LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagic1 wrote:dziewczyny pytanko mam, co wypisują na zwolnieniu ze szpitala, czy wpisują rozpoznanie czy jakieś konkretne info, bo tak się zastanawiam czego się dowiedzą u mnie w pracy
To sa jakies tam ich numerki.. nikt sie nic nie dowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagic1 wrote:no wlaśnie mi wypisał na karteczce jakie badania mam zrobić, część wydębiłam od rodzinnego a za kilka musiałabym dopłacać.. i nie wiem co robić, już zaczynam świrować, 3 dni głodówki mówisz hehe to chyba się nie podniosę po tym
no ja jak przyszlam dostalam tylko lekkie snaidanie i na obiad zupe i do konca dnia wode.. potem 2 razy lewatywka.. nastepny dzien operacja i nic... i dzien po operacji dopiero wieczorem pozowlili mi cos zjesc
czy tam popoludniu
wiec potem rzucasz sie na cokolowiek a jedzienie szpitalne jest najlepsze na swiecie:D
-
nick nieaktualnymagic1 wrote:ok to zadzwonię i się dowiem czy faktycznie trza robić te wszystkie badania, ailatan a powinnam coś jeszcze wiedzieć co mnie tam czeka
no i trzeba pamietac ze to operacja a nie zabieg - jestes w pelnej narkozie pod respiratorem
- czego ja sie dowiedzialam po operacji
eheh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny