LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
CZeść dziewczyny pisałam do was ostatnio o moim podwyzszonym AMH no i niestety czeka mnie laparoskopia z histeroskopią, termin do szpitala mam na 29 maja w Bytomiu.
Proszę powiedzcie ze nie mam sie czeg bac bo juz jestem cała posrana:(maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:CZeść dziewczyny pisałam do was ostatnio o moim podwyzszonym AMH no i niestety czeka mnie laparoskopia z histeroskopią, termin do szpitala mam na 29 maja w Bytomiu.
Proszę powiedzcie ze nie mam sie czeg bac bo juz jestem cała posrana:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:mnie cycki bolą od kilku dni , głownie przy dotykaniu . Dzisiaj dopiero 8 dzień duphastanu czyli do @ jeszcze jakieś 5-6 dni.
Niedobrze mi jest głównie jak coś zjem więc to chyba coś z żołądkiem -
nick nieaktualnyMimi86 wrote:a czy po tym jest jakies krwawienie ?
-
nick nieaktualnya prawda jest taka, że wszytskie objawy okresowe sa tak same jak ciazaowe mi tylko dodatkowo od samego poczatku wyszlo duzo zylek na piersiach i tyle.. na te chwile nie mam juz mdlosci.. chyba tez juz troche lepuej znosze wysilek.. patrzac na to co pisza inne dziewczyny to chyba doprawdy ja lekko przeszlam te poczatkowe objawy.. albo po prostu jestem mniej czuła.. ja ogolnie dobrze znosze bol i takie tam... testujcie a nie tu opowiadacie o zgagach i bolach cyckow jutro rano chce widziec tesciki
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a prawda jest taka, że wszytskie objawy okresowe sa tak same jak ciazaowe mi tylko dodatkowo od samego poczatku wyszlo duzo zylek na piersiach i tyle.. na te chwile nie mam juz mdlosci.. chyba tez juz troche lepuej znosze wysilek.. patrzac na to co pisza inne dziewczyny to chyba doprawdy ja lekko przeszlam te poczatkowe objawy.. albo po prostu jestem mniej czuła.. ja ogolnie dobrze znosze bol i takie tam... testujcie a nie tu opowiadacie o zgagach i bolach cyckow jutro rano chce widziec tesciki
Ja testu nie robie ;p nie mam czasu nawet do apteki po niego jechac;)) jutro albo pojutrze powinien byc okres ) jak nie dostane to wtedy zrobie ;p ale wiem ze dostane ) -
Dziewczyny!!!! Jeszcze sama w to nie wierzę, ale chyba się udało!!! 3 cykl po laparoskopii! Test ciążowy pozytywny, beta póki co 46,10. Jejciu nie wierzę!!! Wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu- także wtedy potwierdzę!! ale się cieszę!!!!!!
ailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Dziewczyny!!!! Jeszcze sama w to nie wierzę, ale chyba się udało!!! 3 cykl po laparoskopii! Test ciążowy pozytywny, beta póki co 46,10. Jejciu nie wierzę!!! Wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu- także wtedy potwierdzę!! ale się cieszę!!!!!!
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Dziękuję dziewczyny oj tak bym chciała żeby po laparoskopi się udało, mamy słabe nasienie ale wierzę że po laparoskopi plemniki sobie poradzą
-
nick nieaktualny