X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe biedaku :) ale zobaczysz przejdzie mu głupie myślenie :) Ja dziś czuje się dobrze ;)) nie odczuwam nic po duphastonie :) ale Edyta powiem Ci że ja też mam taki biały grudkowy śluz jak Ty ostatnio więc ale mnie tez zakazenie dopadlo ale tak ma być poprostu :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak miało być he :) u mnie już trochę mniej, generalnie ze śluzem teraz jest tak że albo nie ma go w ogóle nic, albo się leje jak ze świnki :/

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja mam teraz okres ze śluzem takim ciągnacym szok jest go multum...

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka jakie masz dalsze leczenie?? idziesz na monitoring??:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz ciągnący to niby płodny, u mnie taki nie występuje tzn. kiedyś występował ale od czasów clo już go nie ma. Ola testujemy w czwartek czy w piątek bo zapomniałam?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miałyśmy w piatek 5.06 tylko tak się zastanawiam czy dla mnie to za szybko nie będzie ... hmmm
    co do śluzu to ja o dziwo w tym miesiacu mialam5 go fuul... :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie w piątek minie 13 dni od dnia podania pregnylu

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie będzie 10 dni od podania a 8 lub 9 po owulacji to moze juz cos wyjdzie ;) moze juz pregnylu nie bedzie ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zrobie jutro test i zobaczy czy pregnyl jeszcze jest czy już nie ma to wtedy będę miała pewność :))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowalam 9 dni po owualcji i wyszeld pozytyw :) testujcie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Hm no teraz lykam clo a w poniedziałek na monitoring za tydzień mój M ma niby sobie wsiąść wolne żeby nie być zmęczonym a w ta środę jedziemy na badanie nasienia.niewiem dziewczynki czy sie nie odlacze od was na ten czas co będą starania żeby o tym nie myśleć.
    No to powodzenia ;)) napewno się uda:)
    Odpocznij sobie od forum i zajmijcie się z M sobą na 100% :)) Ja trzymam mocno kciuki tylko daj znać co i jak :))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja robiłam test w niedzielę i wyszedł negatywny , 7 dni po pregnylu

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki ja tez trzymam kciuki dam znać.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wyluzujcie i korzystajcie z cyklu :D. Mi już "parcie" przeszło, będzie co ma być. Oczywiście chciałabym zobaczyć 2 kreski ale co ma być to będzie.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to spoko to ja jutro zrobie bede miala tez 7 dni po :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) witam z rana :) Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest :))
    A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej :) witam z rana :) Rano jak się obudziam to poszłam od razu siku bo takie miałam parcie i oczywiście w trakcie mi się przypomniało, że miałam test zrobić. Boziu jakie wstrzymanie moczu jest bolesne ;p ale udało mi się zrobić test i wyszedł pozytywny czyli pregnyl jeszcze jest :))
    A tak na marginesie to fajnie jest zobaczyć 2 kreski na teście hehe
    Mysle ze to juz raczej nie pregnyl :) zalezy tez jak bardzo intensywna jest druga kreska.. w kazdym razie trzymam kciuki zeby to nie byl pregnyl :P

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no mi też się wydaje że to nie jest już pregnyl, chyba za późno już na pregnyl. Mogłaś zrobić nam zdjęcie i wysłać :P Wyraźna ta druga krecha ? :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz Wam wysle. prawie jej nie widac ale ja dopiero mam 5 lub 6 dpo to za szybko pewnie jeszcze zagniezdzenia nie bylo ;))

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ