LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe biedaku
ale zobaczysz przejdzie mu głupie myślenie
Ja dziś czuje się dobrze
) nie odczuwam nic po duphastonie
ale Edyta powiem Ci że ja też mam taki biały grudkowy śluz jak Ty ostatnio więc ale mnie tez zakazenie dopadlo ale tak ma być poprostu
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.
) napewno się uda:)
Odpocznij sobie od forum i zajmijcie się z M sobą na 100%) Ja trzymam mocno kciuki tylko daj znać co i jak
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
witam z rana
Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest
)
A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehe -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Hej
witam z rana
Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest
)
A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehezalezy tez jak bardzo intensywna jest druga kreska.. w kazdym razie trzymam kciuki zeby to nie byl pregnyl
-
nick nieaktualny