X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Tak sobie myślę, że zacznę brać od rana znów luteine :) a w pon zadzwonie do mojej gin co dalej ;))
    Ale skoro ja brlas wczesniej to nie powinna sie zrobic torbiel.. a jak ja znowu zaczniesz brac to mozesz sobie nagrzebac w cyklu i bedzie on dlugo trwal.. ja bym poczekala, ewentualnie poszla do lekarki..

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn mam brac 5 dni i czekac na okres chyba ze dostane podczas brania to odstawic. Gdyby nie cytologia to nie byłoby problemu, wrrr ja zawsze mam jakies dylematy

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to bierz i odstaw jak sie rozkreci na calego :)

Mimi86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ale skoro ja brlas wczesniej to nie powinna sie zrobic torbiel.. a jak ja znowu zaczniesz brac to mozesz sobie nagrzebac w cyklu i bedzie on dlugo trwal.. ja bym poczekala, ewentualnie poszla do lekarki..
    Kurde już sama nie wiem, mój M powiedział,że w poniedziałek mam zrobić bete.. bo on twierdzi, że jestem w ciąży... oczywiście ja uważam inaczej hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no ale nie chce Cie martwic czy dolowac, ale test wyszedl by raczej pozywtywny.. chociaz cien cienia.. tym bardziej ze to juz tyle dni minelo.. bete mozesz zawsze zrobic, ale to jak chcesz :) po prostu skontaktuj sie z lekarzem jak do jutra nie dostaniesz okresu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale mnie nie martwisz bo ja wiem ze nie jestem w ciąży... a na bete nie pojde :) jutro zadzwonie do mojej gin :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta a Ty jak tam? małpiszon przylazł?? :) Coś czuję, że szybciej zaczniesz cykl niż Ja :P bo u mnie nic a nic się nie zbiera. Boli tylko podbrzusze i na zmianę jajniki ale nie jak na @ :/

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Sylka idz 13, wczesniej w Twoim przypadku wg mnie nie ma sensu.. po clo generalnie pecherzyki rosna wolniej niz naturalnie.. :)
    no własnie ide albo 12 albo 13dzc zalezy od lekarza jak bedzię dam znac jak bede po:) to miłej nocki dziewczynki

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to ja mam to samo, boli mnie na zmianę raz jeden raz drugi jajnik i podbrzusze a małpy jak nie było tak nie ma. Dzisiaj zaczynam pić dużo wody a na wieczór postaramy się "wywołać" @ :):)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a u ciebie który to dc ? bo u mnie 31 dc więc jeszcze bez tragedii

Edyta
  • sonia86 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie w której fazie cyklu wykonuje się laparoskopie? Mam termin ustalony na 12 czerwca, a a wychodzi na to że będę wtedy przed okresem albo już w jego trakcie. Termin ustalił mi lekarz 2 m-ce temu znając mniej więcej długość moich cykli. Czy miała któraś z was laparoskopie w trakcie okresu?

3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
    Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
    Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
    f2wli09k3u36asu6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sonia86 wrote:
    Hej mam pytanie w której fazie cyklu wykonuje się laparoskopie? Mam termin ustalony na 12 czerwca, a a wychodzi na to że będę wtedy przed okresem albo już w jego trakcie. Termin ustalił mi lekarz 2 m-ce temu znając mniej więcej długość moich cykli. Czy miała któraś z was laparoskopie w trakcie okresu?
    Nie wykonuje sie laparoskopii w czasie miesiączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ola a u ciebie który to dc ? bo u mnie 31 dc więc jeszcze bez tragedii
    U mnie 35 dc :P 20dpo :P Ale już właśnie jakieś małe plamki widze u siebie więc może się rozkręca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś w nocy wyjeżdżam w końcu do mojej babci :))))) i w końcu odpoczynek będzie :) Jeszcze tylko skończyć dzisiejszy dyżur i spakować się :)
    A w ogóle to dziś rano się tak bardzo źle czułam :/ Spałam może ze 2,5 h a nad ranem tak mnie brzuch zaczął boleć i zaczęłam rzygać jak kot... :/ Teraz mi ciągle niedobrze jest ale na myśl o wyjeździe to olewam tą dolegliwość :P

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to udanego wyjazdu ci życzę :) dużo odpoczywaj :) a jak tam @ się rozkręciła czy jeszcze nie?

Edyta
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sonia86 wrote:
    Ja też miałam taką sytuację i dlatego za pomocą tabletek antykoncepcyjnych przesunęłam sobie cykl oczywiście po konsultacji z lekarzem .

sonia86 lubi tę wiadomość

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ola to udanego wyjazdu ci życzę :) dużo odpoczywaj :) a jak tam @ się rozkręciła czy jeszcze nie?
    Dziękuje Ci bardzo ;) Nareszcie odpocznę chociaż przez 4 dni :)
    A co do okresu to hmmm rano miałam takie małe plamienia a teraz już kompletnie nic... sam śluz normalny jak zawsze...:/ już się cieszyłam że jutro clo zacznę brać ale nie wezmę bo tego okresem nie mogę nazwać... może się jutro rozkręci :)
    A jak u Ciebie?? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja rowniez zycze udanego wyjazdu i rozkrecenia okresu :))
    ja jutro ide na prenatalne- trzymajcie kciuki zeby bylo wszytsko ok;)))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola dziwna sprawa , no ale może się rozkręci . U mnie też na razie nic , czekam jak na zbawienie he :).
    Natalia trzymam kciuki za badania ale na pewno wszystko będzie ok :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie się zaczęło , rozpoczynam cykl

Edyta
‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ