X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi pyka zaraz 30 tydzien.. masakra.. ale wiecie.. 9 kolejnych tyg mnie przeraza, brzuch naprawde robi sie wielki a ja taka slaba.. dzis spalam do 11.. i wcale nie chcialo mi sie wstawac.. wstalam zeby cos zrobic na kompie bo mam nieskonczona prace licecnjacka a czas goni..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj poszłam spać o 20 , tak mi się chciało spać :/ . Ale za to obudziliśmy się o 3 w nocy i do 4 nie mogłam z moim M zasnąć he :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj na wieczór idę zrobić betę..... trzymajcie kciuki żeby urosła...

wombi, sylka0102 lubią tę wiadomość

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie fajnie ze wam się udało :( ja biorę teraz luteine wybrałam dzis lekarstwa i zaczynamy nowy cykl pewnie gdzieś pójdę dopiero po 25 na monitoring ale nie mam już jakiejkolwiek nadziei widocznie tak musi być i koniec to juz 8 cykl po laparoskopi.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mój też to był 8 cykl po laparo , nie można się poddawać.

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he może teraz każda będzie po kolei pierwsze Ola teraz Ty potem ja hehe oby

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baaardzo szybko nam się powiększa rodzinka na forum i oby tak dalej :-)

Ja też wczoraj umówiłam się na wizytę na dziś wieczór bo już tyle czasu po laparo a u mnie ani @ ani II kresek. A tu niespodzianka ...... godzinę temu dostałam @ hehe , ale i tak pójdę chociaż pogadać o laparo i dalszym planie. Pozdrawiam

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie beta 1407 a byla 525,9 to dużo wzrosła, nie wiem czy to dobrze w 46H :/

wombi lubi tę wiadomość

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno... wczoraj na bellybestfriend pokazywał mi się wykres a dzisiaj został przeniesiony do archiwum i cały czas mam napisane żeby zaznaczyć dodati test na wykresie. Nie wiem o co chodzi

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no u mnie beta 1407 a byla 525,9 to dużo wzrosła, nie wiem czy to dobrze w 46H :/
    Dobrze. Na początku są większe przyrosty.. także wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh....brak dobrych wieści :-(

• wombi Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn? co się stało?

START 2013 endo, adeno, borelioza AMH 0,36
    HSG, laparo, histero, IUI :(
    01.2016 I ICSI 🙁 7A1
    05.2016 II ICSI 🙁8A1 [*] 6tc 💔
    11,12.2019 i 02.2020 IUI 🙁
    06.2020 III IMSI 0
    06.2021 IV ICSI 8A1, 4 ❄️
    8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt ♥️
    12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu 🙁
    16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
    14.02.2022 FET 3aa
    6dpt ⏸ 7dpt 72,70, 9dpt 178, 14dpt 1709
    25dpt ❤️ 6t2d
    12+5 usg prenatalne OK 👧
    22+2 połówkowe Ok 👧
    30+4 prenatalne 3 trymestru OK 👧
    39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
    ---
    22.07.2024 FET 🙁 5bb
    16.09.2024 FET 🙁 3bb+4cc
    03.2025 V IVF - 2aa ❄️
    29.05.2025 FET 2aa ostatni
    6dpt ⏸
    7dpt 47, 9dpt 105, 12dpt 465,8, 14dpt 1137, 27dpt ❤️ 7.9 mm
    12+5 usg prenatalne OK 👦
    21+5 połówkowe OK brzeżny przyczep pępowiny 👦
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    ehhhh....brak dobrych wieści :-(
    ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kauteryzacja jajników nie przyniosła oczekiwanych efektów, jest tak samo jak przed a nawet gorzej ....moje PCO jest bardzo zaawansowane i zostaliśmy postawieni przed dokonaniem wyboru .... trzy miesiące z inofem i czekanie na cud lub podejście do in vitro, jest tylko jedno ale ......nie załapiemy się na rządowe :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    kauteryzacja jajników nie przyniosła oczekiwanych efektów, jest tak samo jak przed a nawet gorzej ....moje PCO jest bardzo zaawansowane i zostaliśmy postawieni przed dokonaniem wyboru .... trzy miesiące z inofem i czekanie na cud lub podejście do in vitro, jest tylko jedno ale ......nie załapiemy się na rządowe :-(
    Ale czekaj chwila.. Ty miałaś niedawno robiona laparoskopie wiec jak tu można od razu mówić o efektach.. mi bez clo po laparoskopii tez nic nie rosło.. jest clo, są gonadotropiny.. co też lekarz Ci wciska.. ka bym zmieniła lekarza albo chociaż skonsultowla z kimś innym..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam na własne oczy swoje jajniki i mam porównanie i sama nie widziałam zmian a to już prawie 2 miesiące po

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam w rodzinie prof. Szamotowicza i dopiero teraz spróbuje się z nim skonsultować bo wczesniej jak to w rodzinie nie chcialam nikomu oglaszac o naszym problemie dopiero teraz nie mam nic do stracenia ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta zmień lekarza!! u mnie po laparoskopii nawet na clo bylo duzo pecherzyków obwodowo i one nigdy nie znikną.. dobrze by było gdybys dostala clo albo gonadotropiny tak jak mowi natalia. bez leczenia nie ma efektow.. :) naprawde zmien lekarza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    widziałam na własne oczy swoje jajniki i mam porównanie i sama nie widziałam zmian a to już prawie 2 miesiące po
    To coś zrabali.. uwierz ze jak miałaś policystyczne jajniki to niemożliwe ze po usunięciu pęcherzyków i po nakładaniu jajników było to samo.. poza tym obraz jajników nie wyklucza brania clo i pregnyl u.. a inofem ma sens przy braniu go ponad pół roku.. skonsultuj to bo cos czuje ze ktoś chce zgarnąć od Ciebie kasę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta beta super przyrasta! ;) a z wykresem musisz sobie na ovu wpisac dodatni test i potwierdzic ze jest ciaza ;)

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ