LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ailatan wrote:Nie spoko, plemniki powstaja przez okolo 3 miesiace
a co do drugiego pytania to nie wiem, takie pytania musisz zadawac od razu lekarzowiailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:powiedział ze nie jest okrągły ale jest teraz zaczeły mnie boleć krzyża niewiem może od tego zastrzyku?
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej robota odwalona wczoraj teraz przez najbliższe 5 dni;P ale strasznie mnie martei bo nie mam śluzu płodnego czyli tego rozciągliwego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - Ja mam wiele nurtujących pytań dotyczących tych operacji laparoskopowych
Jeden lekarz który za zabieg chciał 20 tys. twierdzi że zoperuje wszystko tzn, że jeśli guzy endo będą w jelitach w pęcherzu itd to on je usunie, a drugi lekarz ten tańszy twierdzi że jeśli tak będzie to już tym musi się zająć chirurg na osobnej operacji ale wg niego po badaniu ja tego tam nie mam. Sama nie wiem co myśleć. Wy co o tym myślicie, podobno na laparo na fundusz w razie takich sytuacji na sale wchodzi chirurg, urolog i oni pomagają ginekologom, znalazłam w necie jedną dziewczynę która miała przeszczep moczowodu, ale niestety nie odpisuje na kolejne moje pytanie gdzie miała ten zabieg ...Siedzę i rozmyślam co będzie lepsze dla mnie, nie wiem też czy po zabiegu tak jak mówi lekarz brać visanne czy od razu działać? Ja bym wolała od razu działać.
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
Poczytajcie tutaj o tym zabiegu który kosztuje 20 tys. Sama nie wiem na co się zdecydować http://www.ginekologwroclaw.com.pl/nauka-blog-movies/25-blog-moviesEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
Bo już raz byłam na NFZ i nic mi nie zrobili bo nie umieli. Zobaczyli że mam jajnik i macicie w licznych zrostach niewidoczne bo w zatoce duglasa i nie umieli się do tego dostać i zaszyli zostawili mi to w środku i zapisali viasanne że niby się cofnie. Dziękuję bardzo.
AMH 1,98
-
nick nieaktualnygwiazdeczka88 wrote:Bo już raz byłam na NFZ i nic mi nie zrobili bo nie umieli. Zobaczyli że mam jajnik i macicie w licznych zrostach niewidoczne bo w zatoce duglasa i nie umieli się do tego dostać i zaszyli zostawili mi to w środku i zapisali viasanne że niby się cofnie. Dziękuję bardzo.
-
Dziewczyny piszcie proszę jaki był zakres waszych zabiegów? Co konkretnie miałyście usuwane np. endo z pęcherza... skąd lekarze wiedzieli że endo tam siedzi, czy zabieg był na NFZ czy prywatnie. Czy wasze objawy pokrywały się z miejscem występowania endo w waszym organizmie. Będę bardzo wdzięczna jeśli napiszecie.
AMH 1,98