LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja tez wiecznie tych antybiotykow tyle bralam.. a moja lekarka ogolna coraz gorsza jest.. Ona za kazda wizyta antybiotyk daje... Mojej siostry dzieci raz w miesiacu maja antybiotyk... Ja szukam w okolicy jakiegoś dobrego lekarza dziecięcego bo nie wyobrazam sobie zeby tak robila z moim dzieckiem...
Sylka a mi sie dzis snilo ze szczeniaka w nocy znalazlam ;p hehesylka0102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No ja tez wiecznie tych antybiotykow tyle bralam.. a moja lekarka ogolna coraz gorsza jest.. Ona za kazda wizyta antybiotyk daje... Mojej siostry dzieci raz w miesiacu maja antybiotyk... Ja szukam w okolicy jakiegoś dobrego lekarza dziecięcego bo nie wyobrazam sobie zeby tak robila z moim dzieckiem...
Sylka a mi sie dzis snilo ze szczeniaka w nocy znalazlam ;p hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco do antybiotykow- bralam monural, erytromecyne, gynazol, i teraz ten dallacin.
i chyba tyle...
a co do gluta... jest kilka opcjiopcja nr 1 jezeli wspolzylas bez prezerwatywy to moga byc resztki nasienia ktore razem z Twoimi uplawami daja taka mase- tez tego doswiadczylam. Opcja nr 2 zaklada ze to po prostu uplawy, ktore moga sie zwiekszac wraz z dawka luteiny i to tez normalne.. Opcja nr 3 jezeli glut bylby zoltawy i brzydko by pachnial to moze to byc oznaka infekcji..
Dopoki glut nie jest podbarwiony krwia lub czekoladowy mozesz byc spokojna. Niech lekarz pobierze te wymazy. Podejrzewalabym nasienie meza.. w ciazy czlowiek sie robi glebszy... i to wszysko tam zastaje a po jakims czasie wylatuje.. dzisiaj tez wylecial ze mnie glut i boje sie ze za to grzyboca mnie dopada.. jak nie urok to sraczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:A to się nie stresuje
bo poczytałam to na niektorych wątkach dziewczyny o czopie pisaly ale to wydaje mi sie jakos bezsensu..
to byc moze po wspolzyciu bo faktycznie bez prezerwatywy bylo
wzielam no spe ze strachu.. chociaz powinnam brac ja 3 razy dziennie.. ale mam dosc juz lekow..
-
nick nieaktualnyNo dlatego nie wierzylam w ten czop. Chociaz taki zielonynjasny sluz tez mam.. ale mysle ze to przez te syfy co je mam.. dam se reke uciac ze nie wyleczylam tego..
Tez mam dosc lekow.. a pewnie zaczne te antybiotyki brac..poprosze i najlepszy antybiotyk chociazby nie wiem ile mial kosztowac heh ;p
-
hej dziewczyny, no ja na razie odpukać mam spokój z infekcją . Po tym jak dostałam ten trioxal grzybica odeszła jak ręką odjął, wiem że w ciąży jest się bardziej podatnym na infekcje... ale zobaczymy
Mam inne pytanie, czy przy badaniach prenatalnych robiłyście testy Pappa i Nimfy ? różne opiie są na ten temat. Jakie wyniki wam wyszły ? często podobno wychodzą złe i potem proponują aminopunkcję na którą chyba bym się nie zdecydowała.Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny, no ja na razie odpukać mam spokój z infekcją . Po tym jak dostałam ten trioxal grzybica odeszła jak ręką odjął, wiem że w ciąży jest się bardziej podatnym na infekcje... ale zobaczymy
Mam inne pytanie, czy przy badaniach prenatalnych robiłyście testy Pappa i Nimfy ? różne opiie są na ten temat. Jakie wyniki wam wyszły ? często podobno wychodzą złe i potem proponują aminopunkcję na którą chyba bym się nie zdecydowała.po pierwsze nie bylo takiej potrzeby bo USG wyszlo super a po drugie uwazam ze za za czesto sie zdarzaja pomylki
-
nick nieaktualnyNo papap to groszowe sprawy i robi sie go tego samego dnia co badanie prenatalne- bardzo wazne by bylo tego samego dnia. I generalnie ja bym tego nie robila bo lubi namieszac.. chyba ze lekarz bedzie kazal..
a nifta i harmony to inna bajka. Pisalam o tym juz. Cena kolo 3000tys, ale 99,9% pewnosci i jak sie pomyla to wyplacaja odszkodowanie. To inna bajka. ale to tez tylko jak prenatalne wyjda zle, to taka alternatywa do aminopunkcji.. dla bogatych.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no właśnie, np moja przyjaciółka zrobiła i wyszło jej 1:100 że dziecko może mieć zespół downa. Oczywiście po urodzeniu okazało sie że wszystko jest ok ale co się nadenerwowała to jej
-
nick nieaktualny