LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Do Krakowa na konferencję a później jescze do Katowic. Tak się najeżdżē, że do końca roku będę mieć dosyćHashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, immuno, gruczolak przysadki, endo, adeno, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
03.2025 V IVF - 2.11 zamrożona
29.05.2025 FET 2.11 ostatni
6dpt ⏸
7dpt beta 47, 9dpt beta 105, 12dpt beta 465,8, 14dpt beta 1137 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hm chyba ktoś tu się obraził "Natalia" bo cisza jak. Mnie dzis jajniki kluja jutro jadę na monitoring. A tak to byłam dziś u szwagierki na kawę
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Heh ja się nie obraziłam. Dużo odpoczywam w weekend. Gości miałam. Brzuch juz tak duży ze ciężko oddychać i żyć. Myślami pomału jestem przy porodzie. ..
kazda x nas na rozne tematy ma swoje zdanie a to ze sie trochę ściełyśmy to nie oznacza że mamy się nie odzywać do siebie. Może faktycznie trochę za ostro zareagowałam ale pamietam ze ty tez Natalia mowilas ze brzuch ci urosl a bylas w 10tc
zreszta czy to az takie ostotne?
) postawmy na luz
jezeli kogos urazilam to przepraszam
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:A ja hmm dzisiaj trochę pochodziłam później zjedliśmy obiad a popołudnie przespałam
Jutro rano idę zrobić badania a później pojadę na trochę do pracy i może do brata wstąpię przy okazji
) jak w igóle twój mąż zareagował??
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No Natalia ja myśle że byś się o głupoty przecież nie obrażała
kazda x nas na rozne tematy ma swoje zdanie a to ze sie trochę ściełyśmy to nie oznacza że mamy się nie odzywać do siebie. Może faktycznie trochę za ostro zareagowałam ale pamietam ze ty tez Natalia mowilas ze brzuch ci urosl a bylas w 10tc
zreszta czy to az takie ostotne?
) postawmy na luz
jezeli kogos urazilam to przepraszam
-
hmmm no mój mąż w pierwszej chwili to był chyba w szoku usiadł i zaczął patrzeć na telewizor he
ale po chwili dotarło i się ucieszył
. Z rodziny na chwilę obecną wiedzą tylko rodzice ale chyba powiemy tez już moim braciom, jutro się z jednym będę widzieć to już mu chyba powiem. A wy kiedy mówiliście ? Aha no i jutro jadę do pracy powiedzieć bo mam być na l4 jak na razie więc muszę powiedzieć.
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe to fajna reakcja ;p
My hmm mojej sis od razu po mezu powiedzialam po zrobionym tescie ;p a rodzicom i tesciom po 1 USG. Powiedziałabym później ale moi rodzice mieszkaja na dole a my na gorze i mama by sie w koncu zorientowala ze do pracy nie chodzea tesciom powiedzielismy bo moj m chcial z racji tego ze moi rodzice juz wiedzieli
ale zas reszta rodziny dowiedziala sie dopiero niedawno bo prosilam zeby nikomu nie mowic przez te plamienia
-
nick nieaktualnyTeż już bym chciała być chociaź w 25tc
jakoś tak strasznie powoli mi to leci. Poza tym dawno już USG nie miałam i oczywiście już myśli przychodzą czy wszystko jest okey.. a prenatalne dopiero 5 października
Fajnie Natalia ty za niedługo będziesz mogła swojego chłopczyka przytulić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Też już bym chciała być chociaź w 25tc
jakoś tak strasznie powoli mi to leci. Poza tym dawno już USG nie miałam i oczywiście już myśli przychodzą czy wszystko jest okey.. a prenatalne dopiero 5 października
Fajnie Natalia ty za niedługo będziesz mogła swojego chłopczyka przytulić
-
no powiem wam że ja to codziennie mam obawy czy wszystko ok, w czwartek mam iść na wizytę ale nastepna to pewnie dopiero gdzieś po 3 tygodniach więc będzie czekanie. Tak jak Natalia pisze, najgorszy to chyba ten czas do 12/13 tygodnia gdzie mija największe zagrożenie.Edyta
-
nick nieaktualnyNo już niedługo i zacznę 2 trymestr
a 3 to wiadomoDziecko duże więc też wymęczy
Cały czas liczysz ruchy?? Jak to powinno wyglądać Ile dziecko powinno się ruszać w ciągu dnia? czy może godziny ?
Edyta powiem Ci, że ja od początku też mam przeczucie że będzie dziewczynka ale oczywiście się nie nastawiam bo w sumie to mi obojętneAle jesteś jedyną osobą która mówi że dziewczynka bo wszyscy ciągle że będzie chłopak będzie chłopak heeh nawet mój mąż jest przekonany 90% że chłopak będzie
-
ja ci mówię że będzie dziewczynka
. Raz miałam taką sytuację na studiach że koleżanka była w ciąży i mówię do niej zobaczysz będą bliźniaki. Na co ona nie nie byliśmy na USG na pewno 1 dziecko, za 2 tygodnie cyk mówi że bliźniaki, jednego nie było jeszcze widać
Edyta
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No już niedługo i zacznę 2 trymestr
a 3 to wiadomoDziecko duże więc też wymęczy
Cały czas liczysz ruchy?? Jak to powinno wyglądać Ile dziecko powinno się ruszać w ciągu dnia? czy może godziny ?
Edyta powiem Ci, że ja od początku też mam przeczucie że będzie dziewczynka ale oczywiście się nie nastawiam bo w sumie to mi obojętneAle jesteś jedyną osobą która mówi że dziewczynka bo wszyscy ciągle że będzie chłopak będzie chłopak heeh nawet mój mąż jest przekonany 90% że chłopak będzie