LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej ja jestem po monitoringu mam pęcherzyki takie jakby dwa na 12mm ale endo slabe bo 4mm. Mój m dostał urlop od środy takze jak co to będziemy działać doktorka powiedziała ze to ostanie leczenie i powiedziała ze teraz jak się nie uda to leczenie gontropidami czy jakies tak to się zwie w piatek ma mi dać namiary na gościa co sie tym zajmuje ale dojechać będę musiała 50km chyba narazie zrezygnujemy z tego bo nie mamy kasy na tyle jak to leczenie do 3tys co najmniej:( szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w nastepnym cyklu ostatni raz biore clo i reszte lekow a jak sie nie uda to powiem mojej gin ze albo ma zmienic leczenie albo cos sensownego wymyslic ) bo juz tez mnie to mwczy. tak mnie czasem jajnik zakluje ze az mnie zegnie w pol... w ogole przez te leko slaba jestem... ;/
-
nick nieaktualnyJezuu dziewczyny nagle sie zrobil 17 tydzien ciazy- jak ten czas leci.. jeszcze raz tyle i bede szykowala sie do porodu kibicuje Wam ciagle by jednak sie udalo nie poddawajcie sie ile juz miesiecy jestescie na clo po laparoskopii? moze czas zmienic leki?
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:a ty Ola dostałaś w końcu @ ? testowałaś jeszcze raz ?
Natalia po laparo ja mam 5 cykl. Teraz bedzie 6 i moja gin powiedziala ze jak sie nie uda to odkladamy clo i kombinujemy dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya rosna Ci Edyta pecherzyki bez clo? bo jak nie rosna to lepiej wez clo albo przestaw sie na inne leki bo szkoda zeby Ci sie jakies torbiele zaczely robic i szkoda tez tej laparoskopii.. ja bym zmienila na inne leki, mi lekarka mowila, ze jak 3 cykle z clo nie wychodza to czas na inne leki, bo i tak nie wyjdzie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Cześć Dziewczyny, zaglądam z innego wątku do Was z pytaniem - czy którejś z Was się zdarzyło albo słyszałyście o kimś, kto zgłosił się do szpitala na laparo i mu ją odwołali i jeśli tak to z jakiego powodu może się to stać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyślę, że dokumentacji nikt nie będzie chciał oglądać, to w końcu poufne informacje, ale chodzi mi, żeby w rozmowach podawać "wiarygodny" powód odmowy wykonania. Z tą infekcją górnych dród oddechowych może być ciężko:( bo będę się widzieć następnego dnia po niedoszłym "laparo" z czekającym na infromację jak poszło.
-
nick nieaktualnyJestem akurat w pracy bo pracuje w szpitalu i spytałam doktorki i powiedziała, że taki najważniejszym powodem są zaburzenia krzepniecia krwi ale to musialabys miec krew pobrana i nie wiem czy chcieli by te badania twoje.. a jak nie to powiedz ze mialas zawysokie cisnienie 200/130. mam nadzieje ze Ci to przejdzie a kiedy masz miec ta wizyte??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:53