LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to nie zazdroszczę Wam tych skurczy jak ja Cię rozumiem z tym siedzeniem w domu i nakręcaniem :-)dostałam skierowanie na USG prenatalne i test PAPPA lekarz twierdzi ,że powinna zrobić . Nifti jest lepsze ,ale 2600 to trochę spory wydatek sama się już pogubiłam z tym wszystkim . U mnie tylko wiek jest wskazaniem do badań a może zrobię teraz to USG i te testy ,a jeśli coś będzie budziło mój niepokuj to zrobię inne . Podpytam jeszcze lekarzy tych co mi będą robili badania oni będą wiedzieli najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:46
Czarna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dość ze nic nie ma to jeszcze mojej G się zepsuł sprzęt i wyslala mnie do innego ci ten sam wziol za samo usg 60zl kazał przyjść we wtorek jak będzie a jak nie to w środę. Pęcherzyków jest dość dużo drobnych. No niewiem może być później aż się boję iść we wtorek ze znowu nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:dokładnie bez seksu nie ma dziecka. A mój M juz mu sie niechce ze mna kochać( z dnia na dzień mówi jutro jutro
Porozmawiaj z nim na spokojnie wytłumacz wszystko, wyraź swoje uczucia Tylko go nie olewaj poprostu powiedz że chcesz porozmawiać o czymś ważnym i że chcesz aby Cię wysłuchał i porozmawiał i powiedz mu co i jak ) -
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:sylka ja to w 8dc nie chodzę nawet na monitoring dopiero między 11 a 13 dc, zaczekaj i dopiero idz jeszcze moze duzo rzeczy urosnąć
-
nick nieaktualny