LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Byłam w końcu u ginekologa. Zbadał mnie, zrobił usg i stwierdził, że wszystkim jest dobrze. Pęcherzyk pękł więc owulacja była. Nie muszę wspierać się żadnymi lekami. Muszę działać i potem czekać na efekty trzymajcie kciuki! Jedynie polecił mi żebym sobie naswietlala jajniki taką specjalną lampą żeby zrostów nie było. Czy któraś z Was tak robiła? Mam tak naświetlac 10dni. Ale w sumie nie zapytałam w której części cyklu. Przed owulacja czy po?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuje sie tak se.. i fizycznie i psychicznie.. dzis wkurzalam sie ze jestem taka ograniczona.. ze chcialam jechac w gory, ale doszlam do wniosku ze ficzynie nie znosze podrozy.. ze dla mnie na jeden dzien to za duze tempo.. i plaklam i moj M. sie na mnie wkrzal ze histryzuje, ze przeciez on moze sam jechac.. a chodzi o to, ze nie chce zeby jechal bo siedze caly czas sama i mi smutno.. z drugiej strony nie chce go ograniczac bo wiem ze kocha te rowery i chcialby wykorzystac pogode i pojezdzic.. czuje sie okrutnie ((
-
Natalia a nie możesz jechać i po prostu pochodzić sobie po górach? przecież takie wycieczki są potrzebne żeby się trochę zrelaksować wyciszyć.
Ola no dzisiaj to mój 22dc więc jeszcze 9 dni do końca, nie będę testować tzn. może zrobię jakiegoś siekacza ale bez większej wiary w drugą kreskę.
Tzn gdzieś tam z tyłu głowy mam nadzieję, ale tą nadzieję mam przed każdym @ nawet jak nie było pęcherzykówEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Natalia a nie możesz jechać i po prostu pochodzić sobie po górach? przecież takie wycieczki są potrzebne żeby się trochę zrelaksować wyciszyć.
Ola no dzisiaj to mój 22dc więc jeszcze 9 dni do końca, nie będę testować tzn. może zrobię jakiegoś siekacza ale bez większej wiary w drugą kreskę.
Tzn gdzieś tam z tyłu głowy mam nadzieję, ale tą nadzieję mam przed każdym @ nawet jak nie było pęcherzyków
a co do torbieli po pregnylu powinno Ci wszysko popekac... moze cos tam pracuje
mnie czasem boli tak podbrzusze ze hoho.. brzuch juz widac, dzis nawet moj M w sklpeie zauwazyl bo mialam obcisla bluzke ze mi sie pileczka robi we wtorek ide do lekraki bo cos tam mnie nadal swedzi raz mniej raz wiecej.. wole sprawdzic co tam siedzi,, -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:narobiłaś mi ochotę tymi górami, może pojedziemy gdzieś za tydzień ... chociaż do Wisły albo do Ustronia. Najchętniej pojechałabym w tatry, uwielbiam te góry
kocham Tatry, Wy tam macie żabi skok dla mnie to wyprawa na caly dzien w sensie caly dzien podrozy.. -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja z moim M obecnie mamy ciche dni . Pokłóciliśmy się wczoraj że hoho. Dawno takiej kłótni nie było
chocisz moj m to sie taki romantyk zrobil. super jest
wlasnie Wisła albo Ustroń. trzeba sie wybrac ; pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:12
-
nick nieaktualnyi jak mija Wam weekend? Ja przelezalam.. dzis spacer po parku, ktroy bardzo mmnie zmeczyl.. brzuch zaczal nagle rosnac.. jutro ide oddac mocz do badania i we wtorek ide do lekarki zrobic ten wymaz bo raz lepiej raz gorzej juz mnie to wkurza.. chce wiedziec ze to nic groznego, przy okazji sprawdzimy mocz czy tam tez cos nie zamieszkało ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny