LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Tak sobie myślę, że zacznę brać od rana znów luteine a w pon zadzwonie do mojej gin co dalej )
-
tzn mam brac 5 dni i czekac na okres chyba ze dostane podczas brania to odstawic. Gdyby nie cytologia to nie byłoby problemu, wrrr ja zawsze mam jakies dylematymaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Ale skoro ja brlas wczesniej to nie powinna sie zrobic torbiel.. a jak ja znowu zaczniesz brac to mozesz sobie nagrzebac w cyklu i bedzie on dlugo trwal.. ja bym poczekala, ewentualnie poszla do lekarki..
-
nick nieaktualnyHm no ale nie chce Cie martwic czy dolowac, ale test wyszedl by raczej pozywtywny.. chociaz cien cienia.. tym bardziej ze to juz tyle dni minelo.. bete mozesz zawsze zrobic, ale to jak chcesz po prostu skontaktuj sie z lekarzem jak do jutra nie dostaniesz okresu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Sylka idz 13, wczesniej w Twoim przypadku wg mnie nie ma sensu.. po clo generalnie pecherzyki rosna wolniej niz naturalnie..
-
Hej mam pytanie w której fazie cyklu wykonuje się laparoskopie? Mam termin ustalony na 12 czerwca, a a wychodzi na to że będę wtedy przed okresem albo już w jego trakcie. Termin ustalił mi lekarz 2 m-ce temu znając mniej więcej długość moich cykli. Czy miała któraś z was laparoskopie w trakcie okresu?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnysonia86 wrote:Hej mam pytanie w której fazie cyklu wykonuje się laparoskopie? Mam termin ustalony na 12 czerwca, a a wychodzi na to że będę wtedy przed okresem albo już w jego trakcie. Termin ustalił mi lekarz 2 m-ce temu znając mniej więcej długość moich cykli. Czy miała któraś z was laparoskopie w trakcie okresu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dziś w nocy wyjeżdżam w końcu do mojej babci )))) i w końcu odpoczynek będzie Jeszcze tylko skończyć dzisiejszy dyżur i spakować się
A w ogóle to dziś rano się tak bardzo źle czułam Spałam może ze 2,5 h a nad ranem tak mnie brzuch zaczął boleć i zaczęłam rzygać jak kot... Teraz mi ciągle niedobrze jest ale na myśl o wyjeździe to olewam tą dolegliwość
-
sonia86 wrote:Hej mam pytanie w której fazie cyklu wykonuje się laparoskopie? Mam termin ustalony na 12 czerwca, a a wychodzi na to że będę wtedy przed okresem albo już w jego trakcie. Termin ustalił mi lekarz 2 m-ce temu znając mniej więcej długość moich cykli. Czy miała któraś z was laparoskopie w trakcie okresu?
sonia86 lubi tę wiadomość
Czarna -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ola to udanego wyjazdu ci życzę dużo odpoczywaj a jak tam @ się rozkręciła czy jeszcze nie?
A co do okresu to hmmm rano miałam takie małe plamienia a teraz już kompletnie nic... sam śluz normalny jak zawsze... już się cieszyłam że jutro clo zacznę brać ale nie wezmę bo tego okresem nie mogę nazwać... może się jutro rozkręci
A jak u Ciebie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 20:19
-
nick nieaktualny