X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie lacibios nie jest dopochwowo, dopochwowo brałam w tym cyklu nystatynę

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale trzęse portkami.. zaraz mam egzamin :p

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz się dziewczynki zalamuje :( niechce mi się kolejnego cyklu zaczynać bo dla mnie jak by się miało udać to by się dawno udalo czyli teraz jeszcze górze będzie ryczeć mi się chce i tyle.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka ile Ty się już miesięcy starasz??;) skąd jesteś? Czy ty masz pcos??:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:29

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jak egzamin poszedł? Sylwia który to cykl po laparo?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ;p dostałam 5 haha ;p egzamin trwał 20 minut i był banalny jak nigdy ;p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to jest kujony zawsze mówią że był banalny :P:P

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhaha jakbym słyszała mojego męża.. ;p haha ja się prawie nic nie uczyłam :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak u mnie też mówili :P kujony jedne :P wiem wiem "samo wchodzi;)"

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest 4 cykl.a w sumie to 24 miesiąc będzie a z lekarzem 10 miesięcy.ja jestem z małopolski.i mam pco właśnie:(

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    tak u mnie też mówili :P kujony jedne :P wiem wiem "samo wchodzi;)"
    Hahaha dobre ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka to tak jak u mnie tyle że ja z lekarzem od samego początku a nawet szybciej :)) 7 lat już się na pcos lecze.. ;)
    Będzie okey!!! Uda się napewno tylko trzeba poczekać ;)
    A jak z wagą u ciebie :))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nadwagę mam ale za pierona niechce iść w dol mimo dietki i ćwiczeń.ale dziwny mam ten cykl zawsze z luteina mam okres jak w zegarku. Niewiem badalam teraz sluzbi jest ciągnący się niewiem skąd jajniki czasem mnie zakluja. Test mam te z allegro za 1zl niewiem może im nie wierzyc? Chyba pójdę jutro do apteki kupic normalny.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kup jutro normalny test i w niedziele rano zrob ;))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm chociaż niewiem bo teraz miałam luteine dopochwową a wczesniej podjęzykowe zawsze może teraz nie dostałam bo za malo progesteronu mam w organizmie bo w pochwie zawsze coś wyleci.juz niewiem co myśleć chyba nic kupie jutro test zrobię rano w niedziele a jak nic dalej to niewiem betę robic czy nie czy iść do lekarza?

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w niedziele nie wyjdzie to w poniedzialek zrob bete ;) wiesz ja po laparo mam 32 dniowe cykle a wczesniej mialam 28 ;) a ostatnio to czekalam nawet 37 dni ;))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Jak w niedziele nie wyjdzie to w poniedzialek zrob bete ;) wiesz ja po laparo mam 32 dniowe cykle a wczesniej mialam 28 ;) a ostatnio to czekalam nawet 37 dni ;))
    O matko zwariować można. A bierze luteine czy dupka? Ja mam zawsze regularne odkąd biorę luteinę nigdy się nie spóźni a teraz niewiem może przez pregny.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam luteine ale wlasnie mi sie przedluzaly cykle i po laparo mi się torbiele robily i teraz akurat od jutra mam duphaston :)) i pierwszy raz pregnyl ;) piersi mnie jakas godzine temu zaczely bolec ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny haha ale psikus. Jestem na wykładzie a właściwie to babka nas zwolniła z wykładu i kazała iśćna konferencje :)) idziemy tam i co wiedzę. Moją ginekolog która jest jednocześnie dziekanem mojego zakładu hehe stała przy stoisku ginekologicznym ;p pogadałam sobie z nią ;p hehe
    A jak Wam dzień mija??:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie byłam w aptece i za dupka zapłaciłam 17,99 zł więc twoje 31,00 zł Ola to dużo. Tyle płaciłam zanim trafiłam do apteki zdrowit :D. Dzień mija spokojnie chciałam sobie kupić dzisiaj rower ale zobaczymy...

Edyta
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ