LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co ja chyab się alrgikiem zrobilam po mojej mamie. Astme chyba tez mam.. juz isc sie.leczyc a nie mam czasu Mojej mamie lekarka wykryla astme w wieku 48 lat..
a co do programu to moja gin napewno też by mnie do Mysłowic wyslac. Wysyłała mnie tam już na różne badania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to trochę trzebabędzie poczekać. Ciekawa jestem co moja gin wymyśli jak się już nie uda i jakby było in vitro to co mi w dokumentacji napisze )
Ja też mam ochote walnąć tymi lekami... Ja już jestem całkowicie isłabiona od tych hormonów. Wiecznie mnie coś boli wiecznie mi coś jest. Teraz np. tak mnie cycki bolą że mi się już płakać z bólu chce. ani dotknąc ani nic. ( Mam już dość... ;// -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:mnie tak cycki bolaly wczesniej lykalam rozne hormony i nigdy mnie nie bolaly ale wraz z rozwojem ciazy i bol cyckow mija
A jak w ogóle u Ciebie? Jak dzidziuś? -
nick nieaktualny
-
Hej ja jestem po monitoringu mam pęcherzyki takie jakby dwa na 12mm ale endo slabe bo 4mm. Mój m dostał urlop od środy takze jak co to będziemy działać doktorka powiedziała ze to ostanie leczenie i powiedziała ze teraz jak się nie uda to leczenie gontropidami czy jakies tak to się zwie w piatek ma mi dać namiary na gościa co sie tym zajmuje ale dojechać będę musiała 50km chyba narazie zrezygnujemy z tego bo nie mamy kasy na tyle jak to leczenie do 3tys co najmniej:( szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No tak tyle, że Ty jesteś w ciąży a ja nie Mnie bolą z hormonów. Wcześniej też mnie bolały tyle że nie aż tak ale też zmienione mam leki ) Myślę, że za dużo już tych hormonów wzięłam...
A jak w ogóle u Ciebie? Jak dzidziuś? -
nick nieaktualny