X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    korci mnie żeby zrobić test, ciekawa jestem :/ chociaż nadziei zbytniej nie mam

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 04:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    korci mnie żeby zrobić test, ciekawa jestem :/ chociaż nadziei zbytniej nie mam
    hmmm od podania pregnylu 8 dni mysle ze jeszcze za szybko ;)) szkoda testu :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 04:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś przed 4 sie obudzilam i nie spie juz.. rzygalam jak kot.. pierwszy raz te leki biore i zle na mnie dzialaja... nie moge sie nawet schylic bo zaraz mam zawroty glowy i wymiotuje... co za tragedia ;/ jeszcze zaraz na egzaminy jade ;//

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:24

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ci Ola powiem tak... przez pierwsze miesiące brania duphastanu to była po prostu masakra co się ze mną działo. Było mi niedobrze, kręciło mi się w głowie, cycki to mnie strasznie bolały, bylam słaba. Miałam chyba wszystkie możliwe objawy z ulotki :/. Pierwszy raz reagowałam tak na lek

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja tak teraz reaguje :/// ledwo żyje ;((
    a kiedy ci to przeszlo? teraz ci noc nie jest po nim?? ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co na pewno nie jest tak źle jak było na początku, czasami tylko jest mi niedobrze i piersi bolą a tak to inne objawy minęły, ale to też zależy od cyklu

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, z ciekawości, na kiedy masz termin porodu ? uda ci się już w nowym roku rodzić ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze mi to szybko przejdzie :((

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie trzymało przez cały czas brania czyli przez 10 dni

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy lekarka ci mówiła jeżeli będziesz miała pozytywny test to masz dalej brać dupka ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak co to mam zadzwonić od razu ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nareszcie po egzaminach już wracam do domu :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co pewnie łatwe były ? :P ahh lubię podokuczać kujonom ;);)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie trudne ;p ale spoko :p nawymyślałam jakichś pytań psychologicznych durnych...:p haha matko jak o 16 położyłam spać tak teraz dopiero wstałam i zaraz znów pojde spać tylko coś zjem haha :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzisiaj grzeszę cały dzień i ciasto było i chipsy i dużo coli :/

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ja wczoraj w przerwie na wykladach z koleżankami poszlysmy do kawiarni i wchłonełyśmy po ogromnym pucharku lodów i wypilysmy wielka kawe latte.. tak mnie potem brzuch bolał.. haha ale czasem fajnie jest tak sobie odposcic dietke hehe :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Natalia, z ciekawości, na kiedy masz termin porodu ? uda ci się już w nowym roku rodzić ?
    Heh nie no 20 listopada juz. 16 tydzień zaczęłam

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj jestem zmęczona. niby spałam w nocy ale jakoś tak mi jest śpiąco dzisiaj. Dodatkowo wczoraj pokłóciliśmy się z moim M ehhh, masakra jakaś. Może nie pokłócili ale prowadziliśmy burzliwą rozmowę. Mój M oświadczył że on chce pojechać na Ukrainę walczyć,dołączyć do wojska ukraińskiego, w obronie Ukraińców. No ludzie kochani myślałam że zwariuję, i mówi jeszcze że może chociaż z dwa miesiące przeżyje ::/ :/. Skutkuje to nieodzywaniem się. Masakra jakaś , jak chłop wpadnie na jakiś pomysł to ręce opadają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:06

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Edyta nie przejmuj się niech sobie czasem pogada:p trzebabyło go pogłaskać pogłowie i powiedzieć"tak Kochanie napewno tak zrobisz" i się pośmiać trochę. Ja tak robie jak mój M ma jakiś głupi pomysł i on wtedy wie, że już nic na ten temat ma nie mówić hehe :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak zazwyczaj robię ale wczoraj to już nie wytrzymałam

Edyta
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ