LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 wrote:aaa po laparo troch krwawie i nie wiem czy uznac to za nowy cykl czy nie laparo byla w 15 dc wiec troche glupio teraz zaznaczyc nowy cykl. jak wy mialyscie ???
Hej plamienie po laparoskopii to normalne. Też miałam ok. 4 dni. Nie zaznaczaj tego jako nowy cykl. Plamienie minie i powinien przyjść okres. Czasem okres po laparoskopii przychodzi wcześniej trochę niż normalnie. -
wlasnie mialam miec kauteryzacje robioną - a nic o tym na wypisie nie pisze wiec chyba nie zroili zapytam o to lekarza bo mam kontrole 9 czerwca.
rok temu poronilam i od tego czasu moje cykle trwaja miedzy 35 a 55 dni zazwyczaj @ wywoluje . AMH wyszlo dosc wysokie dlatego lekarz zlecil laparoskopie.
Nie wiem jak zaznaczyc to krawienie:/ poki co dalam ze jest to plamienie.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to dobrze, zaznaczam wiec dalej plamienia
Cigaretta to zalezy jak trafisz, jedne laski byly w szpitalu tylko 4 dni mi wszedl weekend i lezalam 7. Ja byłam w Bytomiu w szpitalu, lekarz mowil ze moze to byc szbka akcja 3-4 dni no ale nie pykło.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyJa byłam 2 i pol dnia. Dzien przyjecia nastepnym dzien zabieg i nastepnego dnia do domu ) czulam sie super nic mi nie bylo a serduszkowanie juz 2 dni po ;p )
Jedyne co mi bylo to bylam baaardzo slaba i duzo wymiotowalam zaraz po zabiegu i zadne leki nie dzialaly... ale przeszlo ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Nic a nic hehe :p jak narazie to ja chyba teraz dostaje owulacji bo podbrzusze strasznie boli... Moj M dziś specjalnie na to wydarzenie jakim on nazywa "kumulacja" wzial wolne hehe:p nie wiem ile dni mamy tak serduszkować... Edyta wy od podania pregnylu ile razy serduszkowaliscie??:p u mnie teraz jest 14 godzin po podaniu nie wiem czy to jeszcze nie za wczesnie na owulacje ) w ogole nie wiem w jakim czasie ma peknąć pecherzyk od podania nie spytalam mojej gin )Edyta
-
nick nieaktualnyKurcze bo ja nie wiem czy owulacje juz mialam czy bedzie a dzis rano chcielismy serduszkowac ale po godzinnym serduszkowaniu niestety ale moj M polegl :p za duzo tego juz bylo;) boedny az mi go szkoda :p
ale bylo wczoraj w razy i wczesniej tez ) mam nadzieje ze wystarczy chociaz jeszcze wieczorem sprobujemy poprawic ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:od dzisiaj zaczęłam brac duphastan bo skoro owulacja już była to nie zaszkodzi a może pomóc
-
Ola no ja mam teraz 17dc więc zaczynam już brać bo mam brać 10 dni. Nic na siłę Ola, ja jestem zdania że jak mają dolecieć to dolecą i koniec tematu. Nawet jeżeli seks będzie 10 razy dziennie to nic nie pomoże a wręcz przeciwnie, podobno zbyt częste stosunki obniżają wartość nasienia.Edyta
-
plimka_bum wrote:Ola no ja mam teraz 17dc więc zaczynam już brać bo mam brać 10 dni. Nic na siłę Ola, ja jestem zdania że jak mają dolecieć to dolecą i koniec tematu. Nawet jeżeli seks będzie 10 razy dziennie to nic nie pomoże a wręcz przeciwnie, podobno zbyt częste stosunki obniżają wartość nasienia.