LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja własnie pokłuciłam sie z M:(( zwalił na mnie ze kupuje lekarstwo a i tak gówno to daje.... Jeju może to jego wina ze nie możemy zajsć jak on nie pojedzie sprawdzić plemników zaraz zwala wszystko na mnie. Ja już mam dosć tego wszystkiego człowiek sie ratuje czym może to powie ci jeszcze ze to gówno daje to leczenie... ;(
-
Sylwia zapytaj go najpierw czy jest normalny niech się puknie w łeb bo dla satysfakcji nikt tabletek nie bierze. Do operacji też nikt nie podchodzi bo ma taką fanaberię. A po tej rozmowie faktycznie wyślij go na badania , bo nie wiadomo może to u niego jest problem. W sumie przed laparo powinien on sprawdzić nasienie bo może wszystko na darmo.
Edyta
-
plimka_bum wrote:Sylwia zapytaj go najpierw czy jest normalny niech się puknie w łeb bo dla satysfakcji nikt tabletek nie bierze. Do operacji też nikt nie podchodzi bo ma taką fanaberię. A po tej rozmowie faktycznie wyślij go na badania , bo nie wiadomo może to u niego jest problem. W sumie przed laparo powinien on sprawdzić nasienie bo może wszystko na darmo.
-
plimka_bum wrote:Mój też miał ostatnie badania przed operacją. Wyszły takie sobie tzn lekarz twierdzi że dobre że względu na to że jest dużo plemników ale prawidłowych w morfologi tylko 2%
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no to Ola jesteśmy umówione :)a do tego czasu nic a nic
-
hej
Dzis wyszłam ze szpitala, lezałam w sumie 7 dni, ale zabieg robili mi dopiero wczoraj.
Miałam laparoskopie + histeroskopie + HSG - wszystko wyszło ok.
W nocy po zabiegu srasznie wymiotowałam, dzis byłąm nie do życia (cewnka ani drenu nie mialam) mam tylko 2 dziurki w brzuchu. Na szczęscie udało się i wypisali mnie dziś do domku, brzuch mnie nie boli tylko mam straszny kaszel przez co cały czas go napinam
L4 dostałam na 2 tygodnie.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
aaa po laparo troch krwawie i nie wiem czy uznac to za nowy cykl czy nie laparo byla w 15 dc wiec troche glupio teraz zaznaczyc nowy cykl. jak wy mialyscie ???maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny