LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja nie mam zadnych objawow do @ :p w ogole nic mnie nie boli, nic nie czujejak nigdy; p az fajnie sie tak czuje ;p mam pelno energii )
ale okres pewnie przyjdzie za jakies 2-3 dni;) chociaz ostatnio myslalam ze przyjdzie bo mnie tak podbrzusze na @ bolalo ze masakra :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
robiłam test wczoraj i nic aż takiego szczęścia nie mamy :)wydaje mi się że to albo po duphastonie albo... kupiłam ostatnio taki nowy suplement Omega Med Pregna i może to po tym ale naprawdę rano to mi niedobrze jest strasznie. Na ciążowe mdłości to by było za wcześnie.Edyta
-
nick nieaktualnyEdyta hmm no skoro to bylyby objawy ciazowe to powinno juz cos wyjsc na tescie.. trzeba czekac:)
ja za to wrocilam od lekarki, wkurzona mega bo na mnie nakrzyczała.. najpierw kazala przyjechac na wymaz, jak przyjechalam to mowi ze wymaz nie ona leki przepisuje i ze w ogole i tak to bezsesnu bo to bedzie wracac i cos tam marudziala.. potem w zlosci zrobila mi badanie i mowila ze mam przestac schizowac i zachowyawac sie jak wariatka bo dziecko tez bedzie zeschizowane.. super.. po prostu super.. nie dosc ze poszlam sie uspokoic ze wszystko jest ok to ona mnie po prostu zdenerwowalała.. zapisala 2 antybiotyki jeden do wypicia drugi dopochwowy.. i niby nie ma zaszkodzic.. oczywiscie teraz sie denerwuje czy to brac czy nie.. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja zaczęłam teraz później brać duphaston więc też pewnie cykl będzie 32 dniowy. Strasznie się dłużyyy to wszystko.
O tej godzinie już się dobrze czuję, ale zjem coś i znowu to samo ehh .
Nie nie robiłam z pierwszego siku, robiłam na wieczór .
Nie wierzę w to że jestem w ciąży , choć bardzo bym tego chciała ale nie można być w ciąży jak nie było serduszkowania he tzn było ale już za p;óźnoEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:widzisz Natalia ... mówiłyśmy że przesadzasz . Wyluzujjjjjjjjjjjjjjj
co do testow, jezeli robilas z wieczornego i to jeszcze wlasnie wczoraj to troche za wczesnie.. mi wyszlo dopiero 10 dni po owulacji i do tego na czulym tescie.. wiec czekaj i powtarzaj :0 -
nick nieaktualnyno widzisz.. ja mam wziac monural to na pecherz bo mam liczne bakterie w pecherzu i pimafucin dopochwoowo na grzybki.. tez mnie szlag juz bierze.. a w srodku dziecko i ktore sie martwie bo ja jak slysze antybiotyki w ciazy to sie denerwuje.. ;/ i tyle..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wiem wiem.. ze nieuniknione.. chyba wezme po prostu te antybiotyki i zaufam lekarce pomino ze podniosla mi cisnienie zamiast uspokoic.. cos czuje ze jest coraz gorzej i boje sie ze jak pecherz sie rozchula na dobre to bedzie zle.. chyba lepiej zabic te smieci w zarodku.. sorry ze Wam marudze, pewnie macie ze mnie polewke, ale dla mnie po prostu jest duzy znak zapytania brac czy nie brac.. tylko ze jak tego nie wylecze to moze byc tylko gorzej cholera ;/ mam nadzieje dzidzius sie nie obrazi za mala dawke antybiotyku..