to zadzwonię i się dowiem czy faktycznie trza robić te wszystkie badania, ailatan a powinnam coś jeszcze wiedzieć co mnie tam czeka :P

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    ok to zadzwonię i się dowiem czy faktycznie trza robić te wszystkie badania, ailatan a powinnam coś jeszcze wiedzieć co mnie tam czeka :P
    Lepiej za duzo nie wiedziec:) ja sie nie dowaidywalam wczesniej i bylam szczesliwa bo hehe mam sklonnosci do panikowania wiec mysle ze musilabym wiecej uspokajacych lyknac:) hehe wiesz ogolnie to nie jest starszna operacja.. szybko dochodzi sie do siebie , wiadomo dzien pooperacji boli i ciagnie wszytsko.. ale mija szybko :) no i trzeba pamietac ze to operacja a nie zabieg - jestes w pelnej narkozie pod respiratorem :) - czego ja sie dowiedzialam po operacji :P eheh

• magic1 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spróbuje wziąć na luz ale wolę nie mieć tam jakiś niespodzianek hehe no i sraczkuje sie przed tym poniedziałkiem :-(

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie, bedzie wszytsko dobrze:)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja własnie sie wybieram na usg na 16 trzymajcie kciuki:)

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe trzymam kciuki :) ja o 16 mam prenatalne :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero wrocilam, mega dlugei badanie :) dziecko nie chcialo wspolpracowac:) wszytsko jest ok;) na 70% chłopak :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w końcu jakieś dobre wiadomości :):) fajnie że chłopak , zastanawialiście się nad imieniem ? :)

Edyta
‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ