X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam już konkretny termin laparo - 16 lipca. Muszę się nastawiać psychicznie, boję się :( nie tyle samej operacji co tego uśpienia I pobytu w szpitalu tak długo. Gin powiedział, że tydzień napewno..

sylka0102 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Hej dziewczyny, mam już konkretny termin laparo - 16 lipca. Muszę się nastawiać psychicznie, boję się :( nie tyle samej operacji co tego uśpienia I pobytu w szpitalu tak długo. Gin powiedział, że tydzień napewno..
    a gdzie tam tydzien :) wiekszosc z nas byla 3 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a gdzie tam tydzien :) wiekszosc z nas byla 3 dni :)
    No ale ide leżeć w czwartek, gin powiedział, że weekend przeleże i po weekendzie dopiero laparo. Niby jest to czas urlopowy i mają bajzel w szpitalu..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie dziewczyny dupa :(:( jedna gruba kreska ehhhh :(

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no u mnie dziewczyny dupa :(:( jedna gruba kreska ehhhh :(
    U mnie też więc lipa...To walczymy jeszcze jeden cykl :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerąbane Ola , myślałam że ty zaskoczysz

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś musi być u Nas jeszcze nie tak.. hmm tylko mie wiem co... zbadam sobie jeszcze tarczyce bo dawno nie badałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile masz dni po podaniu pregnylu i ile dni po owulacji?:) ja mam 10 dni po podaniu pregnylu i 8 albo 9 dpo :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 13 dni po pregnyou i 12 po. Ja dzisiaj rozmawiałam z moim m i ustaliliśmy że będzie jadł kwas foliowy i androvit czy jakoś tak

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu się nie ydaje

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu M kiedyś chciałam profertil kupic bo ponoc bardzo pomaga w jakosci nasienia ale jeszcze nie kupilam bo jest bardzo drogi;p

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki u mnie jest dziś 7dc i mam caly czas plemienia niewiem dlaczego? W poniedziałek idę do lekarza na monitoring. Nigdy nie miałam tak długiego okresu zawsze 4-5 dni.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w tym cyklu plamilam do 7 dnia :))
    Powodzenia na monitoringu :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam chłopu dzisiaj androvit a niech weźmie
    Ola muszę powiedzieć że ten twój specyfik mi pomaga :D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pomaga ale jest ochydny;p ja też pije.
    W ogóle to od rana mi jest strasznie niedobrze :( słaba jestem strasznie. Dziś też sobie zrobiłam ten "syrop" i prawie go zwymiotowałam :/ a jeszcze dziś mam ognisko z pracy i nie wiem jak się tam doczłapie ;p ale musze iść bo obiecałam dziewczynom ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No smakuje niezbyt zachęcająco ale pomaga :-) ola a może to jednak oznaki kropka ? W końcu ty jesteś krótko po owulqcji. Ja się trochę martwię co jest z nami nie tak. Oczywiście mój chłop po wzięcia andtovitu już rzuca że jest jurny jak konik ;-)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie napewno nie. Chora jestem i slaba zawsze tak chorobe przechodze :( Edyta pogadajcie z lekarzem co może być jeszcze nie tak. niech kombinuje ja z moja gin też pogadam ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh wypadaloby chyba zrobić jeszcze raz wszystkie badania, cholera znowu dużo kasy pójdzie. No ale jak trzeba to trzeba

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja odebrałam wyniki mojego m ma dość nawet dobre wcześniej miał jeszcze lepsze mieścil się ponad normę dwukrotnie a teraz mieści się w normie

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy sylwia ze wszystko dobrze. Który to wasz cykl po lapar? Nasz będzie już piąty a generalnie 22 :-/

Edyta
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ