X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na Stasia :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się Staś :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 10 minutowy filmik nawet :) ale cale badanie trwalo prawie h...

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...
    Ktory to Twoj dzien cyklu? Jeszcze za mały.. musi miec okolo 19-20 zeby podac pregnyl, mysle ze w piatek nie bedzie jeszcze za pozno.. optymlanie czwartek, ale to tez monitoring by sie przydal.. kochajcie sie za wczasu, moze peknie sam, a w piatek idz do lekarza :)teraz zdecydowanie za wczesnie..

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ktory to Twoj dzien cyklu? Jeszcze za mały.. musi miec okolo 19-20 zeby podac pregnyl, mysle ze w piatek nie bedzie jeszcze za pozno.. optymlanie czwartek, ale to tez monitoring by sie przydal.. kochajcie sie za wczasu, moze peknie sam, a w piatek idz do lekarza :)teraz zdecydowanie za wczesnie..
    12 dzc ten lekarz co dzis byłam powiedział ze w piatek moze pęknąć to niewiem co zrobić niby kazał przyjechać w czwartek na monitoring do szpitala.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    12 dzc ten lekarz co dzis byłam powiedział ze w piatek moze pęknąć to niewiem co zrobić niby kazał przyjechać w czwartek na monitoring do szpitala.
    No to jedz:) mi podano prenyl dopiero w 16dc takze kobbito wyluzuj :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No to jedz:) mi podano prenyl dopiero w 16dc takze kobbito wyluzuj :)
    ok spróbuje:) jeszcze sprobuje sie z kontaktować z moja doktorka jutro zadzwonie do szpitala może mi sie uda ja złapać na dyżurze.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko Sylka jutro to wiesz za wczesnie jeszcze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja wciąż nie dostałam okresu... plamień nawet nie mam :(
    Nie wiem co jest grane...

Natalia mi też się Staś podoba:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm Ola to ja juz nie wiem, a dzownilas do tej swojej gin?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie bo miałam w poniedziałek plamienie i myslalam ze sie rozkreci a tu cisza... ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a amsz do niej telefon, zadzwon, moze zatestuj :) ja juz nie wiem :) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. powiedział, że kupimy dziś test a jak nie wyjdzie jutro rano to zadzwonimy do mojej gin. bo podejrzewam ze ona kazalaby mi test albo bete zrobic najpierw... kurde ja to zawsze pod gorke mam... ;(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola słuchaj a może to jednak ciąża jest ? niekiedy testy wychodzą później pozytywne jak np. owulacja była później.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpie, ale test zrobię :)
    raczej wydaje mi się ze owulacje mialam w 15 dc ;) poza tym do polowy cyklu to moze z 2 razy seks byl wiec watpie ze az tak bysmy trafili :)

• magic1 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k**** jutro miałam robić badania z krwi przed laparo a czuję że nie jakieś przeziębienie łapie....... ja to mam szczęście

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde.... bylismy w sklepie, kupilam 2 testy. przyszlam teraz do domu i dostałam okres hahahaha w końcu mogę nowy cykl zacząć;)) dziś zadzwonie umówić się na monitoring :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    kurde.... bylismy w sklepie, kupilam 2 testy. przyszlam teraz do domu i dostałam okres hahahaha w końcu mogę nowy cykl zacząć;)) dziś zadzwonie umówić się na monitoring :))
    hehe a wiesz ze mialam tak samo :D cykl przed zajsciem w ciaze.. :P tez myslalam ze juz ciaza kupilam test przychodze a tu... niespodzianka:D

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no to jedziemy z tym koksem :P

Edyta
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ