LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...
-
ailatan wrote:Ktory to Twoj dzien cyklu? Jeszcze za mały.. musi miec okolo 19-20 zeby podac pregnyl, mysle ze w piatek nie bedzie jeszcze za pozno.. optymlanie czwartek, ale to tez monitoring by sie przydal.. kochajcie sie za wczasu, moze peknie sam, a w piatek idz do lekarza :)teraz zdecydowanie za wczesnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:kurde.... bylismy w sklepie, kupilam 2 testy. przyszlam teraz do domu i dostałam okres hahahaha w końcu mogę nowy cykl zacząć) dziś zadzwonie umówić się na monitoring )