X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na Stasia :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się Staś :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 10 minutowy filmik nawet :) ale cale badanie trwalo prawie h...

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Natka gratuluje. Ja byłam na monitoringu i jestem w kropce ponieważ mam pęcherzyk dominujący 16,3mm i teraz zeby on pękł zdało by się jakiś zastrzyk... a moja doktorka przyjmuje dopiero w piątek i niewiem co mam robić inny lekarz mi nie przepisze bo powiedział ze on mnie nie prowadzi...
    Ktory to Twoj dzien cyklu? Jeszcze za mały.. musi miec okolo 19-20 zeby podac pregnyl, mysle ze w piatek nie bedzie jeszcze za pozno.. optymlanie czwartek, ale to tez monitoring by sie przydal.. kochajcie sie za wczasu, moze peknie sam, a w piatek idz do lekarza :)teraz zdecydowanie za wczesnie..

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ktory to Twoj dzien cyklu? Jeszcze za mały.. musi miec okolo 19-20 zeby podac pregnyl, mysle ze w piatek nie bedzie jeszcze za pozno.. optymlanie czwartek, ale to tez monitoring by sie przydal.. kochajcie sie za wczasu, moze peknie sam, a w piatek idz do lekarza :)teraz zdecydowanie za wczesnie..
    12 dzc ten lekarz co dzis byłam powiedział ze w piatek moze pęknąć to niewiem co zrobić niby kazał przyjechać w czwartek na monitoring do szpitala.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    12 dzc ten lekarz co dzis byłam powiedział ze w piatek moze pęknąć to niewiem co zrobić niby kazał przyjechać w czwartek na monitoring do szpitala.
    No to jedz:) mi podano prenyl dopiero w 16dc takze kobbito wyluzuj :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No to jedz:) mi podano prenyl dopiero w 16dc takze kobbito wyluzuj :)
    ok spróbuje:) jeszcze sprobuje sie z kontaktować z moja doktorka jutro zadzwonie do szpitala może mi sie uda ja złapać na dyżurze.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko Sylka jutro to wiesz za wczesnie jeszcze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja wciąż nie dostałam okresu... plamień nawet nie mam :(
    Nie wiem co jest grane...

Natalia mi też się Staś podoba:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm Ola to ja juz nie wiem, a dzownilas do tej swojej gin?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie bo miałam w poniedziałek plamienie i myslalam ze sie rozkreci a tu cisza... ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a amsz do niej telefon, zadzwon, moze zatestuj :) ja juz nie wiem :) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. powiedział, że kupimy dziś test a jak nie wyjdzie jutro rano to zadzwonimy do mojej gin. bo podejrzewam ze ona kazalaby mi test albo bete zrobic najpierw... kurde ja to zawsze pod gorke mam... ;(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola słuchaj a może to jednak ciąża jest ? niekiedy testy wychodzą później pozytywne jak np. owulacja była później.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpie, ale test zrobię :)
    raczej wydaje mi się ze owulacje mialam w 15 dc ;) poza tym do polowy cyklu to moze z 2 razy seks byl wiec watpie ze az tak bysmy trafili :)

• magic1 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k**** jutro miałam robić badania z krwi przed laparo a czuję że nie jakieś przeziębienie łapie....... ja to mam szczęście

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde.... bylismy w sklepie, kupilam 2 testy. przyszlam teraz do domu i dostałam okres hahahaha w końcu mogę nowy cykl zacząć;)) dziś zadzwonie umówić się na monitoring :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    kurde.... bylismy w sklepie, kupilam 2 testy. przyszlam teraz do domu i dostałam okres hahahaha w końcu mogę nowy cykl zacząć;)) dziś zadzwonie umówić się na monitoring :))
    hehe a wiesz ze mialam tak samo :D cykl przed zajsciem w ciaze.. :P tez myslalam ze juz ciaza kupilam test przychodze a tu... niespodzianka:D

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no to jedziemy z tym koksem :P

Edyta
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ