X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe biedaku :) ale zobaczysz przejdzie mu głupie myślenie :) Ja dziś czuje się dobrze ;)) nie odczuwam nic po duphastonie :) ale Edyta powiem Ci że ja też mam taki biały grudkowy śluz jak Ty ostatnio więc ale mnie tez zakazenie dopadlo ale tak ma być poprostu :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak miało być he :) u mnie już trochę mniej, generalnie ze śluzem teraz jest tak że albo nie ma go w ogóle nic, albo się leje jak ze świnki :/

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja mam teraz okres ze śluzem takim ciągnacym szok jest go multum...

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka jakie masz dalsze leczenie?? idziesz na monitoring??:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz ciągnący to niby płodny, u mnie taki nie występuje tzn. kiedyś występował ale od czasów clo już go nie ma. Ola testujemy w czwartek czy w piątek bo zapomniałam?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miałyśmy w piatek 5.06 tylko tak się zastanawiam czy dla mnie to za szybko nie będzie ... hmmm
    co do śluzu to ja o dziwo w tym miesiacu mialam5 go fuul... :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie w piątek minie 13 dni od dnia podania pregnylu

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie będzie 10 dni od podania a 8 lub 9 po owulacji to moze juz cos wyjdzie ;) moze juz pregnylu nie bedzie ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zrobie jutro test i zobaczy czy pregnyl jeszcze jest czy już nie ma to wtedy będę miała pewność :))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowalam 9 dni po owualcji i wyszeld pozytyw :) testujcie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.
    No to powodzenia ;)) napewno się uda:)
    Odpocznij sobie od forum i zajmijcie się z M sobą na 100% :)) Ja trzymam mocno kciuki tylko daj znać co i jak :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja robiłam test w niedzielę i wyszedł negatywny , 7 dni po pregnylu

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki ja tez trzymam kciuki dam znać.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wyluzujcie i korzystajcie z cyklu :D. Mi już "parcie" przeszło, będzie co ma być. Oczywiście chciałabym zobaczyć 2 kreski ale co ma być to będzie.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to spoko to ja jutro zrobie bede miala tez 7 dni po :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) witam z rana :) Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest :))
    A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej :) witam z rana :) Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest :))
    A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehe
    Mysle ze to juz raczej nie pregnyl :) zalezy tez jak bardzo intensywna jest druga kreska.. w kazdym razie trzymam kciuki zeby to nie byl pregnyl :P

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no mi też się wydaje że to nie jest już pregnyl, chyba za późno już na pregnyl. Mogłaś zrobić nam zdjęcie i wysłać :P Wyraźna ta druga krecha ? :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz Wam wysle. prawie jej nie widac ale ja dopiero mam 5 lub 6 dpo to za szybko pewnie jeszcze zagniezdzenia nie bylo ;))

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ