LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś przed 4 sie obudzilam i nie spie juz.. rzygalam jak kot.. pierwszy raz te leki biore i zle na mnie dzialaja... nie moge sie nawet schylic bo zaraz mam zawroty glowy i wymiotuje... co za tragedia ;/ jeszcze zaraz na egzaminy jade ;//
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:24
-
ja ci Ola powiem tak... przez pierwsze miesiące brania duphastanu to była po prostu masakra co się ze mną działo. Było mi niedobrze, kręciło mi się w głowie, cycki to mnie strasznie bolały, bylam słaba. Miałam chyba wszystkie możliwe objawy z ulotki . Pierwszy raz reagowałam tak na lekEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale dzisiaj jestem zmęczona. niby spałam w nocy ale jakoś tak mi jest śpiąco dzisiaj. Dodatkowo wczoraj pokłóciliśmy się z moim M ehhh, masakra jakaś. Może nie pokłócili ale prowadziliśmy burzliwą rozmowę. Mój M oświadczył że on chce pojechać na Ukrainę walczyć,dołączyć do wojska ukraińskiego, w obronie Ukraińców. No ludzie kochani myślałam że zwariuję, i mówi jeszcze że może chociaż z dwa miesiące przeżyje : . Skutkuje to nieodzywaniem się. Masakra jakaś , jak chłop wpadnie na jakiś pomysł to ręce opadają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:06
Edyta
-
nick nieaktualnyhehe Edyta nie przejmuj się niech sobie czasem pogada:p trzebabyło go pogłaskać pogłowie i powiedzieć"tak Kochanie napewno tak zrobisz" i się pośmiać trochę. Ja tak robie jak mój M ma jakiś głupi pomysł i on wtedy wie, że już nic na ten temat ma nie mówić hehe )