LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wiedziałam, że wysokie ciśnienie jest przeciwwskazaniem dziękuję ogromnie za pomoc :*
jeśli chodzi o ivf to jestem po poniedziałkowej punkcji jajników i w sob, jeśli wszystko dobrze pójdzie i zarodki będą silne, mam mieć transfer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:14
-
Cześć dziewczyny
W sprawach laparoskopii jestem zupełną świeżynką, trochę przeglądnęłam już Wasz wątek, ale chyba wolałabym doinformować się u Was
Niedawno miałam robione HSG, po którym okazało się, ze mam niedrożny prawy jajowód, a dokładnie: "HSG: jama macicy prawidłowego kształtu i wielkości. Lewy jajowód widoczny na całej długości, drożny. Prawy jajowód widoczny do części bańkowej, niedrożny". Czy takie rozpoznanie kwalifikuje do laparoskopii? W szpitalu nic mi nie powiedzieli, dali wypis i do widzenia . Wizytę u ginekologa mam dopiero 29 czerwca i chciałabym choć wstępnie wiedzieć na co się szykować... Będę Wam wdzięczna
Pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyshooa wrote:nie wiedziałam, że wysokie ciśnienie jest przeciwwskazaniem dziękuję ogromnie za pomoc :*
jeśli chodzi o ivf to jestem po poniedziałkowej punkcji jajników i w sob, jeśli wszystko dobrze pójdzie i zarodki będą silne, mam mieć transfer.
Dlatego, żeby wykręcić się z weekendowego wypadu rodzinno-firmowo-integracyjnego musiałam wymyślić tą weekendową laparoskopieshooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili87 wrote:Cześć dziewczyny
W sprawach laparoskopii jestem zupełną świeżynką, trochę przeglądnęłam już Wasz wątek, ale chyba wolałabym doinformować się u Was
Niedawno miałam robione HSG, po którym okazało się, ze mam niedrożny prawy jajowód, a dokładnie: "HSG: jama macicy prawidłowego kształtu i wielkości. Lewy jajowód widoczny na całej długości, drożny. Prawy jajowód widoczny do części bańkowej, niedrożny". Czy takie rozpoznanie kwalifikuje do laparoskopii? W szpitalu nic mi nie powiedzieli, dali wypis i do widzenia . Wizytę u ginekologa mam dopiero 29 czerwca i chciałabym choć wstępnie wiedzieć na co się szykować... Będę Wam wdzięczna
Pozdrawiam -
shooa wrote:Jestem w trakcie in vitro. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale musiałam "skłamać", że mam zaplanowaną na koniec tygodnia laparoskopię, żeby móc zgodnei z harmonogramem poddać się procedurze pomimo innych zobowiązań rodzinnych, zawodowych itd. I teraz muszę wymyślić dlaczego jednak po zgłoszeniu się do szpitala zabieg nie został przeprowadzony i szukam najbardziej wiarygodnego argumentu. Dlatego proszę o pomoc
shooa lubi tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja lubię remonty, oj lubię gładzić, malować, szpachlować
Jej Edyta widze ze bardzo podobne jestesmy do siebie ja tez uwielbiam takir rzeczy;p mam to po moim tatunciu ;p on mnie zawsze wszystkiego uczyl zawsze powtarza ze w zyciu trzeba sobie umiec radzic ze wszystkim ;p -
no dokładnie też tak mam. Praca praca i jeszcze raz praca zero lenistwa . Sama skręcam szafy i demoluję stare :P jestem typową chłopaczarą wszystko lubię robić sama. Mam też z tego dużą satysfakcję jak później sobie patrzę na to co zrobiłam
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny