LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Bylam u lekarza ale nie wiidac zarodka jest pęcherzyk i ciałko żółte ale nie ma zarodka
-
nick nieaktualny
-
tak biorę cały czas duphastan, muszę iść do tego mojego lekarza. Poszłabym jutro ale nie wiem czy to nie za szybko.... lekarz powiedział żeby poczekać jeszcze i przyjść na USG za 2 tygodnie ale to było USG robione w przychodni i sama nie wiem ..... pęcherzyk urósł z 0,74 cm do 2,6 cmEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:tak biorę cały czas duphastan, muszę iść do tego mojego lekarza. Poszłabym jutro ale nie wiem czy to nie za szybko.... lekarz powiedział żeby poczekać jeszcze i przyjść na USG za 2 tygodnie ale to było USG robione w przychodni i sama nie wiem ..... pęcherzyk urósł z 0,74 cm do 2,6 cm
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no właśnie lekarz powiedział że nawet jeżeli będzie puste jajo to beta będzie rosnąć prawidłowo i nie będzie wskaźnikiem
-
ailatan wrote:No z tego co ja wiem to przy pustym jaju beta nie rosnie prawidlowo.. z reszta to nawet logiczne, bo jezeli jest jajo bez zarodka to hormon ludzki nie jest tak wytwarzany, z reszta jak przejrzysz to forum to zobaczysz ze dziewcdzyny pisaly ze przy pustym jaju beta rosla wolniej..
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny