X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj jeszcze ze 2-3 dni i jak nie będzie @ to testuj :) albo bete zrób :))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie okres bo mnie boli brzuch jak na okres to na 100% bedzie :(

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    bedzie okres bo mnie boli brzuch jak na okres to na 100% bedzie :(
    Też miałam takie same przeczucia w poprzednim cyklu!! :( ale nie załamuj się jak nie ten to następny :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, nie ma też co wariować :/ . Ja byłam strasznie napalona przez pierwsze 2 cykle teraz zapał troszkę zanikł i może to i lepiej

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w sumie Ola będziemy podobnie testować, na kiedy ustalamy pierwszy termin ? we dwie będziemy musiały go dotrzymać ;) 5 czerwca ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie bo różni nas tylko jeden dzień :) ja będę miała 9 dpo 5czerwca ;) mysle że mogłoby być ;) Natalia chyba też tak testowała :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie pokłuciłam sie z M:(( zwalił na mnie ze kupuje lekarstwo a i tak gówno to daje.... Jeju może to jego wina ze nie możemy zajsć jak on nie pojedzie sprawdzić plemników zaraz zwala wszystko na mnie. Ja już mam dosć tego wszystkiego człowiek sie ratuje czym może to powie ci jeszcze ze to gówno daje to leczenie... ;(

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia zapytaj go najpierw czy jest normalny niech się puknie w łeb bo dla satysfakcji nikt tabletek nie bierze. Do operacji też nikt nie podchodzi bo ma taką fanaberię. A po tej rozmowie faktycznie wyślij go na badania , bo nie wiadomo może to u niego jest problem. W sumie przed laparo powinien on sprawdzić nasienie bo może wszystko na darmo.

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ola jesteśmy umówione :)a do tego czasu nic a nic ;)

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Sylwia zapytaj go najpierw czy jest normalny niech się puknie w łeb bo dla satysfakcji nikt tabletek nie bierze. Do operacji też nikt nie podchodzi bo ma taką fanaberię. A po tej rozmowie faktycznie wyślij go na badania , bo nie wiadomo może to u niego jest problem. W sumie przed laparo powinien on sprawdzić nasienie bo może wszystko na darmo.
    Przed laparoskopia miał badanie nasienia było wszystko ok. Ale teraz robi cieżko i niewiem może sie coś zmieniło zapisze go na drugi tydzien na badanie moze sie zgodzi pojechać jak mu przejdzie.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też miał ostatnie badania przed operacją. Wyszły takie sobie tzn lekarz twierdzi że dobre że względu na to że jest dużo plemników ale prawidłowych w morfologi tylko 2%

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Mój też miał ostatnie badania przed operacją. Wyszły takie sobie tzn lekarz twierdzi że dobre że względu na to że jest dużo plemników ale prawidłowych w morfologi tylko 2%
    mój tak miał na samym początku 2% ale zażywał CLO przez dwa miesiace i potem miał wszystkie wyniki ponad normę. i nie robilismy juz badania po laparoskopii teraz mu mówie własnie ze mineło poł roku o ostatniego badania to moze by powtórzył juz dawno mielismy zrobić ale jak zwykle nie ma czasu jechać bo u nas najblizej takie badanie robią w Tarnowie:)

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas niestety też trzeba jechać 50km do Katowic żeby zrobić badania, widzisz to nam nic nie mówił o tym żeby brać clo, może zapytam przy następnej wizycie.

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na domiar złego jakoś ostatnio mam mało pracy a co za tym idzie więcej myślę :P

Edyta
  • Honey:) Nowa

Wysłany: 27 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    na domiar złego jakoś ostatnio mam mało pracy a co za tym idzie więcej myślę :P

Czytałam Twoje wpisy i powiem Ci, że łączy nas podobny problem..
    PCOS to okropna choroba.. wrrr... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no to Ola jesteśmy umówione :)a do tego czasu nic a nic ;)
    Nic a nic hehe :p jak narazie to ja chyba teraz dostaje owulacji bo podbrzusze strasznie boli... Moj M dziś specjalnie na to wydarzenie jakim on nazywa "kumulacja" wzial wolne hehe:p nie wiem ile dni mamy tak serduszkować... Edyta wy od podania pregnylu ile razy serduszkowaliscie??:p u mnie teraz jest 14 godzin po podaniu nie wiem czy to jeszcze nie za wczesnie na owulacje ;)) w ogole nie wiem w jakim czasie ma peknąć pecherzyk od podania ;) nie spytalam mojej gin ;))

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Dzis wyszłam ze szpitala, lezałam w sumie 7 dni, ale zabieg robili mi dopiero wczoraj.
    Miałam laparoskopie + histeroskopie + HSG - wszystko wyszło ok.
    W nocy po zabiegu srasznie wymiotowałam, dzis byłąm nie do życia (cewnka ani drenu nie mialam) mam tylko 2 dziurki w brzuchu. Na szczęscie udało się i wypisali mnie dziś do domku, brzuch mnie nie boli tylko mam straszny kaszel przez co cały czas go napinam :(
    L4 dostałam na 2 tygodnie.

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa po laparo troch krwawie i nie wiem czy uznac to za nowy cykl czy nie :/ laparo byla w 15 dc wiec troche glupio teraz zaznaczyc nowy cykl. jak wy mialyscie ???

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez mialam w 15dc ;) i tez mialam takie plamienia ale bralam luteine od 20 dc zeby dostac normalnie @ :))
    Cieszę się ze u ciebie wszystko okey wyszło :)) mialas kauteryzacje jajnikow?? ;) z jakiego powodu mialas robiona laparoskopie?:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mnie czeka laparoskopia w lipcu, będą udrazniac lewy jajowod... mimi trochę zmartwił mnie Twoj komentarz :o czemu aż tydzień leżałas w szpitalu? Boję się okropnie. Po hsg mam niemiłe wspomnienia :/

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ