X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a ty będziesz rodzić w szpitalu gdzie pracuje twój lekarz czy w "obcym" ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu. Także każdy hest obcy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wizycie serduszkowej bylam w 6t3d :) ale jak wczesniej w szpitalu bylam to lekarz mowil ze widac juz ale tetna nie da sie zmierzyc :)
    Natalia trzymam kciuki aby wszystko bylo okey :)
    Edyta o ktorej masz jutro wizyte??:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety dziewczyny

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck nievwpisala mivsie tresc

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u lekarza ale nie wiidac zarodka jest pęcherzyk i ciałko żółte ale nie ma zarodka

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Bylam u lekarza ale nie wiidac zarodka jest pęcherzyk i ciałko żółte ale nie ma zarodka
    hm i co lekarz na to? pewnie trzeba poczekac jeszcze... bo troche tez dziwne bo jakby bylo puste jajo to beta by tez tak szybko Ci w gore nie szla.. hmm no nie wiem przykro mi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    bralas teraz luteine lub duphaston?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak biorę cały czas duphastan, muszę iść do tego mojego lekarza. Poszłabym jutro ale nie wiem czy to nie za szybko.... lekarz powiedział żeby poczekać jeszcze i przyjść na USG za 2 tygodnie ale to było USG robione w przychodni i sama nie wiem ..... pęcherzyk urósł z 0,74 cm do 2,6 cm

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    tak biorę cały czas duphastan, muszę iść do tego mojego lekarza. Poszłabym jutro ale nie wiem czy to nie za szybko.... lekarz powiedział żeby poczekać jeszcze i przyjść na USG za 2 tygodnie ale to było USG robione w przychodni i sama nie wiem ..... pęcherzyk urósł z 0,74 cm do 2,6 cm
    hmm zbadaj sobie bete najlepiej... czy sa odpowiednie przyrosty.. nawet w porownaniu z ostatnim wynikiem.. ja juz rozne historei czytalam, wiec roznie to bywa.. chociaz wg ostatniej miesiaczki powinno juz byc widac.. tylko wiesz nie kazde dziecko ma taki sam rozwoj.. poszlabym za 2-3 dni do innego lekarza, w miedzyczasie beta

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie lekarz powiedział że nawet jeżeli będzie puste jajo to beta będzie rosnąć prawidłowo i nie będzie wskaźnikiem

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no właśnie lekarz powiedział że nawet jeżeli będzie puste jajo to beta będzie rosnąć prawidłowo i nie będzie wskaźnikiem
    No z tego co ja wiem to przy pustym jaju beta nie rosnie prawidlowo.. z reszta to nawet logiczne, bo jezeli jest jajo bez zarodka to hormon ludzki nie jest tak wytwarzany, z reszta jak przejrzysz to forum to zobaczysz ze dziewcdzyny pisaly ze przy pustym jaju beta rosla wolniej..

• _analiza Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No z tego co ja wiem to przy pustym jaju beta nie rosnie prawidlowo.. z reszta to nawet logiczne, bo jezeli jest jajo bez zarodka to hormon ludzki nie jest tak wytwarzany, z reszta jak przejrzysz to forum to zobaczysz ze dziewcdzyny pisaly ze przy pustym jaju beta rosla wolniej..
    Tez mi się tak wydaje, beta rośnie wolniej. Najlepiej idź do innego lekarza bo czasem sprzęt stary może też mieć do czynienia z takimi akcjami.

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta może USG mieli słabej jakości ;) poczekaj parę dni i idz do innego lekarza :) trzymam kciuki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po weekendzie z doktorami stwierdzam ze oni wsazyscy mysla ze zjedli wszyskie rozumy i kazdy ma inna teorie.. wiec ciezko powiedziec cos wiecej.. czekaj i idz jeszcze raz zbadaj :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na becie na wieczór bedzie wynik. zobaczymy....

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no zrobiłam tą betę ale ten przyrost jakiś mały dzisiaj 32455 a 15 września była 8409

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    hmm no zrobiłam tą betę ale ten przyrost jakiś mały dzisiaj 32455 a 15 września była 8409
    No ile procent. Wpisz w kalkulator przyrostu bety na fioletowe stronie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo niski nie. Ale poniżej normy. Poczekalabym jeszcze..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze jedna bete zrobila po 48h :)

‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ