LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:8dzc wczoraj skonczyłam CLO to miejmy nadzieje ze coś urośnie.No najgorsze jest to czekanie na ten okres..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:To zdecydowanie za wczesnie moja droga:) kto Ci kazal przyjsc w 8dc? Najwczesniej 13 mi po clo urosly dojrzale pecherzyki dopiero w 16 ) jeszcze sporo czasu. nie lam sie
-
sylka0102 wrote:Mówicie ze mimo ze nie bylo nic w 8 dzc to urośnie to mam nadzieje teraz dzueki dziewczyny niewiem po co poszlam w 8 dzc chyba przez to żeby nie przegapić nic
-
tulipanna wrote:Sylka, a jak Ci do tej pory rosły po clo pęcherzyki? Czy to pierwszy cykl z clo? Ja w pierwszym cyklu miałam w 12 dc (pół clo) pęcherzyk, a teraz ostatnio już w 9 dc (1 tabletka clo) były dwa gotowe na pregnyl. Różnie to jest. Czasem i w 16 dc dziewczyny miały. Nie trac wiary, tylko szoruj jeszcze raz na monit za jakieś 4 dni
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:dziewczyny a nie orientujecie się jak to jest po odstawieniu clo? czy np można po tych 6 cyklach odstawić clo , odczekać np. pół roku i znowu zacząć je przyjmować? czy są jakieś przeciwskazania ?
bylas na tym spotkaniu o in vitro? -
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Ja już 5 cykl raz tylko urósł ale nie pękł i to było w 16dc teraz jestem na podwojonej dawce 3 tabletki na dzień no własnie ide we wtorek albo w środę to bedzie 12 lub 13dc zalezy czy doktor bedzie.zobaczymy okaze sie wszystko musze chodzic na monitoring zeby mi sie jakies torbiele nie porobiły jak urośnie chociaż jeden to musze powiedzieć ze chce zastrzyk bo nie bede czekać następny cykl.
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Sylka, a jak Ci do tej pory rosły po clo pęcherzyki? Czy to pierwszy cykl z clo? Ja w pierwszym cyklu miałam w 12 dc (pół clo) pęcherzyk, a teraz ostatnio już w 9 dc (1 tabletka clo) były dwa gotowe na pregnyl. Różnie to jest. Czasem i w 16 dc dziewczyny miały. Nie trac wiary, tylko szoruj jeszcze raz na monit za jakieś 4 dni
-
hej dziewczyny mam pytanko, przed laparoskopia musze wywolac okres zeby sie wyrobic w terminie i teraz mam dylemat bo 3 dni temu robilam cytologie po ktorej troche plamilam 1 dzien, na drugi dzien zaczelam brac luteine i wczoraj zaczelam plamic i teraz kuzwa nie wiem czy to moze byc jeszcze po cytologii czy juz okres sie zaczyna (powinnam wtedy odstawic luteine) i nie wiem co robic brac ją czy nie:/ bralam dwa dni dzis nie wzielam z nadzieja ze okres sie rozkreci ale dalej same plamienia, moze powinnam jutro znow zaczac brac lutke? buuumaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:hej dziewczyny mam pytanko, przed laparoskopia musze wywolac okres zeby sie wyrobic w terminie i teraz mam dylemat bo 3 dni temu robilam cytologie po ktorej troche plamilam 1 dzien, na drugi dzien zaczelam brac luteine i wczoraj zaczelam plamic i teraz kuzwa nie wiem czy to moze byc jeszcze po cytologii czy juz okres sie zaczyna (powinnam wtedy odstawic luteine) i nie wiem co robic brac ją czy nie:/ bralam dwa dni dzis nie wzielam z nadzieja ze okres sie rozkreci ale dalej same plamienia, moze powinnam jutro znow zaczac brac lutke? buuu