LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie słuchajcie, zaczekam do wizyty do czwartku. Dzisiaj nie będę szła na wizytę bo to nie ma sensu. Myślę że w czwartek będzie coś dopiero widać, jeżeli w ogóle będzie widać. Ciężko jest mi o tym nie myśleć i najbliższe dni będą katorg no ale cóż....Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Nie słuchajcie, zaczekam do wizyty do czwartku. Dzisiaj nie będę szła na wizytę bo to nie ma sensu. Myślę że w czwartek będzie coś dopiero widać, jeżeli w ogóle będzie widać. Ciężko jest mi o tym nie myśleć i najbliższe dni będą katorg no ale cóż....
-
Ka.Ma. wrote:Hej
Ja już po laparo, histeroskopii i droznosci. Wyszło, że mam endometrioze I stopnia. Niby to nie powinno być problemem w zajściu w ciążę. Za 3tyg mam odebrac wyniki i wizyta u lekarza prowadzącego. Krwawienie po laparo potraktowalyscie jak miesiączkę?
Sylka zdrówka!ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Hej ja byłam w piątek u lekarza i mam bromergon i CLO tez kazala lykac bo nie gryzie się z lekiem a szanse sa ona niechce tracić czasu bo mówią ze rok po laparoskopi a tu i ponadpolowa września a do stycznia juz nie daleko no zobaczymy w poniedziałek idę na monitoring ale nie mam ani iskierki nadzieji ze się uda w tym cyklu może i tam będzie ten pęcherzyk ale znając życie to pusty.
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej ja byłam w piątek u lekarza i mam bromergon i CLO tez kazala lykac bo nie gryzie się z lekiem a szanse sa ona niechce tracić czasu bo mówią ze rok po laparoskopi a tu i ponadpolowa września a do stycznia juz nie daleko no zobaczymy w poniedziałek idę na monitoring ale nie mam ani iskierki nadzieji ze się uda w tym cyklu może i tam będzie ten pęcherzyk ale znając życie to pusty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZależy czy u szczupłej osoby czy nie. U mnie widać już
moi znajomi itorzy nie wiedziedzieli ze w ciazy jestem to spytali bo maly brzuszek wystawał
ale fakt nie jest okrogły tylko taki mluszek wystający
U kazdego to jest inaczej
Sylka jak tam w pracy??
Edyta daj znać jak tam po wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Mi się udalo w 6 cyklu po laparoskopiiponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyStaralismy sie 27 miesiecy u wielu lekarzy. Potem w styczniu mialam laparoskopie diagnostyczna z kauteryzacja jaknikow i proba droznosci jajowodow. Wprawdzie nie byly do konca jajowody udroznione ale lipiec okazal sie szczesliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:14
-
Aleksandrakili wrote:Staralismy sie 27 miesiecy u wielu lekarzy. Potem w styczniu mialam laparoskopie diagnostyczna z kauteryzacja jaknikow i proba droznosci jajowodow. Wprawdzie nie byly do konca jajowody udroznione ale lipiec okazal sie szczesliwyponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny