LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny fajnie jakbyscie miały racje zawsze marzylam o dziewczynce
Czytałam trochę o tych detektorach ale raczej przydają się właśnie w zaawansowanej ciąży bo wcześniej ponoć nie jest miarodajny też się zastanawiałam nad tym ale napewno nie kupie szybciej niz hmm moze 28-29tc -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Hehe dziewczyny fajnie jakbyscie miały racje zawsze marzylam o dziewczynce
Czytałam trochę o tych detektorach ale raczej przydają się właśnie w zaawansowanej ciąży bo wcześniej ponoć nie jest miarodajny też się zastanawiałam nad tym ale napewno nie kupie szybciej niz hmm moze 28-29tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia a kiedy idziesz na następne USG jest możliwość że mały sam się "odwinie" ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeee a po co hehe ;p jak mocno zacisniesz skore to malo boli to jest cienka igielka wloz kciuk w pepek i odleglosc jest do palca wskazujacego
musisz rozciagnac te palce i potem jak juz kciuk w pepku bedzie a wskazujacy z boku brzucha to mocno scisnij zrob faldke i szybkim ruchem wbij igle tylko musisz uwazac zeby nie wbic w blizne i starac sie nie wbic we wlosek na brzuchu bo wtedy troche boli a potem bron boze nie przyciskaj wacikiem bo ci sie krew rozleje i siniaki porobisz lekko gazi przyloz. ale nie masuj i wystarczy. Nie wiem czy logicznie wytlumaczylam hehr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mojemu tatuśkowi przez pol roku robilam to mi wielki prezent potem kupil. Powiedzial ze za to ze jak wyszedl ze szpitala to mial caly brzuch w siniakach a ja przez pol roku jeden maly siniaczek mu zrobilam bo mu wlasnie w cabulke wlosa niechcacy wbilam. Ale wtedy zesmy sie usmiali bo to naprawde go zabolalo :p
To sa bardzo proste zastrzyki. Aa i pamietaj zeby sie nie pozbywac tego pecherzyka powietrza bo on jest po to zeby caly lek wypchnal bo leku jest malo a to powietrze potem w igle zostaje wiec spokojnie
Przez cala ciaze musisz je robic?? Bedzie ci ciezko z wielkim brzuchem hehe ;p wtedy z boku sie robi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny