X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja myślę że już można gratulować, ja robiłam 5 dni po pregnylu i już go nie było :)

sylka0102 lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie na pewno nie :) Pregnyl przecież może się utrzymać przez 14 dni :) Ja tam wolę się nie nakręcać :)
    Nie wiem czy coś zobaczycie ale na zdjęciu aż tak nie widać ale kreska jest tyciu tyciu mocniejsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/7898824a8792a.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie- chociaz masz racje pregnyl moze utrzymywac sie tyle.. myslalam, ze Ty dzis masz 9 dzien po owulacji.. mi po 7 dniach od podania pregnylu tez wyszedl pozytywny , po 9 juz nie, po 12 od podania pregnylu znowu pozytywny .. generalnie na opakowaniuj est ze moze sie 10 dni utrzymywac chyba.. ale trzymam kciukasy ;0

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to napewno jeszcze pregnyl hehe :) ale to nie zmienia faktu, że fajnie jest zobaczyć 2 kreski hehe :p ale poczekam jeszcze do piątku i w piątek zrobie rano :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w piątek testujemy obie ;)

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż wg. mnie to może być już kropek :), no ale poczekamy , zobaczymy.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem na 99.9 % przekonana ,że to pregnyl hehe a mój mąż się śmieje z tego:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez testowałam w piatek :) pamietam piatek 13 :) hehe a w poniedzialek tydzien wczesniej mialam podawany pregnyl :) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj mocno :) może w końcu nam się uda :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Ola taka cieniuteńka te kreseczka :):)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra , chyba znowu dopadła mnie angina, co roku ten sam problem, tylko się ociepli i już. Gardło boli, gorączka :( nie wiem czy brać jakieś leki czy nie a jeżeli tak to jakie

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bierz leków narazie ja jak jutro po nocce wróce do domu to Ci wyślę bardzo dobry prEpis na domowe lekarstwo ;)) od takiej bardzo dobrej pani doktor :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepis z miodu cytryny i imbiru ale proporcie sa wazne :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok Ola to czekam na przepis
    ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test , niestety jedna gruba krecha :(:(

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze za szybko Edyta na testowanie :) może dopiero będzie zagnieżdżenie :)) nie nakręcaj się :))) Mój m powiedział żebym nie testowała szybciej niż niedziela lub poniedziałek bo się na egzaminach nie skupie:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra to ja też zaczekam do niedzieli :/

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz pewniejsza ;)) bądź dobrej myśli:) ja staram się nie nakręcać chociaż po wczorajszym teściw to mam nadzieje, że jeszcze raz zobacze 2 kreski ;)) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepis:
    1. sok z 5 cytryn
    2. 4łyżki stołowe miodu
    3. Wymieszać dokładnie i dodać 1/2 paczki sproszkowanego imbiru.
    Dawka uderzeniowa to połowa tego specyfiku naraz a potem 3x1 łyżce stołowej :)

Naprawdę działa :) Próbowałam na sobie i mojej rodzince :) nawet na dzieciach :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś nie mam nadziei na te dwie kreski :/

Edyta
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ