X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to sobie wyobras ze jak ja mialam czestoskurcze komorowe to serce mi walilo mawet do 220 na minute... okropne to bylo ;(( mialam zabieg a teraz czuje ze znowu mi to wraca;(( boje sie kolejnego zabiegu :(( okropnie to bolal9 bo na zywca bylo :(

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie zazdroszczę Wam tych skurczy :-( jak ja Cię rozumiem z tym siedzeniem w domu i nakręcaniem :-)dostałam skierowanie na USG prenatalne i test PAPPA lekarz twierdzi ,że powinna zrobić . Nifti jest lepsze ,ale 2600 to trochę spory wydatek sama się już pogubiłam z tym wszystkim . U mnie tylko wiek jest wskazaniem do badań a może zrobię teraz to USG i te testy ,a jeśli coś będzie budziło mój niepokuj to zrobię inne . Podpytam jeszcze lekarzy tych co mi będą robili badania oni będą wiedzieli najlepiej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:46

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta kiedy ma przyjść u Ciebie @ ?? :))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem po niestety nic z tego

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka czemu? nie ma zadnego pecherzyka?? moze będziesz miala pozniej owulacje i cos urosnie jeszcze :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czekam jak na zbawienie aż przyjdzie @ dzisiaj ostatni dzień duphastanu więc mam nadzieję że się pojawi w niedzielę albo poniedziałek

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka a co nic nie urosło ? mi też przez 2 miesiące nic nie urosło :( teraz urosło ale nic z tego nie bylo

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dość ze nic nie ma to jeszcze mojej G się zepsuł sprzęt i wyslala mnie do innego ci ten sam wziol za samo usg 60zl kazał przyjść we wtorek jak będzie a jak nie to w środę. Pęcherzyków jest dość dużo drobnych. No niewiem może być później aż się boję iść we wtorek ze znowu nic.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno urosnie dominujacy musisz byc dobrej mysli:) ja dalej @ nie mam jak do jutra nie przyjdzie to zrobie test :))
    ale pewnie jak zawsze sie spoznia ;) tyle ze dzis 32 dc ;) i 17 dpo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:11

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a może ty zrób jednak ten test ?
    Sylka a który to dzień cyklu ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam hehe przed chwilką i negatyw :P tego się spodziewałam :) Bez seksu nie ma dziecka :p

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ola a może ty zrób jednak ten test ?
    Sylka a który to dzień cyklu ?
    8dzc wczoraj skonczyłam CLO to miejmy nadzieje ze coś urośnie.No najgorsze jest to czekanie na ten okres..

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Zrobiłam hehe przed chwilką i negatyw :P tego się spodziewałam :) Bez seksu nie ma dziecka :p
    dokładnie bez seksu nie ma dziecka. A mój M juz mu sie niechce ze mna kochać:(( z dnia na dzień mówi jutro jutro

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    dokładnie bez seksu nie ma dziecka. A mój M juz mu sie niechce ze mna kochać:(( z dnia na dzień mówi jutro jutro
    Mój m chce tylko był chory :(
    Porozmawiaj z nim na spokojnie :) wytłumacz wszystko, wyraź swoje uczucia :) Tylko go nie olewaj :) poprostu powiedz że chcesz porozmawiać o czymś ważnym i że chcesz aby Cię wysłuchał i porozmawiał i powiedz mu co i jak :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka ja to w 8dc nie chodzę nawet na monitoring dopiero między 11 a 13 dc, zaczekaj i dopiero idz jeszcze moze duzo rzeczy urosnąć

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nie ma seksu za to są ciągłe infekcje ehhh życie :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    a u mnie nie ma seksu za to są ciągłe infekcje ehhh życie :)
    Ja teraz mam chyba jakąś infekcję bo piecze mnie jak cholera :/ :(

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja teraz mam chyba jakąś infekcję bo piecze mnie jak cholera :/ :([/QUOTE mnie zawsze piecze jak mam okres...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    sylka ja to w 8dc nie chodzę nawet na monitoring dopiero między 11 a 13 dc, zaczekaj i dopiero idz jeszcze moze duzo rzeczy urosnąć
    no własnie idę teraz 12 albo 13 zobaczymy... niby to jest zaraz po CLO moze dopiero teraz z zacznie rosnąć.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powtorzyłam rano test:) oczywiście negatyw;) @ dalej nie ma:) musze z moją gin pogadać bo za długie mam te fazy luteolne. dziś już 18 dzień...:/

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ