X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta i jak tam się czujesz??:)))

Mój mąż dziś do mnie podchodzi przytula mnie i mówi : Kochanie!!! nie obraź się ale strasznie Cię wydymało. Ja mówie cooo?? a on no że w sensie cycki... haha on to jest jednak jednorazowy :p

tulipanna lubi tę wiadomość

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola widzisz to znaczy że dobrze, myślę że pojawią się dwie kreski i można już gratulować :)

a ja się słabo czuję, gardło boli cholernie, dodatkowo mam alergię, gorączkę :(

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem :) wsumie to mnie tak "wydyma" zawsze przed @ :p a zrobiłaś sobie ten specyfik??:) on naprawdę pomaga ;) a ile masz temperatury??:) Może to wzrost po zagnieżdżeniu?:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp mam od 37 do 37.3 , jutro sobie zrobie ten lek :-)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to nie gorączka :) Ty myśle że możesz byc po zagniezdzeniu ;))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a powiedz mi ciebie piersi nie bolą ?
    Mnie w tym cyklu nie bolą ale w sumie dopiero 24dc więc może za niedługo się zacznie :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie plany na długi weekend? my zostajemy w domu więc pozostają nam lokalne rozrywki typu grill, rower , lody itp :D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam tkliwe kilka dni po owulacji potem mi minelo i od wczoraj mnie bola ze sie dostknac nie moge.. :)
    Ja mam plany lezenia do jutra w domu... tak mnie w nocy gardlo zaczelo bolec ;( a teraz sie ledwo ruszam ;(( a w sobote i niedziele jade na egzaminy do szkoly ;//

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie wypiłam ten twój specyfik , przepalił mi gardło :).

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo imbir tak rozgrzewa. Ja mojego M musze wysłać po cytryne gdzieś bo mam tylko 1 ;(

A jak Ty się ogólnie w tym cyklu czujesz? w sensie chodzi mi o hormony?:)) czy jajniki cie bola itd ?;))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie czuję, nic mnie nie boli ani jajniki ani piersi, nic . Śluz mam biały już nie grudkowaty taki jak balsam do ciała , albo w ogóle.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam tak samo śluz też biały taki wodny bardziej..
    ostatnio mnie kuły jajniki ale teraz to tylko piersi bolą. To co testujemy w niedziele??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wczoraj z moim M mieliśmy taką bardzo fajną powważną rozmowę :) i tak sobie wymyśliliśmy, że tak jak moja gin nam dała jeszcze 2 cykle to po nich jak nic z tego nie wyjdzie kupimy sobie pieska :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę Ola że wam się udało w tym miesiącu. U nas temat pieska pojawia się często. Mój mąż by bardzo chciał ale problem jest taki że 1) mieszkamy w bloku 2) nie ma nas większość czasu w domu

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy się udało, chciałabym bardzo ale pieska chcemy :) My w ogóle mieszkamy z moimi rodzicami i oni maja psa ;) ale my chcemy dla siebie tez bo wsumie mieszkamy razem ale osobno hehe. Mamy cała góre dla siebie czyli właściwie ok 100m2 plus strych ktory kiedys urzadzimy:) Mój m sie kiedys spieral ze on nie chce z zadnymi rodzicami mieszkac ale teraz by tego nie zamienil :)) heh
    Ale Edyta ja kiedys w bloku mieszkalam i tez mielismy psa ;) to nie jest przeciwskazanie, gorzej z tym ze Was wiekszosc czasu nie ma ;(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi spadła temperatura teraz mam 36,82 a moja normalna temperatura ti ok. 35.8

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda zwierzaka po prostu nie mamy warunków do zajmowania się psem bo to odpowiedzialność :-)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro zrobię test ale nie mam nadzieji

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też kusi żeby zrobić ale chyba poczekam jednak do niedzieli :)) chociaż nie wiem co będzie rano :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testujcie testujcie :)
    ja jestem w trakcie wielkiej przeprowadzki na swoje :) kupilismy mieszkanie i dzialamy :0 znaczy generalnie ja sie obijam a tesciowa zasuwa :P

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ