X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no ja już po teście.. oczywiście negatywny , walczymy dalej :/
    Mimi gratuluję
    :( ech przykro mi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta a tak liczylam na pozytywny :(....
    Ja dalej okresu nie mam ;) czekam jeszcze do soboty ;p :) ale jutro napewno bedzie bo juz mnie brzuch boli na @ :))
    I nowy cykl w ktorym juz napewno nie odpuszcze ;)) bede robic wszystko co moge :) Natalia co dawalas Twojemu m na lepsze nasienie??:) i co ja bym mogla jesc na owulacje i sluz?:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie z pustego to nawet i Salomon nie naleje :):) nie było seksu nie ma ciąży proste.
    Ola ruszamy dalej na podbój. :):) a może tobie się jednak udało? w końcu serduszkowaliście.

Ja jadłam wiesiołek i w jednym miesiącu mi pomogło ale w drugim już go nie jadłam bo jem tyle tabletek że już mam dosyć

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nam się napewno nie udało :p wiem to na 100% :p
    no ja muszę coś zacząć brać i jeść :)) i mojego m musze faszerować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, ja co prawda nawet nie wiem jakie nasienie ma moj M. ale faszerowalam go roznymi orzechami.. suszonymi owocami, rybami, i ogolnie zdrowym jedzeniem :)) sama tez jadlam bardzo zdrowo.. do teraz :P hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a To zdrowo to my cały czas jemy hehe duuzo ryb:)) ale musze poszukac cos na necie jakies wspomagacze naturalne ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o wspomagacze nasienia to marchewka ma bardzo dobry wpływ na ruchliwość plemników :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyjecie?:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ledwo... mam takie zawroty głowy ze musze sie spac polozyc bo robi mi sie z tych zawrotow niedobrze... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to niedobrze:) Poloz sie ;) dobrej nocki :)) ja tez dzis mam gorszy dzien..

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a ja nie miałam żadnych krwawień, ogólnie zniosłam opercje dobrze, 4 dni po operacji szalałam z partnerem w lozku :P wiec nie jest to nic strasznego a przynioslo efekty szybciej niz sie spodziewałam :)))
    Teraz 11 tydzień wszystko jest ok teraz 22 prenatalne i ,aż się boję . Mam kiepskie samopoczucie :-(

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia02 wrote:
    Teraz 11 tydzień wszystko jest ok teraz 22 prenatalne i ,aż się boję . Mam kiepskie samopoczucie :-(
    ale co mdlosci czy ogolnie? ja tez miewam osttanio gorsze dni.. ale tak jakos nerwowao sie zrobilam.. i chodze rozdrazniona:) ale mam nadzieje ze to tez szybko minie ;) ja we wtorek 12 maja mam prenatalne wiec lada dzien ;) Żaba rosnie jak szalona , brzuch tez mi rosnie i od 3 dni cycki sie robia wielkie :D

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dziś wyruszam na monitoring kolejny cykl 4 po laparoskopii boje się ze znowu po CLO nic nie urosło:/ na domiar złego troche posprzeczałam sie z M i niewiem czy cos z tego bedzie bo on juz widze nie ma ochoty na seks ze mna, z dnia na dzień mi mówi jutro jutro i potem idzie spać i na tym sie kończa starania o dziecko. Co prawda dzis mam 8dzc więc jeszcze jest szansa:) ale co z mojego M bedzie to niewiem:(

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja dopiero wstalam.. nie ma to jak spać 12 godzin.. juz dawno tyle nie spalam;p
    Sylka bedzie wszystko okey. Ja trzymam kciuki. ja dzis powinnam dostac @:) to tez zaczne 4 cykl po laparoskopii ;))
    Pogadaj na spokojnie z Twoim M. mysle ze on tez hest ta sytuacja zestresowany... :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    hej dziewczyny dziś wyruszam na monitoring kolejny cykl 4 po laparoskopii boje się ze znowu po CLO nic nie urosło:/ na domiar złego troche posprzeczałam sie z M i niewiem czy cos z tego bedzie bo on juz widze nie ma ochoty na seks ze mna, z dnia na dzień mi mówi jutro jutro i potem idzie spać i na tym sie kończa starania o dziecko. Co prawda dzis mam 8dzc więc jeszcze jest szansa:) ale co z mojego M bedzie to niewiem:(
    ech i tak to jest z chłopami jełopami.. ja miałam taki problem kilka lat temu , ale my sie nie staralismy o dziecko.. moj duzo pracowal, ja mniej i ja mialam duuuza ochote a on raz na jakis czas i im bardziej ja chcialam to on mnie odrzucal ... kilka rozmow nie pomoglo.. wiesz co pomoglo? po prostu sie nim przestalam interesowac:P faceci kochaja gonic kroliczka..
    tylko w Twojej sytuacji jest jeden maly problem.. Wy sie staracie o dziecko i to powinna byc Wasza wspolna obgadana decyzja.. on powinien wiedziec, jak wygaldaja dni plodne u kobiety, ze bierzesz leki, w czym miala pomoc laparoskoipa, i ze po prostu jezeli to wszytsko ma miec sens to potrzeba duzo seksu.. inaczej bez sesnu sie troc lekami.. nie zmusisz meza ani do dziecka ani do seksu, ale mozesz z nim szczerze i otwarcie porozmawaic, oni czesto sa zagubieni w tych naszych sprawach i trzeba im wytlumaczyc od a do z.. i ze niestety w tym czasie nie uprawia sie skesu kiedy jest ochota a kkiedy trzeba.. i tyle.. ja sie starsznie tego bałam, ale akurat moj m zareagowal w 100% i byl "na zawołanie" :) zycze powodzenia i spokojnenj rozmowy , tylko nie naskakuj na niego, faceci tego nienawidza..

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    ale co mdlosci czy ogolnie? ja tez miewam osttanio gorsze dni.. ale tak jakos nerwowao sie zrobilam.. i chodze rozdrazniona:) ale mam nadzieje ze to tez szybko minie ;) ja we wtorek 12 maja mam prenatalne wiec lada dzien ;) Żaba rosnie jak szalona , brzuch tez mi rosnie i od 3 dni cycki sie robia wielkie :D
    Wszystkiego po trochu i mdłości chociaż nie wymiotuję , ból podbrzusza jak się zmęczę , jakieś totalne rozkojarzenie i ciśnienie miewam niskie więc zawroty głowy mam .No i stres przed tymi badaniami prenatalnymi , chyba za dużo czytam :)i się nakręcam . Ailatan a Ty kiedy na badania ?

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisalam w poscie wyzej :) teraz we wtorek o 16 :) 12 maja :) ja sie jakos nie martwie.. wiem ze ciaza przebiega ok, dziecko szybko rosnie i wypredzilo termin miesiaczki pomimo juz owulacja byla pozno :) wiecjest silne :) i ciesze sie ze ide z moim narzeczonym moze w koncu zrozumie ze w brzuchu jest naprawde nowe zycie- ktore sam nadal :)i mam nadzieje poznac plec :)

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    pisalam w poscie wyzej :) teraz we wtorek o 16 :) 12 maja :) ja sie jakos nie martwie.. wiem ze ciaza przebiega ok, dziecko szybko rosnie i wypredzilo termin miesiaczki pomimo juz owulacja byla pozno :) wiecjest silne :) i ciesze sie ze ide z moim narzeczonym moze w koncu zrozumie ze w brzuchu jest naprawde nowe zycie- ktore sam nadal :)i mam nadzieje poznac plec :)
    No to się cieszę ,że u Ciebie ok ja mam niskie ciśnienie więc pewne dolegliwości to z tego tytułu , ja martwie się tym testem PAPPA ,bo z racji wieku pewnie wyjdzie kiepsko :-( U mnie wszystkie badania dotychczasowe wychodzą dobrze więc nie mam powodów do paniki ,ale mimo wszystko mam stresik .

Czarna
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i oby Ci się udało poznać płeć ,a Twój MA na 100% teraz zrozumie ,że już w krutce zostanie tatusiem faceci muszą wszystko mieć czarno na białym :-)

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe on to moze i rozumie :) ale wiesz jak nie zobaczy ze dziecko sie rusza i tak dalej ze zyje to tez iaczje..
    a musisz roic pappe? slyszlama ze to robi sie w dniu badania prenatalnego ale tylko jesli wynik wyjdzie zle.. z reszta pappa wychodzi czesto zle.. jak masz kase i chcesz byc w 100% pewna polecam test nifty albo harmony.. tylko to duuzy wydatek, ale daje 100% pewnosci..
    co do mojego samopoczuczia jest w miare ok, czesciej boli mnie glowa i z racji ostatniego stersu zwiazanego z zapaleniem pecherza i tym ze musialam przyjac mocny antybiotyk dostalam skurczy dodatkowych serca ;/ kiedys to gowno mialam i mi sie reaktywowala i jak siedze sama w domu to wiesz czlowiek nie ma za duzao zajesc i sie skupia i sie stresuje i nakreca a skurcze sie mnoza..
    mam nadzieje niebawem mina.. bo tak mam ich okolo 30-40 dziennie ;/ ale to na tle nerwowy, ewidentnie ;/

‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ