LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nadwagę mam ale za pierona niechce iść w dol mimo dietki i ćwiczeń.ale dziwny mam ten cykl zawsze z luteina mam okres jak w zegarku. Niewiem badalam teraz sluzbi jest ciągnący się niewiem skąd jajniki czasem mnie zakluja. Test mam te z allegro za 1zl niewiem może im nie wierzyc? Chyba pójdę jutro do apteki kupic normalny.
-
nick nieaktualny
-
Hm chociaż niewiem bo teraz miałam luteine dopochwową a wczesniej podjęzykowe zawsze może teraz nie dostałam bo za malo progesteronu mam w organizmie bo w pochwie zawsze coś wyleci.juz niewiem co myśleć chyba nic kupie jutro test zrobię rano w niedziele a jak nic dalej to niewiem betę robic czy nie czy iść do lekarza?
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Jak w niedziele nie wyjdzie to w poniedzialek zrob bete wiesz ja po laparo mam 32 dniowe cykle a wczesniej mialam 28 a ostatnio to czekalam nawet 37 dni )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny haha ale psikus. Jestem na wykładzie a właściwie to babka nas zwolniła z wykładu i kazała iśćna konferencje ) idziemy tam i co wiedzę. Moją ginekolog która jest jednocześnie dziekanem mojego zakładu hehe stała przy stoisku ginekologicznym ;p pogadałam sobie z nią ;p hehe
A jak Wam dzień mija??)