X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja jadę na pogotowie bo mam duszność. Ledwo oddycham :(
    To czemu astma może?

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a czemu tak ? może dlatego że jest bardzo duszno.
    No ja już jakiś czas temu rozglądałam się za invitro tylko musimy iść na rozmowę kwalifikacyjną, chyba wybierzemy novomedicę w Mysłowicach

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja chyab się alrgikiem zrobilam po mojej mamie. Astme chyba tez mam.. juz isc sie.leczyc a nie mam czasu :/ Mojej mamie lekarka wykryla astme w wieku 48 lat..
    a co do programu to moja gin napewno też by mnie do Mysłowic wyslac. Wysyłała mnie tam już na różne badania :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ola być może się spotkamy :):):) będziemy walczyć razem ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie do samego końca!!! nie poddamy się!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dostane szybciej @ bo już mni3 brzuch na okres boli dziś.. może przez te leki bede miala 28 dniowy cykl :) oby

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku a ja muszę jeszcze czekać :/ masakra :/ dłuży mi się to czekanie :/

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czekanie jest najgorsze. Nie wyobrazam sobie na in vitro czekac kilka miesiecy hehe bo najpierw zakwalifikowanie a potem hormony przez 2-4 miesiecy hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z tego co się dowiadywałam w novomedice to oni będa dopiero ruszać z programem w październiku

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem nachodzi mnie ochota żeby rzucić te wszystkie leki i po prostu nie myśleć o tym czy urośnie, czy pęknie itd ale z drugiej strony wiem że do invitro potrzeba 6 miesięcy udokumentowanego leczenia z clo

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trochę trzebabędzie poczekać. Ciekawa jestem co moja gin wymyśli jak się już nie uda :) i jakby było in vitro to co mi w dokumentacji napisze ;))
    Ja też mam ochote walnąć tymi lekami... Ja już jestem całkowicie isłabiona od tych hormonów. Wiecznie mnie coś boli wiecznie mi coś jest. Teraz np. tak mnie cycki bolą że mi się już płakać z bólu chce. ani dotknąc ani nic. :(( Mam już dość... ;//

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tak cycki bolaly :) wczesniej lykalam rozne hormony i nigdy mnie nie bolaly :) ale wraz z rozwojem ciazy i bol cyckow mija :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    mnie tak cycki bolaly :) wczesniej lykalam rozne hormony i nigdy mnie nie bolaly :) ale wraz z rozwojem ciazy i bol cyckow mija :)
    No tak tyle, że Ty jesteś w ciąży a ja nie :P Mnie bolą z hormonów. Wcześniej też mnie bolały tyle że nie aż tak :) ale też zmienione mam leki :)) Myślę, że za dużo już tych hormonów wzięłam... :)
    A jak w ogóle u Ciebie? Jak dzidziuś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka tu cisza... żyjecie?? ja jestem na noc w pracy i wlasnie sobie inhalacje robie bo znow sie dusze.. ;|

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem po monitoringu mam pęcherzyki takie jakby dwa na 12mm ale endo slabe bo 4mm. Mój m dostał urlop od środy takze jak co to będziemy działać doktorka powiedziała ze to ostanie leczenie i powiedziała ze teraz jak się nie uda to leczenie gontropidami czy jakies tak to się zwie w piatek ma mi dać namiary na gościa co sie tym zajmuje ale dojechać będę musiała 50km chyba narazie zrezygnujemy z tego bo nie mamy kasy na tyle jak to leczenie do 3tys co najmniej:( szok

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no gonandtropiny są drogie. Mi alergia nie daje żyć :( Sylwia a który to twój dc ? Ola przyszła @ ?

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no gonandtropiny są drogie. Mi alergia nie daje żyć :( Sylwia a który to twój dc ? Ola przyszła @ ?
    10dc

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale chyba jutro będzie bo już mnie tak boli brzuch na @ że szok i pracy jajnik co chwila ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No tak tyle, że Ty jesteś w ciąży a ja nie :P Mnie bolą z hormonów. Wcześniej też mnie bolały tyle że nie aż tak :) ale też zmienione mam leki :)) Myślę, że za dużo już tych hormonów wzięłam... :)
    A jak w ogóle u Ciebie? Jak dzidziuś? :)
    a wszytsko chyba ok, czuje sie w miare ok, brzuszek stopniowo rosnie, chyba czasem czuje male kopania- ale jeszcze ciezko odroznic od ruchu jelit np.. 19 mam kolejna wizyte po ponad miesiacu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze :) to daj znać jak tam po wizycie :)

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ