LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdyta i jak tam się czujesz??))
Mój mąż dziś do mnie podchodzi przytula mnie i mówi : Kochanie!!! nie obraź się ale strasznie Cię wydymało. Ja mówie cooo?? a on no że w sensie cycki... haha on to jest jednak jednorazowy :ptulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam tkliwe kilka dni po owulacji potem mi minelo i od wczoraj mnie bola ze sie dostknac nie moge..
Ja mam plany lezenia do jutra w domu... tak mnie w nocy gardlo zaczelo bolec ;( a teraz sie ledwo ruszam ;(( a w sobote i niedziele jade na egzaminy do szkoly ;// -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem czy się udało, chciałabym bardzo ale pieska chcemy My w ogóle mieszkamy z moimi rodzicami i oni maja psa ale my chcemy dla siebie tez bo wsumie mieszkamy razem ale osobno hehe. Mamy cała góre dla siebie czyli właściwie ok 100m2 plus strych ktory kiedys urzadzimy:) Mój m sie kiedys spieral ze on nie chce z zadnymi rodzicami mieszkac ale teraz by tego nie zamienil ) heh
Ale Edyta ja kiedys w bloku mieszkalam i tez mielismy psa to nie jest przeciwskazanie, gorzej z tym ze Was wiekszosc czasu nie ma ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny