LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż na początku nie chodził bo się chyba krępował że przez pochwe USG. Ale jak na początku krwawiłam i pojechałam do szpitala to był ze mną i potem powiedział, że chce na wszystkie wizyty chodzić. Na prenatalnym bardzo chciałam, żeby był bo strasznie się bałam tego
-
mój podobnie, na razie ze mną nie chodzi, w sumie nie ma chyba nawet takiej potrzeby ale na prenatalne chce już iść. Był ze mną raz na USG dopochwowym jeszcze jak do kliniki chodziliśmy heh nie uprzedziłam go i był w lekkim szoku co się dziejeEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa brałam mojego tylko na prenatalne bo jednak sytuacja badania przez pochwe byłaby dla wszystkich krepujaca.. a wiedziałam że to usg będzie przez brzuch.. sam duphaston brałam do 12 tyg od 12 tyg brałam duphaston i luteine dopochwowo i potem od 16 tyg Odstawilam powoli duphaston zostając przy luteinie.. po 24 tyg lekarka Odstawilam luteine i wtedy skróciła się szyjka i wróciłam do niej w 30 tyg i brałam do 34 ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia a ty teraz bierzesz jeszcze cos? jakies leki??
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:A takie sobie zaczęłam dziś CLO 26 mam USG i jak będzie pęcherzyk to mam zrobić estriadol i prolaktynę a zobaczymy co będzie to będzie lata mi już to wszystko.
wombi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze wiecie co wlasnie zostala przyjeta babka i jest ze mna na sali;) gadam z nia i ona akurat rodzila tam gdzie ja chce rodzic u mojego lekarza w klinice w Bytomiu. I mowi ze jeden z lepszych szpitali i jakby miala rodzic to tylko tam i tez chodzi do tego lekarza co ja chodze i mowi ze jego pacjentki maja zawsze pojedyncza albo podwojna sale hihi ;p to mi sie podoba ;p