X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Dziewczyny jak było u Was z szwami po laparoskopii? Mi powiedzieli ze mam rozpuszczalne ale gdyby nie chcialy odpasc to mam isc do rejonowej przychodni, tylko nie wiem ile czekac :/

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Pewnie dostane jutro.chociaż dziwnie mnie boli bo jak mam dostać to boli caly czas dopóki niedostane a teraz boli boli i przestaje juz tak 3 dzień
    Hm ale w takim przypadku powinien juz wyjsc pozytywny test.. chociaz juz rozne przypadki widzialam..

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm czytałam ze jednej dziewczynie wyszedł dopiero 5dni po okresie jak nie będę mieć do niedzieli to w poniedziałek lecę na betę

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek dostałam pregnyl do południa to dzis jest 14 dzień po pregnylu ale nie wiadomo kiedy pękł

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    W czwartek dostałam pregnyl do południa to dzis jest 14 dzień po pregnylu ale nie wiadomo kiedy pękł
    myśle ze maksymalnie 48h po pregnylu.. zrob dzis test, teraz powinien juz byc pozytywny, przypadki o ktorych piszesz sa, ale to wg mnie wynika bardziej z opoznionej owulacji.. Ty mniej wiecej wiesz kiedy ona byla :) poowodzenia, trzymam kciuki ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny :( piersi bola cale troche napuchnięte brzuch nie boli mnie. Juz nic z tego niewiem.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Test negatywny :( piersi bola cale troche napuchnięte brzuch nie boli mnie. Juz nic z tego niewiem.
    Przykro mi Kochanie :* ;(
    Ale póki nie ma @ to jeszcze są szanse :)

A ja dziewczyny spałam jak zabita 10.5 godzin Boli mnie brzuch, jestem wzdęta jak balon, gazy mam cały czas i boli mnie gardło. Dziś mam egzamin w szkole więc trzymajcie mocno kciuki od 17 :)) hehe i miłego dnia wam życzę :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa żeby to jaka torbiel nie byla...

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Kuzwa żeby to jaka torbiel nie byla...
    Po pregnylu myślę że nie powinna sie zrobic torbiel :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:26

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie też boli gardło i mam katar, ale to już chyba zasługa alergii, nadeszła już.
    Sylwia głowa do góry
    Ola powodzenia na egzaminie :)

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ze mam jakieś dziadajski test bo za 1 zl na allegro?

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Chyba ze mam jakieś dziadajski test bo za 1 zl na allegro?
    no te testy sa do dupy slyszlam, ja zawsze uzywalam apteczne, polecam amil, pozytywny test wyszeld mi 9 dni po owulacji :) kosztuje okolo 10 zł, nawet niecale :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm a poczekam na okres jak nie dostane do niedzieli to w poniedzialek pojade na bete. Zamowilam właśnie ten test na allegro bo u nas w aptece ciężko go dostac

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Hm a poczekam na okres jak nie dostane do niedzieli to w poniedzialek pojade na bete. Zamowilam właśnie ten test na allegro bo u nas w aptece ciężko go dostac
    no jak wolisz:)))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a u mnie od kilku dni pojawiła się dziwna wydzielina / śluz. Biały grudkowaty, bez zapachu ehhh mam nadzieję że to nie infekcja znowu.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no a u mnie od kilku dni pojawiła się dziwna wydzielina / śluz. Biały grudkowaty, bez zapachu ehhh mam nadzieję że to nie infekcja znowu.
    Oj nieeee oby nie infekcja... :( Ty masz dziś 18 dc prawda? :) a ile już dni od pregnylu? 5 ?? :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kupiłas Edyta ten Invag ktory Ci polecałam?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam Lacibios femina, mam nadzieję ze mi pomoże tzn. od początku cyklu go biorę. Tak mnie zaczęła głowa boleć jakąś godzinę temu że z tego bólu aż mi niedobrze :/ może to kwestia alergi :/

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Ola dzisiaj 18dc

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    kupiłam Lacibios femina, mam nadzieję ze mi pomoże tzn. od początku cyklu go biorę. Tak mnie zaczęła głowa boleć jakąś godzinę temu że z tego bólu aż mi niedobrze :/ może to kwestia alergi :/
    ale dpochwowo?

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ