X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    korci mnie żeby zrobić test, ciekawa jestem :/ chociaż nadziei zbytniej nie mam

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 04:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    korci mnie żeby zrobić test, ciekawa jestem :/ chociaż nadziei zbytniej nie mam
    hmmm od podania pregnylu 8 dni mysle ze jeszcze za szybko ;)) szkoda testu :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 04:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś przed 4 sie obudzilam i nie spie juz.. rzygalam jak kot.. pierwszy raz te leki biore i zle na mnie dzialaja... nie moge sie nawet schylic bo zaraz mam zawroty glowy i wymiotuje... co za tragedia ;/ jeszcze zaraz na egzaminy jade ;//

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:24

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ci Ola powiem tak... przez pierwsze miesiące brania duphastanu to była po prostu masakra co się ze mną działo. Było mi niedobrze, kręciło mi się w głowie, cycki to mnie strasznie bolały, bylam słaba. Miałam chyba wszystkie możliwe objawy z ulotki :/. Pierwszy raz reagowałam tak na lek

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja tak teraz reaguje :/// ledwo żyje ;((
    a kiedy ci to przeszlo? teraz ci noc nie jest po nim?? ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co na pewno nie jest tak źle jak było na początku, czasami tylko jest mi niedobrze i piersi bolą a tak to inne objawy minęły, ale to też zależy od cyklu

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, z ciekawości, na kiedy masz termin porodu ? uda ci się już w nowym roku rodzić ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze mi to szybko przejdzie :((

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie trzymało przez cały czas brania czyli przez 10 dni

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy lekarka ci mówiła jeżeli będziesz miała pozytywny test to masz dalej brać dupka ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak co to mam zadzwonić od razu ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nareszcie po egzaminach już wracam do domu :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co pewnie łatwe były ? :P ahh lubię podokuczać kujonom ;);)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie trudne ;p ale spoko :p nawymyślałam jakichś pytań psychologicznych durnych...:p haha matko jak o 16 położyłam spać tak teraz dopiero wstałam i zaraz znów pojde spać tylko coś zjem haha :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzisiaj grzeszę cały dzień i ciasto było i chipsy i dużo coli :/

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ja wczoraj w przerwie na wykladach z koleżankami poszlysmy do kawiarni i wchłonełyśmy po ogromnym pucharku lodów i wypilysmy wielka kawe latte.. tak mnie potem brzuch bolał.. haha ale czasem fajnie jest tak sobie odposcic dietke hehe :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Natalia, z ciekawości, na kiedy masz termin porodu ? uda ci się już w nowym roku rodzić ?
    Heh nie no 20 listopada juz. 16 tydzień zaczęłam

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj jestem zmęczona. niby spałam w nocy ale jakoś tak mi jest śpiąco dzisiaj. Dodatkowo wczoraj pokłóciliśmy się z moim M ehhh, masakra jakaś. Może nie pokłócili ale prowadziliśmy burzliwą rozmowę. Mój M oświadczył że on chce pojechać na Ukrainę walczyć,dołączyć do wojska ukraińskiego, w obronie Ukraińców. No ludzie kochani myślałam że zwariuję, i mówi jeszcze że może chociaż z dwa miesiące przeżyje ::/ :/. Skutkuje to nieodzywaniem się. Masakra jakaś , jak chłop wpadnie na jakiś pomysł to ręce opadają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:06

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Edyta nie przejmuj się niech sobie czasem pogada:p trzebabyło go pogłaskać pogłowie i powiedzieć"tak Kochanie napewno tak zrobisz" i się pośmiać trochę. Ja tak robie jak mój M ma jakiś głupi pomysł i on wtedy wie, że już nic na ten temat ma nie mówić hehe :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak zazwyczaj robię ale wczoraj to już nie wytrzymałam

Edyta
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ