LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ehh same wiecie jak to jest . Jak nie da się zajść to się narzeka. Jak już jest się w ciąży to się martwimy. Do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo dzisiaj przyjmuje tylko do 15:00 ehh , a ja nie zdążę. Jutro powtórzę betę , a właśnie betę się powtarza po 24 czy po 48 h ? Naczytałam się o ciążach pozamacicznych itp itd i są nerwy aczkolwiek w głębi wierzę że będzie dobrze.
Ola dziękuję a jak ty się czujesz ? czmeu nas nie odwiedzasz ?
Natalia też dziękuję i cieszę się że się udało Naszej trójce, wszystkie miałyśmy laparo w podobnym czasie.
To mój 8 cykl po laparo i 2 po histeroskopiiEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny, ehh same wiecie jak to jest . Jak nie da się zajść to się narzeka. Jak już jest się w ciąży to się martwimy. Do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo dzisiaj przyjmuje tylko do 15:00 ehh , a ja nie zdążę. Jutro powtórzę betę , a właśnie betę się powtarza po 24 czy po 48 h ? Naczytałam się o ciążach pozamacicznych itp itd i są nerwy aczkolwiek w głębi wierzę że będzie dobrze.
Ola dziękuję a jak ty się czujesz ? czmeu nas nie odwiedzasz ?
Natalia też dziękuję i cieszę się że się udało Naszej trójce, wszystkie miałyśmy laparo w podobnym czasie.
To mój 8 cykl po laparo i 2 po histeroskopii -
wczoraj zaczęłam już brac duphaston bo pamiętam że kiedyś kiedyś dawno temu :0 lekarz mi powiedział że jakby się udało to żeby brać duphaston. Wiesz co objawów w sumie nie miałam / nie mam żadnych. Piersi mnie bolały ale to tylko troszkę, odrzuciło mnie od coca coli, i bardziej czuję różne zapachy i w sumie to tyle. Dzisiaj kręci mi się w głowie i trochę mi niedobrze ale może to objaw autosugestii Nie wiem co z tą betą , zrobić dzisiaj po 24h czy jutro po 48 h ?Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:wczoraj zaczęłam już brac duphaston bo pamiętam że kiedyś kiedyś dawno temu :0 lekarz mi powiedział że jakby się udało to żeby brać duphaston. Wiesz co objawów w sumie nie miałam / nie mam żadnych. Piersi mnie bolały ale to tylko troszkę, odrzuciło mnie od coca coli, i bardziej czuję różne zapachy i w sumie to tyle. Dzisiaj kręci mi się w głowie i trochę mi niedobrze ale może to objaw autosugestii Nie wiem co z tą betą , zrobić dzisiaj po 24h czy jutro po 48 h ?
-
nick nieaktualnyJa też robiłam po 48h
Ja nie zaglądałam bo mialam urodziny babci i jakos ostatnio źle się czuje, jeszcze na dodatek się przeziębiłam i dziś fatalnie się czuje. Zaczyna mnie wszystko boleć, boje się żebym grypy nie dostała nos mam zatkany, boli mnie gardło. Ehhh musze domowy specyfik zrobić
Edyta kiedy mialas ostatni raz @?? ktory ci tydzien wychodzi?? ja tez w czwartek na wizyte ide do nowego lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no nic drogie Panie. Koniec pracy, czas do domu a jak wy ustawiacie te paski z informacjami ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma innej opcji, musi być dobrze tylko dbaj o siebie
A ja taka chora jestem, że płakać mi się chcę wszystko mnie boli a gardło to już tragedia i co 1 min kicham przynajmniej 3 razy dziś mój M po pracy do apteki pojedzie i spyta co mogę brać ew czy lepiej do lekarza się wybrać.. No tragedia poprostu.. -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Nie ma innej opcji, musi być dobrze tylko dbaj o siebie
A ja taka chora jestem, że płakać mi się chcę wszystko mnie boli a gardło to już tragedia i co 1 min kicham przynajmniej 3 razy dziś mój M po pracy do apteki pojedzie i spyta co mogę brać ew czy lepiej do lekarza się wybrać.. No tragedia poprostu.. -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:uu Ola to niedobrze, kuruj się żebyś się gorzej nie rozchorowała. Ja wczoraj się czułam tak jakbym miała dostać jakiejś grypy ale na szczęście mi przeszło.
Teraz jakiś taki streesujący czas w pracy ale to chyba przez to że się martwię