X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dziewczyny fajnie jakbyscie miały racje zawsze marzylam o dziewczynce ;)

Czytałam trochę o tych detektorach ale raczej przydają się właśnie w zaawansowanej ciąży bo wcześniej ponoć nie jest miarodajny ;) też się zastanawiałam nad tym ale napewno nie kupie szybciej niz hmm moze 28-29tc ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hehe dziewczyny fajnie jakbyscie miały racje zawsze marzylam o dziewczynce ;)

Czytałam trochę o tych detektorach ale raczej przydają się właśnie w zaawansowanej ciąży bo wcześniej ponoć nie jest miarodajny ;) też się zastanawiałam nad tym ale napewno nie kupie szybciej niz hmm moze 28-29tc ;)
    Ciężko znaleźć tętno nawet przy tak dużym dziecku. Więc nie wiem jak to działa wcześniej. Ogólnie kupiłam tylko dlatego ze Mały jest owinieta Pepowina i mam zalecenie robić ktg. Tylko nie mam kasy żeby to robić prywatnie a w szpitalu jest masakra.. tak sama sprawdzam. Jak by mnie zaniepokoilo udam się na IP..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też zawsze marzyłam o dziewczynce a wydaje mi się że był chłopiec :) Oczywiście nie będę narzekała :P:P he ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a kiedy idziesz na następne USG jest możliwość że mały sam się "odwinie" ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no ja też zawsze marzyłam o dziewczynce a wydaje mi się że był chłopiec :) Oczywiście nie będę narzekała :P:P he ;)
    hehe no wiadomo, że się narzekać nie będzie. Naważniejsze że to nasze kruszynki i oby wszystkie się zdrowe urodziły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Natalia a kiedy idziesz na następne USG jest możliwość że mały sam się "odwinie" ? :)
    Idę 6 października. Jest taka opcja . W każdej chwili może się odwinac lub zawinąć jeszcze bardziej.. ale inna lekarka mówiła ze to dotyczy większość dzieci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak u wiekszości dzieciaczków :) to twoj tez napewno sie juz odwinal :)
    trzymam kciuki :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerknijcie dziewczyny , dobrze to czy źle ? :)
    http://zapodaj.net/b5752111683b6.jpg.html

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre ;) to znaczy że różyczke już przeszłaś :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem właśnie u lekarza i czekam na wizytę trzymajcie kciuki

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymamy kciuki, obyś wyszła przed 24 ;) uśmiechnięta ;)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ty jak poradnik jesteś tutaj dla mnie :). Jeszcze jedno mam pytanie , czy przy wstrzykiwaniu tego clexane można psiknąć takim jakby zimnym powietrzem co trochę znieczula ? czy raczej się tak nie robi ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee a po co hehe ;p jak mocno zacisniesz skore to malo boli ;) to jest cienka igielka :) wloz kciuk w pepek i odleglosc jest do palca wskazujacego
    musisz rozciagnac te palce i potem jak juz kciuk w pepku bedzie a wskazujacy z boku brzucha to mocno scisnij :) zrob faldke i szybkim ruchem wbij igle ;) tylko musisz uwazac zeby nie wbic w blizne i starac sie nie wbic we wlosek na brzuchu bo wtedy troche boli :) a potem bron boze nie przyciskaj wacikiem bo ci sie krew rozleje i siniaki porobisz ;) lekko gazi przyloz. ale nie masuj ;) i wystarczy. Nie wiem czy logicznie wytlumaczylam hehr

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://youtu.be/4YtO7K2vkcI

tu gosciu super pokazuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu tatuśkowi przez pol roku robilam to mi wielki prezent potem kupil. Powiedzial ze za to ze jak wyszedl ze szpitala to mial caly brzuch w siniakach a ja przez pol roku jeden maly siniaczek mu zrobilam bo mu wlasnie w cabulke wlosa niechcacy wbilam. Ale wtedy zesmy sie usmiali bo to naprawde go zabolalo :p
    To sa bardzo proste zastrzyki. Aa i pamietaj zeby sie nie pozbywac tego pecherzyka powietrza bo on jest po to zeby caly lek wypchnal bo leku jest malo a to powietrze potem w igle zostaje wiec spokojnie :)

Przez cala ciaze musisz je robic?? Bedzie ci ciezko z wielkim brzuchem hehe ;p wtedy z boku sie robi :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po sa dwa pęcherzyki 15mm i 14mm

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to malutkie jeszcze ;) idziesz jwszcze na wizyte?? ;) dostaniesz pregnyl?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta ale Ty masz zakrzepice lub zespół antyfosfolipidowy ze masz robić te zastrzyki?

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w środę tak przepisała mi pregnyl ale musi zobaczyć na nie ile urosły.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka no tak ze 20 musiałyby minimum mieć..

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ